*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 17
alinaalex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aida_o Am avut vineri ecografia de 18 saptamini (de fapt ieri am intrat in 19 saptamini), si se pare ca vom avea inca o fetita :) Alexandra super-incintata, mami la fel, tati inca rumega la gindul ca va fi si mai in inferioritate :)))) |
wow, felicitari!!!

Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)pozele noastre
Stefanna spune:
Deea, imi pare rau de ceea ce am citit.Iti doresc multa putere ca sa poti sa mergi mai departe, si sa te poti bucura cat mai mult de fetita voastra.
Stefanna spune:
Acilea la Canada nu este trecut inca de miezul noptii,deci e inca 3 de mai.. asa ca LA MULTI ANI ALEXANDRA!... supeeeeeeeeeeeeeer ca vei avea o surioara .Intreab-o pe mami daca are vreo reteta, ca io nu vreau decat fetite
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA ! 

SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE INTREAGA TA FAMILIE ! 
Aida, felicitariiii pentru fetita-samburel si asteptam poze de la ziua lui ALex ! 

Deea, Condoleante pentru sotul tau.
Daca vrei, ne putem intalni .... 
alinaalex, felicitari si tie pt. noul job ! Woooow, ce super ca ai iesit din rutina si ai si salariu mai mare .... Mersi de incurajari ... nu stiu cum o sa dam banii inapoi la termen ... eu "castig" 540 RON pe luna, indemnizatie de somaj ... 
Mai fetelor, asa nu ma mai joc. Vreau si eu sa vad poze cu voi si cu ghioceii ! Stiu ca e periculos sa pui poze pe net, dar, vorba lui ciuf, doar nu o sa vina sa ni-i ia din case, nu ? Eu am memoria figurilor si, de cate ori citesc un post al unei fete, am in memorie figura ei si/sau a copiilor. De ex, citesc Noe, vad in minte o roscata cu plete crete
. Citesc despre Eva, am in minte o blondina cu ochii de pisica
. Prin urmare, imi vine foarte greu sa fixez in cap nick-uri ca ameluta, alorea, aileana, si ale altor fete care nu au pus poze niciodata....
Nu trebuie multe poze, uite pe aalina2003 si fetita ei Ana le-am cunoscut prin intermediul pozelor puse de cameliada, dar tot am in cap o doamna bruneta cu parul ondulat, si o fetita frumoasa, de asemenea cu parul ondulat ....
Macar 2-3 poze de fiecare, puse in contul comun, pliiiizz ? Ca sa va stie si neuronul meu mai bine .... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Qamar spune:
La multi ani, Alex!
Irina, vezi ca Noe e acum ceva in genul www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2007/11/01-07/sarah_jessica_parker.jpg" target="_blank">asta, o idee mai roscat:)) multumita lu' nenea Cristi Pascu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/suburbia-i-love-you/" target="_blank">Suburbia, I Love You!
nshiro spune:
LA MULTI ANI tutuor sarbatoritilor din ultimele zile, cu mic cu mare! Multa sanatate si o viata lunga si frumoasa!
Mie imi e din ce in ce mai greu sa intru pe forum si citesc numai vesti triste care ma deprima tare.
Deea SINCERE CONDOLEANTE!
Va pup si toate cele bune.
mihaser spune:
Buna!
Va nmultumim din suflet ptr mesaje..am ajuns cu bine la bunici...ne-am vazut cu toata lumea.
Deea imi pare nespus de rau ca treceti prin asta. Sper ca DD sa va dea multa putere sa mergeti mai departe...voi saracii ati avut atatea emotii si la nastere. Eu stiu ca Mia e grozava si o sa-ti dea forta de a merge mai departe.
Aida felicitari ptr cea de-a doua fetita si
Alexandra, sa cresti mare si sa fii fericita!
Poli singur o sa te anunt unde aterizam, cel mai probabil tot la Skiathos, dar nu am decis 100%...am nr tau de tel ptr ca nu am sters mesajul de acum 1 an.![]()
Valeria poate te vad si pe tine si eu trebuie sa merg acasa in prima sapt din iunie si trec prin Craiova.
Va pup! Promit sa mai scriu!
aalina2003 spune:
La multi ani pentru Alexandra! Sa ai o copilarie frumoasa si fericita!
Aida, lasa ca tati o sa fie cel rasfatat de toate fetele lui! Sarcina usoara in continuare!
Irina71 spune:
Oau, Noe, te-ai pus pe schimbat look-ul .... 
Mie imi placeai si creatza. 
De Paste am fost pe plaja la Mamaia, uitati aici cateva poze :
http://entertainment.webshots.com/album/571683987cbwkgd
As vrea sa pun pozele din webshots la semnatura, dar nu ma lasa ! De fapt, am intrat pe "profil personal" dar nu pot schimba nimic la semnatura !
Cica e in lucru.
Miha, bine ai revenit ! Cum a fost drumul ? Copiii au stat cuminti in masina ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
ciuf spune:
Deea, draga de tine, prin ce ai trecut si cat greu iti este! Tu cum te simti acum? Ai toata familia ta langa tine? ma gandeam cat de greu ti-ar fi fost in Canada in momentele astea. Condoleante. Matzuca ta e atat de dulce si scumpa!!!
Aida, felicitari pentru viitoare surioara a Alexandrei.
Rocsana, macar mai intra pe subiectul nostru sa dai un semn din cand in cand. Eu incerc sa evit subiectele care ma dor. Pare egoist ce fac, dar asa ma ajuta sa functionez eu mai bine.
Catrinel, tinem pumnii luni. Cand vii inapoi mai pune si tu poze cu Onichka.
Noe, baga niste poze sa te vedem satena. Parul il ai tot cret, nu?
Cred ca fug la ale mele. Intr-o jumatate de ora vrem sa plecam cu bicicletele intr-un parc la vreo 45 min. de orasul nostru. Avem vreo 18 grade. Si vad ca Eva imi aduce pe rand cate o rochie, ca e fata indecisa
. Eu tot ii spun ca trebuie sa ne imbracam sport, nu in rochii fal-fal-fal si palarii cu boruri largi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea