*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ce aiurita sunt
Aida, Alexandra sa va aduca numai clipe frumoase, sa fie un copil cuminte si o surioara buna si iubitoare. La multi ani, Alexandra!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Deea, hai ca am vazut-o si eu pe Mia acum, la tine la semnatura. E foarte draguta

ciuf, admirai si pozele tale. Vaaaai, ce frumos e in centrul Craiovei, mi-ai facut dor de casa ! Si prin Calafaaaaat, langa bunicii mei, unde a crescut Andrei anul trecuuut ! Mortal !
De ce i-ai pus ochelari lui Luca ? Intreb ca si eu vreau sa-l duc la control pe Andrei, cu toate ca el vede foarte bine, mi se pare ca are irisii apropiati de nas .... si poate or exista ochelari de corectare ... nu stiu, zic si eu.
Ce tort apetisant a avut Eva ! Si ce rochita rosie, foarte frumoasa. Cum sta ea la pozat, fotomodel o faci ! Pai nu ai zis tu, cand ai venit de la materniatate ca "are mama fotomodel" ? Na, ca se adevereste !
P.S. Si Andrei mi-a luat ieri oja rosie si mi-a pictat tot ce a gasit : mobila, jucariile lui, parul lui ...

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am lasat vineri subiectul la pag 14 si am intrat acum.M-am bucurat sa vad atatea pagini dintr-o data. Din pacate o veste trista: Dea si-a pierdut sotul. Condoleante si nu te-am uitat mai ales ca ai adus pe lume unul dintre primii ghiocei si, chiar daca nu ai nascut in martie-aprilie 2006, ai ramas cu noi.Aida. La multi ani pentru Alexandra! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si ea si bebelusa din burtica.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

RevinIrina, felicitari pentru apartament si bafta la plata celor 35000 de euro. Iti doresc sa gasesti cat mai repede un job bun. Poze in contul comun as pune daca as sti care e acela si ce parola are.Ciuf, de cand n-ai mai fost in Ro? O iei si pe Eva? Mihaser, unde esti? la Turnu-Magurele? Cine a condus la Tzi-Tzi a voastra?Noe, ca si la timisorence, tot taifun.Am o intrebare pentru bucurestencele care-si dau de la toamna copiii la gradinitele de stat: in ce stadiu sunteti cu inscrierea? Eu stiu ca perioada oficiala incepe pe 15 mai, insa in jurul meu toata lumea imi spune ca este deja prea tarziu, ca locurile sunt ocupate din iarna.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Tot eu, nu scapati usor.Miercuri a venit pe lume primul verisor al lui Alex, ca verisoare are deja doua. Astazi el si mama au fost externati si puiul prezentat celor din familie prezenti la poarta maternitatii- din experienta mea le-am recomandat tuturor, mai putin taticului evident, sa lase mamica sa se odihneasca, iar pe bebe sa-l vada nu intr-un salon plin cu inca 20 de bebelusi (cele care ati nascut la giulesti stiti despre ce vorbesc), ci la externare. Au plecat in Alexandria si probabil o sa-i revedem abia la botez, cand bebe mic va fi bebe mare. Alex nu prea l-a bagat in seama, caci avea treburi mai importante: sa plimbe o masinuta pe o banca, apoi sa n-o lase pe Adina, verisoara lui mai mare cu 8 luni decat el sa se suie pe bicicleta lui... ca si Adina spune despre bebe ca e cat degetul lui de mic.A vazut-o in ultimele luni pe mama Adinei insarcinata, stia ca burtica e verisorul lui, asa ca ma intreba si pe mine periodic daca am un bebe. Il intrebam de ce si-mi spunea ca el nu mai vrea un alt copil ca sa avem bani sa-i luam doar lui masinute. asa ca nu mai facem altul .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Buna,

La multi ani!!! Zic si eu, fara dedicatie precisa, ci tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor, am citit de atatia, incat ma tem sa nu uit pe cineva si sa nu supar. Asa ca pupam dulce si uram multa sanatate si dragoste si mai multa!

In primul rand, Deea0277 ... ce sa zic si eu, altceva decat ce au scris fetele inaintea mea ... sincere-sincere condoleante si imi pare teribil de rau ca treceti prin asa ceva tu si superba zulufata Mia. Sper ca timpul sa iti inchida toate ranile si sufletul tau sa iubeasca din nou. Mia este o dulcica si sa stii ca nu este foarte gresa. Stai linistita ca vine vara si incep transpiratiile, ca asa ziceam si eu de Andrei al meu, care prin octombrie batea la 20kg, iar acum se mentine la 18,5kg si 103cm. Multa multa sanatate!

Dianad, ai intrebat de gradi de stat. Noi l-am "inscris" din timp pe Andrei, am "avut grija" ... intelegi tu, am fost atenti etc. Dosarul a fost depus oficial saptamana trecuta, am inteles ca perioada inscrierilor depinde de fiecare gradinita, ar trebui sa faci un drum pana acolo. Eu, spre exemplu, am cumparat un ziar EVZ luna trecuta cu ghidul gradinitelor, asa ca, daca vrei sa stii mai multe despre cea care te intereseaza, iti pot scrie si eu ce scrie in revista.

Irina71, ma intereseaza si pe mine despre contul comun, asa ca te rog mult-mult, un PM si pun cateva poze. Recunosc ca lenea e mare, dar singura data cand am avut mai multe poze la mine, pe stick, si am incercat sa le incarc, s-a blocat netul si ... am renuntat.

Noe, vrem si noi sa te vedeeeeeeem.....

Asaaa, acuma despre noi.

Vineri am plecat la tara si ne-am intors aseara. A fost superb, ne-am deconectat complet, iar vremea nu ne-a impiedicat cu nimic, desi a fost stiti si voi cum. Andrei a ramat cu mainile prin pamant, l-a plimbat cu masinile de colo-colo, am renuntat sa-i mai fac observatie, ca sa se simta si el liber. Rezultatul: de cate ori trecea pe langa mine ma strangea in brate si ma pupa de mama focului. A mancat ca spartul, a dormit bine si s-a imprietenit cu un catel din vecini, cu care facea alergari prin curte. A vazut toate orataniile de prin curte si cel mai fascinat a fost de o vitica de 2 saptamani si 10 purcelusi superbi care miroseau ... ingrozitor.

Singura problema a fost ieri, cand l-a intepat o viespe dupa gustarea de fructe ...direct in frunte, n-a facut nici o reactie ciudata, a urlat si a plans de mama focului si i-am dat cu SARE.. noroc ca era socra-miu aproape, ca habar n-aveam. Nu s-a umflat, nu s-a inrosit, iar eu, mama disperata, am pus copilul sa scoata limba din 5 in 5 minute de teama vreunei reactii alergie. Am cantat si am leganat pe tot repertoriul din dotare, iar la final a fost OK.

I-au iesit si analizele de alergie, de fapt una din ele, dar cea mai importanta, care a iesit excelent, respectiv 10 (trebuia sa fie sub 60, deci foarte bine!), in conditiile in care data trecuta ii iesise 459,1. Acest lucru ma face sa va intreb daca ati avut probleme cu analizele la M e d l i f e vreodata? Adica, ati suspectat o greseala?, intrucat ecartul mare intre valori, la cateva saptamani distanta, ma duce cu gandul numai la aceasta posibilitate.

Dupa ce v-am facut mintea tzandari cu mesajul meu mamut, va urez o saptamana cat se poate de frumoasa si linistita. Multi pupici!!!

Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an

The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI IUSTIN SI ALEXANDRA, cei mai "tineri" ghiocei!Sa aveti o viata minunata si sa fiti sanatosi!

La multi ani Catrinuta si Mariana!Sa fiti iubite si sanatoase si, din cand in cand macar, sa aveti parte si de momente de respiro si rasfat!

Dea, chiar ma intrebam ce mai faceti? Imi pare nespus de rau de pierderea suferita, de modul in care s-a schimbat viata voastra! pentru voi
Mai spune-ne despre Mia cate ceva. Nu voi uita niciodata ca Mia a fost printre primii pui care a vazut lumina zilei si m-am topit cand am vazut-o. Mica si fragila... Iar acum este ditamai d-ra!

Nshiro, pls nu fugi si tu! Mi-e dor de mesajele tale lungi cu multe povesti frumoase despre Maria si despre tara voastra de adoptie.

Dianad, eu n-am prea auzit lucruri bune despre gradinitele de stat (cel putin despre cele din zona noastra!). Si am auzit vehiculandu-se zvonuri despre niste sume foarte mari (stii tu, pentru rezervarea unui loc) ca deh, locurile sunt limitate.
Felicitari pentru noul membru al familiei voastre! Sa fie sanatos si, pe cat posibil, macar in prima perioada...ferit de iubirea coplesitoare a verisorilor mai mariStiu eu unde bat...

Irina, sa stapaniti sanatosi casuta mult visata.Sanatosi le veti face pe toate . Ce mare este Andrei, zici ca merge curand la scoala...Si tare iti seamana!

Polixeni, imi pare rau ca situatia la job nu este prea roz. Nick este in regula? Soacra?

Mihaser voi sunteti la Turnu Magurele sau ...la alta "tara"? Cate bagaje aveti cu voi?

Ciuf, cat stati in Ro? Pe 31 mai avem botezul micului verisor dar poate apucam sa ne vedem cumva.

Catrinuta, sunteti in regula? Sanatosi si voiosi (chiar daca tacuti??

Catrinel si picei mele ii place sa ne masuram dragostea in fel si chip. De la cer la pamant, de la soare la casuta ei, de acasa pana la gradinita (si inapoi), fara sa-si dea seama ca stam aproape de gradi Acum este la munte si ma intreaba mereu la telefon "cat ma mai iubesti, mai mult decat ieri?" Pozeeee!!!

Mie imi este in continuare foarte greata, somn si...lehamite de aproape orice. Nu prea reusesc sa fac de niciunele si imi propusesem sa profit de absenta piticei pt. a face diverse, de la ordine in pivnita pana la ordinea in lazile cu jucarii si hainute, sortarea lor etc. Nu ma adun sa fac nimik. Absolut nimik!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006)

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AIDA,felicitari pentru a 2-a fetita!!!!

CIUF,...deci ajungeti in tara curand.Norocoaso!eu nu cred ca ajung anul asta,....
DEA,...offf ce-am citit de voi.Sa iti dea dumnezeu puterea de a merge mai departe ca sa-ti cresti fetita si sa-i oferi tot sprijinul,iubirea si suportul tau!
AndreeaG,...nici eu nu ma prea pot aduna...dupa plecarea mamei,...o sun zilnic,...efectiv mi-e dor de ea....cred ca am devenit mai mamoasa decat am fost vreodata.....sincer.Saptamana asta am examenele finale,...si saptamana viitoare am vacanata.dupa care....binenteles incep cursurile de vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Salutare

Deea imi pare rau ca ti-ai pierdut sotul ,ma rog ca Doamne Doamne sa-ti de-a liniste putere sa mergi mai departe.

La Multi ani Alexandra (surioara de surioara) si Iustin ,copilarie si o viata frumoasa . Na ca apucai sa fac urari primulul si ultimului ghiocel din gasca

Nshiro mai povesteste despre Maria

Drum bun si vacanta frumoasa tuturor plimbaretilor,vine vara la voi ce va pasa.Noi inca avem vreme frumoasa aici, de fapt este numai bine de iesit afara.Din pacate nici anul acesta nu o sa ajung in Ro,dar cine stie, cand ajungem mi-ar place sa ne intalnim cu ghiocei si mamici din tara daca se poate.

Cate ceva despre noi ... Lara a fost operata in februarie de amigdalite si polipi si am trecut cu bine peste. Prima saptamana a fost dificila apoi incet incet lucrurile au intrat in normal.
Doctorii si asistentele au fost de milioane ,desi am stat in spital doar 24 de ore iar eu nu am fost pacienta am avut pat in salonul Lara-i,mese,acces la cafea si spatiu de fumat ,chirurgul ne-a vizitat de cinci ori in salon,anestezeistul de doua ori, mi-au permis sa stau cu Lara in sala de operatie pana au adormit-o si imediat dupa operatie in sala de recuperare.(in timpul operatiei am bocit si spus toate rugaciunile pe care le stiam ba am mai si inventat cateva ).Lara si acum isi aminteste de spital mai ales faza cand anestezeistul i-a pus masca cu gaz la gura ,ea o tot lua si mi-o punea mie pana la urma sa lasat cu urlete,picior in gura la anestezeist ,muscat uniforma de asistenta si urlat dupa sot ,Daaaad help me ,i m scared of the scary ,adica masca de gaz ca nu stia cum so numeasca Acum pretinde ca e doctor si pune capace pe nasul papusilor, mai da si instructiuni : keep it , just a minute baby Anyway se pare ca nu s-a lasat cu traume deci este bine.Cu mancatul a fost mai greu , la inceput dorinta a existat pana sa realizeze ca doale si nu a mai vrut absolut nimic decat gheata,apa din siringa si jelly pe care-l la si vomat in prima zi.A pierdut 1kg jumate dar le-a pus repede inapoi dupa.Avea o voce pitigaiata (mai tragea cate-o cantare din cand in cand ) si la cat de ingrijorata eram tot ma mai bufnea rasul cand o auzeam.Desi nu se simtea bine tot a mai iesit ceva la iveala din curiozitatea si veselia care o caracterizeaza.Cand intra cineva nou in salon imediat intreba : Mum, who is this one ? plus privit pe fereastra si admirat castele adica cladirile inalte din oras S-a vindecat complet cam dupa doua saptamani , nu a mai sforait inca din prima zi,Acum doarme foarte bine si nu mai arata obosita ca inainte de operatie,a trecut cu bine de prima raceala de acum doua sapt. fara sa faca infectie la ureche cum se intampla inainte si sper sa o tina tot asa .In schimb continua sa-mi faca capul calendar,cred ca stie mai multe decat mine.

Inca ma chinui sa o obisnuiesc sa doarma fara mine ,am dormit cu ea in camera ceteva luni inainte de operatie ca eram cu morcovul in fund sa nu se intample ceva cu scumpete de fetita dar sper sa reusim sa dormim singurei intr-un final ,dehh acum suntem gradinari in grupa mare de la 3 la 6 ani .

In rest noutati nu prea avem ,si eu si sotul ne cautam de lucru in Aust. cam de doua sapt. sper sa apara ceva curand, pana atunci petrec cat de mult timp pot cu Lara ca odata inceput lucrul altfel or sa stea lucrurile.

Uff iar am scris pt. trei luni .

Irina si pt. cine mai doreste sa ne vada am pus cateva poze noi (decembrie- martie ) aici : http://www.dropshots.com/georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Noi nu suntem la Turnu...acolo avem socrii...noi am venit la Bratesti, la parintii si bunicii mei, langa Targoviste.
Ca si Ileana ne distram de minune la tara!

Elvie chiar ma gandeam la voi! Nu mi-am imaginat ca avem parte de aceleasi "distractii": polipi si amigdale...Si la noi incepe sa fie din ce in ce mai greu...vad ca aici la sat s-a ameliorat situatiunea...Curaj ptr operatie inca nu mi-am facut...Aici in Ro mor copii si in urma operatiei de polipi ...Eu mai astept cat mai pot!

Fetele legat de gradinitele de stat nu prea comentez...eu prefer o gradi particulara ptr ca si asa ma asteapta scoala, liceul si eventual o universitate in sistemul public!

Mergi la inceput