*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 14
ANDREEA GEORGIANA spune:
si pt. mamica Ciuf! Sa fii sanatoasa si iubita, iubita si sanatoasa si tot asa! Si sa-ti mai faci timp pt. povesti lungi si pline de talc...
Delia, am vazut poze cu... tanarul Rudy. Pai cred si eu ca sufera dupa maia lui, mai ales daca este o maie alintacioasa (ca oricare alta maie care se respecta...)Ce bie semeni cu mama ta!
Tili, la voi trebuie sa fi fost mai simplu, e un pic mai mare diferenta intre pusti si Mihai este mai matur.
Roxivan, bine ai revenit!
Micaalsa, sper ca sunteti in regula.
Adar, inca astept un semn!!!
Dianad, saru-mana pentru informatie. Vom lua si noi curand bicicleta
Mi-e o greata de ma doare!!! Am fost la eco sambata, avem 7 saptamani si o inimioara batatoare. Doar ca am niste dureri ciudate de vreo 2 zile si m-am cam speriat...Sper sa nu fie nimic grav si sa dispara repede, mai ales ca nu prea pot lua niciun fel de medicament din motivele sus-amintite.
Miercuri o ducem pe puiuta la munte pana vinerea viitoare si nu-mi doresc decat sa dorm si iar sa dorm! Si sa fac smotru in casa, desi n-am voie sa fac efort (si nici macar sa o iau pe pitica in brate, desi am tot facut asta). Inca nu am gasit menajera, am ajuns la concluzia ca nu mai exista femei cinstite si muncitoare in orasul asta, asa ca prefer sa ma chinui singura. Sper sa si pot...
Fug la treaba. Pup.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006)
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Andrei, Erik Sebastian, Mihaita LA MULTI ANI! Sa aveti o viata frumoasa si lipsita de griji!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006)
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Delia21 spune:
AndreeaG FELICITARI pentru inimioara mica si pretioasa!Greturile vor trece curand ....si te vei bucura din nou de o minune
aalina2003 spune:
La multi ani fericiti, Valeria!! Sanatate din plin, noroc, la fel si un an bun, implinit!
Catrinel_17 spune:
la multi ani CIUF!!!!
la multi ani ANDREEA!!!!
mai, nu mai apus sa intru nici macar sa citesc!!! am stressuri la birou, bleax...
si o gramada de lucru, chiar o gramada.
ANDREEA, ma bucur ca ai vazut inimoiara... cred ca va fi baietzash!!! asa am io un feeling! pupam burtica! sper ca ai öasat-o mai moale cu munca.
CIUF, te pup cu drag si pe tine si pe Evzuta. Poze!!!
ROXIVAN, TILI, ma bucur sa va revad!
MICAALSA, voi ce mai ziceti?
si Oana cu bicicleta... mai greutz un pic... macar a invatzat sa pedaleze, acuma i-am luat jos si rotzile de sprijin, ne cam chinuim cateva zile, pe urma va merge.
va pup!!!
in weekend merg la Arad :-) plec duminica la pranz si vin luni dupamasa. singura!!!!!!!!!!! PRIMA NOAPTE departe de Oana!!!!!!
si azi mi-a zis "te iubesc, mami! tie iti place de mine?" si eu evident, toata topita "si mami te iubeste foarte tare!!" si ea: "dar eu mai mult!!!" Oaaaa.....
alorea16 spune:
Salutare si scuze ca nu am mai intrat dar suntem foarte nerabdatori sa se afiseze acele liste finale de la ANL cu casutele si pentru noi. Suntem pe liste preliminare dar nu se stie daca vor ajunge si la noi o casuta. Stam intr-un stres continu si inafara de a face mullllte drumuri la primarie nu ne arde de nimic.
Sper sa reusesc intr-o zi mai linistita sa pun niste poze de la ziua lui Andrei. A fost foarte frumos... iar Andrei foarte incantat de tortul lui cu dalmatieni ( Mami e Pongo!- asta a fost reactia lui cand a vazut tortul )si ca avut copii !
Va pup dulce!
Andreea G sanatate multa si pupam burtica si sa scapi de greturi cat mai repede.Ma bucur sa aud ca ai vazut inimioara. Ce este mai frumos sa vezi ca acolo in burtica ta bate ceva minunat
mihaser spune:
Buna ghiocei si ghiocele!
Andreea mi-ai trezit asa niste sentimente frumoase cu inima lui bebe...Sa dea Domnul sa ai o sarcina fara nicio problema si sa fiti fericiti!
Alorea va tin pumnii sa prindeti casuta...Niste cunostinte au primit anul asta dupa zece ani de la depunerea cererii. Poate va ajuta D-zeu si voua! Abia astept vestea cea mare!
Catrinelu ce fain ca ajungi la Arad...Oana faraoana e superbisima...asa lipicioase sunt gazele astea!
Noi ne-am facut pasapoarte aseara...Sper sa plecam in vacanta in Gracia..anul asta implinim si noi 5 ani de casatorie si mi-as dori sa fim acolo...in paradis.
Maine plecam la bunici si stam acolo pana in septembrie...Locuinta mea de vara e la tara!
Mihaita de Ameluta si mamica Mara!
Va pupam pe toate Micaalsa, aida si Andreea , Tili, Roxi, aalina, alinaalex, Deliuta, poli, noe, ciuf, loranda cu bebe mic, dianad si evribodi in the casa mare. Daca am uitat pe cineva mii si mii de scuze!