*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinutza, la multi ani pt ieri

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna tuturor,
In primul ransd LA MULTI ANI GHIOCEILOR CARE SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE SI DE NUME!![/ red]

LA MULTI ANI VALERIA SI CATRINUTZA!!SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE CEI DRAGI!!

Andreea Georgiana felicitari pt sarcina!!e ma igreu cu greturile dar o sa treaca si astea!!

Miha deci veniti in Grecia!!ce frumos!!unde veti merge??Daca veniti prin Peloponez da-mi de stire!!!Am vazut pozele voastre...ce mare s-a facut Eli....si de Crstian nu mai zic!!

Irina sa stapaniti sanatosi apartamentul!!!O sa fie totul bine o sa vezi!!

Dea bine ia revenit!!imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o astfel de experienta...vorbele sunt de prisos...

[red] Catrinel mult succes la prezentare!!!

Eu am cam disparut de pe forum pt ca am avut si inca mai am niste probleme cu unul dintre job-uri.Tocmai ce mi-am dat demisia...am trecut printr-o experienta dezagreabila,din pacate pt ca am avut incredere in oameni....si am iesit in mare pierdere si d.p.d.v. financiar.In sfarsit,sper ca zilele astea sa treaca cat mai repede si sa reintru pe u nfagas normal.Pe 29 mai venim si noi in Ro,mergem la Brasov.De-abia astept!!!
Acum inchei pt ca tb sa ma pregatesc pt munca.Va pup si va doresc un weekend placut tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Poli, pe 29 si 30 sunt in Brasov la un botez. Ar fi fain sa ne vedem un pic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DEEA, condoleante, am ramas fara cuvinte, imi pare atat de rau....
asteptam sa ne mai scrii, sa ne mai povestesti despre Mia!
nu te-am uitat, sa stii, si suntem alaturi de voi!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

CIUF
CATRINUTA !!!
SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI BUCURII!!!

CATRINEL, mult succes la prezentarea de luni! iti tin pumnii! la Oradea nu vii?

MIHA, drum bun si sa aveti o vacanta frumoasa! sa ne scrii!

ALOREA, iti tin pumnii sa primiti casuta mult visata de la ANL!

ANDREEA,felicitari inca o data pt.samburel cu inima batatoare

IRINA, felicitari, sa stapaniti sanatosi noul apartament! lasa, trec si astea, se rezolva si cu datoria. Ma bucur ca ati reusit sa-l cumparati, stiu ca demult iti doreai si strangeati bani.

Noi suntem bine, sanatosi.
Marc s-a acomodat la noua gradinita, si-a intrat in ritm, desi inca ii este dor de prietenii lui de la cresa.
Iar eu am schimbat serviciul de saptamana trecuta, de fapt sunt detasata pana in august la un alt spital, cu posibilitatea sa raman acolo daca ma hotarasc (posturile sunt blocate si nu angajeaza pe nimeni din afara). Deocamdata e bine, totul e nou pt. mine, conditiile de lucru sunt f. bune si ma bucur ca am iesit din rutina. O sa lucrez si dupa-masa, plus niste sambete si duminici, dar e ok, caci si salariul e mai mare.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Dea, condoleante! :( Nu-mi vine sa cred ce am citit... Tu esti singurica acolo, ai prieteni?

Mergi la inceput

Catrinel,
multumim mult pentru felicitari! Miine o ducem pe Alexandra la gradina zoologica, de ziua ei. Abia asteapta, nu mai zic. Azi deja au venit nasii cu cadouri, miine le va primi pe cele de la noi, iar luni ii facem party la gradinita.

Mergi la inceput

AIDA, voi ce mai faceti?
ce mai face burtica? ai aflat ce va fi bb?
ai scapat de uveita (parca asa-i zicea?)
pupici!

si ...
LA MULTI ANI FERICITI ALEXANDRA!!!!
sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

pozele noastre

Mergi la inceput

Am avut vineri ecografia de 18 saptamini (de fapt ieri am intrat in 19 saptamini), si se pare ca vom avea inca o fetita :) Alexandra super-incintata, mami la fel, tati inca rumega la gindul ca va fi si mai in inferioritate :))))

Pup si mai intru cit de curind.

Mergi la inceput

Alina,
De uveita inca n-am scapat, sunt mai bine, dar inca mai am de luat tratament timp de 2 saptamini. Oricum, sunt mai bine, vad mai bine, si nu ma mai deranjeaza lumina. Abia astept sa scap de stressul ca trebuie sa iau picaturile cutare si cutarem unguentul, etc...

Multumim frumos

Mergi la inceput