*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Delia21 spune:
Miha,...ma bucur ca o sa ai net acolo,....sa nu ne uiti de tot,...o data la cateva saptamani tot poti sa ne mai spui cate ceva de voi.Si la mine se ingroasa glumita cu scoala,...dar o data la cateva zile ...tot imi arunc ochisorii pe aici sa vad noutati despre popor
Catrinel_17 spune:
Ok, intru sa zic la multi ani Alexandrei pt luni... ca nu voi fin in zona. Luni fac prima mea prezentare in 3 ani jumate (si prima in romaneste...) si am emotii cat casa. abia astept sa treaca.
sa-mi tineti pumnii luni la 9
pupice!!!
elvie spune:
Bafta Luni Catrinel,tinem pumnii, cum sa nu.
Mihasher vacanta si vara frumoasa.
O zi buna la mamici si ghiocei.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Irina71 spune:
LA MULTI ANI ! GHIOCEILOR CE S-AU SARBATORIT ZILELE ASTEA !
SA FITI SANATOSI, FERICITI SI NOROCOSI TOATA VIATA !
LA MULTI ANI, VALERIA ! (mii de scuze pt. intarziere!)
Miha, drum bun si sa ne auzim cu bine !
Andreea, felicitari ! pentru inimioara care bate Si sa scapi mai repede de greturi ! Nu te obosi prea tare cu smotrul ... iti zice una obsedata de curatenie, pt care nici o menajera din lume nu face treaba la fel de bine ca ea
Catrinel, Bafta ! pentru luni, ma voi gandi la tine. Mortala Oana cu "dar eu te iubesc mai mult !"
Dar ... ziua Alexandrei nu e duminica, pe 3 ? Eu asa cred ...
Delia, Bafta ! si tie la examene !
Tili, bine ai revenit ! Asteptam poze ! Sa-ti traiasca baiatul cel mare ! Si ... asteptam poze !
Off, am citit in diagonala ... nu mai pot tine pasul cu voi.
Ne-am cumparat apartament in oras .... suntem datori vreo 35.000 euro ... pe care trebuie sa-i dam inapoi pana la 1 septembrie ... plus ca pana la 1 august, cand ne vom muta, trebuie zugravit si amenajat acolo, deci alta cheltuiala Nu stiu cum o sa scoatem camasa.
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Era sa uit :
LA MULTI ANI, CATRINUTZA !
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE FAMILIA TA !
Ce mai faci tu, pe unde esti, ai ajuns la Campina cu copiii ? Mama ta a reusit sa vina sa stea cu tine acolo ? (o gramada de intrebari ) Te pup !
P.S. Edit ca scrisesem Campulung in loc de Campina.
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
aalina2003 spune:
La multi ani pentru Catrinutza!!! Sanatate din plin,rabdare si bucurii multe!
Irina, bine ca v-ati luat apartament! Oricum trebuia s-o faceti, oricum cu datorii ati fi ramas..bine ca sunteti sanatosi, restul le duceti voi pe toate!
Delia21 spune:
Catrinutza,LA MULTI ANI si multe bucuri si impliniri scumpa!!!Te asteptam!
Catrinel,...bafta,iti tin pumnii.IRINA,...auleu,...mult noroc in achitarea datoriei....la timp.La Multi Ani celei care se sarbatoreste pe 3 mai!!!Mult noroc si de la noi!!!AIDA,pupam sarbatorita si sa te bucuri de ea toata viata!!!
dea0277 spune:
buna ziua fetelor, care isi mai amintesc de mine. din pacate nu am avut parte de vesti bune si intamplari bune in ultimul an sa spunem. nu stiu daca v=am spus, dar mirel s-a operat de o tumoare la mandibula in mai anul trecut iar in septembrie, dupa 4 luni de la operatie, a murit, mai exact pe 20 septembrie 2008. nu va pot spune prin ce am trecut, dar sincer nu doresc nimanui acest lucru. ceea ce m-a ajutat sa trec peste aceste momente a fost mia, care creste bine si frumos, adica are 103 cm si cam 20kg, cam grasuta, dar e sanatoasa. nu stie nimic din ceea ce s-a intamplat cu tatal ei si am sa ii spun, dar ceva mai tarziu, peste 1-2. oricum nu cred ca ar intelege ea prea multe, chiar daca ii explic.
asta explica lipsa mea de peste 1 an de pe forum, dar sincer, nu am avut nici timp si nici chef.
felicitari tuturor copiilor pentru zilele de nastere si multa sanatate si la multi ani si celor care asteapta pe urmatorul, sarcina usoara si sanatate multa, ca daca nu o ai, n-ai nimic.
va pup si sper sa pun in curand niste poze cu noi doua.
va pup
aalina2003 spune:
Andreea, nu cred ca te-am prins pe forum (sau doar foarte putin)...dar asta nu ma impiedica sa.. raman fara glas la cele povestite de tine.Cred ca ti-a fost foarte greu si inca iti mai este..ca nu poti intelege cum de un om atat de tanar se poate duce.Imi pare rau pentru tine,pentru Mia, pentru tatal ei care trebuie ca a suferit mult.
De acum ...bine c-o ai pe Mia..sa fie sanatoasa!..iar tu sa ai putere s-o cresti si nadejde ca poate fi si bine candva!
P.S.Bine ai revenit printre noi,sper sa te simti bine si sa ramai la povestit!
Qamar spune:
Andreea, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asta
sanatate multa tie si puiului si numai bine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo