*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
Cum sa te uitam, Tili? Bine ai revenit. Sa iti traiasca Mihaita, sa fie un baietel constiincios, cu rezultate bune la scoala, iubitor de parinti si fratior si viata sa ii ofere un drum cat mai lin si curat. La multi ani, Mihaita!
Andreea, la multi ani pentru ieri! DD sa iti indeplineasca toate dorintele!
Fetelor, va multumesc de urarile facute si aici si pe YM. Nu va spun ca de ziua ei nu am avut timp nici sa respir, exagerat spunand, dar calculatorul era deschis. Aveam ecranul plin de mesaje. Toata lumea s-a gandit la buburuza mea.
Ca de obicei sunt pe fuga. Poate revin mai pe seara. Nu promit. Azi o iau pe Eva cu mine la serviciu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ANDREEA GEORGIANA spune:
pt. urari!!!
Cum sa te uitam Tili?! Sa-ti traiasca puiutul scolar, sa va bucurati de el si sa revii cu noutati. Si cu poze!!! Cum e noul job?
Fetelor ce mai stiti de Mariana????
Dianad, asa este , micuta mea nu mai stie cum sa primeasca dovezi de iubire desi, D-zeu mi-e martor ca o iubesc tot mai mult (plecand de la enorm!) pe zi ce trece. Stiu ca se va face utila, deja nu stie cum sa stea prin preajma verisorului atunci cand vin pe la noi? Oare asa sa fie, nu voi adormi cu bb 2 in brate? Sunt atat de obosita doar la gandul vremurilor care vin!!!
Vreau sa-i iau si eu bicicleta ca a voastra dar nu stim inca sa pedalam foarte bine. De unde ai luat-o?
Fug acasa, mi-e o foame de lup, n-am reusit sa pap nimic (inafara de gretosul, dar importantul Elevit:))si nici nu stiu daca mi se va parea ceva apetisant in momentul asta... Mi-e pofta de urzici dar, evident, nu mai exista
Pup fetele si astept noutati de pe toate fronturile!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006)
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
dianad spune:
http://www.bikexpert.ro/catalog/contact_us.phpin dreapta paginii au un buton de contact, noi am fost la magazinul de pe calea Mosilor, pe diagonala fata de biserica Sf. Gheorghe.Este din aluminiu, mult aluminiu ca e destul de grea. E silentioasa insa fata de alte biciclete cu roti ajutatoare, iar bratele care sustin rotile ajutatoare sunt mai lungi si mai solide decat la alte biciclete pe care le-am vazut in parc. Parintii celui mai bun prieten de-al lui Alex vor renunta la bicicleta cumparata acum cateva luni pentru a o inlocui cu una ca a lui Alex, deoarece actuala are frane care nu tin, iar saua este tare si copilul se plange de ea.Alex stia sa pedaleze de la tricicleta, nu stia sa franeze si a aflat ce e cu frana dupa ce ta-su l-a indemnat s-o ia la vale in Herastrau si a experimentat prima cazatura.Ciuf, ma intrebam ce faci. Banuiesc ca duminica faci tortul pentru amandoua?DianaD & Alexandru
roxivan spune:
Salut!
Am intrat si eu, dupa foarte mult timp, pe forum in graba sa postez un mesaj la un alt subiect (dupa aproape un an) si mi-am zis ca e urat din partea mea sa nu va scriu cate ceva despre noi.
De 1 an si jumatate am revenit la treaba in Bucuresti, iar Darius a ramas la Ramnicu Valcea cu bunicii (ai mei inca lucreaza dar gasisem o doamna extraordinara care a avut grija de el pana la inceputul lunii cand s-a mutat din oras). Noi mergem la Valcea in weekend - de vineri pana luni dimineata...
Darius e un rasfatat si jumatate, toata atentia e asupra lui...Din toamna merge la gradi, tot la Ramnicu Valcea unde are foarte mari sanse sa fie coleg cu Edutu, baietelul Simonei Toma (sunt 2 grupe mici). Simo a nascut in martie o fetita sanatoasa, Maria.
Va pupam,
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Delia21 spune:
La multi ani ghioceilopr care s-au sarbatorit in ultimele zile,nu vreau sa omit pe nimeni,imi sunteti toti la fel de dragi.Sanatate,noroc,pofta de viata si bucuri multe in fiecare zi a viatii voastre va doresc!
Tili,bun revenit !!!
mihaser spune:
Salut!
Ciufarina noastra draga! Sa ne traiesti 100 de ani! Distractie placuta!
Va pup!
dianad spune:
Ciuf, LA MULTI ANI!Tili si roxivan, bine ati revenit si multumim de vesti .DianaD & Alexandru
Delia21 spune:
La multi ani LILI scumpa,multa sanatate,impliniri pe toate planurile si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!!!
Noua ne-a plecat maia inapoi la Deva,.....si suferim,...intrebam de ea daca se intoarce ....IRINA,multumim multMihaela,pupam nora si pe Cristi cel mandru tare pe bicicleta lui.v-am admirat pozele
Qamar spune:
la multi ani, Valeria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Tili spune:
Va multumesc ca nu m-ati uitat si va multumesc pentru primirea frumoasa pe care mi-ati facut-o.
Eu recunosc ca nu prea mai stiu ce s-a mai intamplat pe aici, dar din cate am citit, Andreea tu vei din nou mamica alaturi de alte mamici curajoase de pe aici. Felicitari tuturor, iar tie Andreea, sarcina usoara si un copilas sanatos. Ma bucur ca printesica ta a primit cu o asa bucurie vestea ca va fi surioara. Mihaita mi-a zis odata ca el nu si-a dorit fratior, dar imi dau seama ca nu e deloc adevarat. Ii este greu ca nu mai e pe primul loc, ca nu mai e singurul nostru copil, dar ii simte lipsa cand Matei e la tara.
Eu lucrez din septembrie la o banca si sincera sa fiu sunt foarte incantata de ce fac acum. E obositor, dar satisfactia e mare.
Acum trebuie sa va las, ca iar va scriu de la seviciu, dar sper sa mai pot intra diseara ca sa mai pun si niste pozici. De aici nici nu se poate pune problema.
Oricum ne mai "vedem" pe aici.
Va pupici.