*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaser spune:
salut!
Eva Maria! Sanatate, iubire si bucurie de-a lungul vietii! La multi ani!
La multi ani tuturor ghioceilor care se sarbatresc azi Isabella, Mihaela si Tudor-Andrei!
Va pupam!
tania2 spune:
La multi ani, Eva! Sa cresti mare ,sanatoasa sa fii vesela si zambareata !
te pupam dulce dulce
La multi ani ghioceilor care au implinit 3 anisori!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Irina71 spune:
LA MULTI ANI ! cu sanatate tuturor ghioceilor care au implinit 3 anisori in ultima saptamana !
Sa fiti sanatosi, fericiti, si sa-i bucurati pe parinti toata viata !
Asteptam pozici de la petreceri !
LA MULTI ANI ! SI CELOR CE AZI ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI !
Dar mai ales dragei noastre Andreea Georgiana - sa fii sanatoasa si fericita, draga mea, toata viata ! Si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
Delia, super pozele ! Oau, Rudy a rezistat la slujba de Inviere ? Poate la anul o sa-l iau si eu pe Andrei, ca si asa se culca pe la 12 noaptea ... desi ma rog de el sa se culce de pe la ora 23 ....
Eu sunt cu ai mei acasa .... si am casa vraiste ! Si sunt numai sarbatori zilele astea, abia astept saptamana viitoare sa fac curatenie ....
Ai vostri copii mananca singurei cu lingurita ? Al meu NU, si nici macar nu vrea sa incerce ... ma dispera ... nici macar iaurtul nu-l mananca singur ... vrea totul mura-n gura !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adevarat a inviat!
La multi ani Eric Ionut, Ionut Alexandru, Cristian Andrei, Issabella, Eva Maria
sa fiti fericiti si sanatosi!
Sper ca ati avut sarbatori frumoase, linistite si lipsite de surprize neplacute (tuse, muci, febra si altele asemenea ).
Noi am petrecut in familie, la noi in curte, cu toti bunicii, matusa, familia surorii mele si a fost foarte placut. Am facut de toate, ca de obicei, Thea m-a ajutat la cozonaci dar nu s-a atins de nicio felie, cum de altfel nu s-a atins de mai nimic inafara de sarmale, ciorbita si carnita. N-ar incerca ceva nou, Doamne fereste!
A facut insa show cu tot repertoriul stiut incepand cu colinde si terminand cu "Am bani de dat, am datorii la stat!" pe care habar n-am cand l-a "prins", astfel incat i s-au iertat toate celelalte.
Inca sufera din pricina ca nu se poate juca cu verisorul ei dar iliubeste mult si are grija sa nu fie lasat sa planga deloc. I-a permis sa stea in patutul ei o zi intreaga iar seara, dupa ce am culcat-o il interoga pe Bute: "Bute, ai facut nani cu Vadimii, te-ai jucat cu el? Sa stii ca nu m-am supaat!" Culmea!
Avem discutii despre "bebeus", desi imi propusesem sa fac asta mai tarziu si nu stiu ce ma voi face cand va creste burtica si nu o voi mai putea lua in brate?!Vrea mai mult ca niciodata sa stea la mine in brate sa ii dau fel de fel de dovezi de iubire si ma intreaba mereu daca o iubesc "mai mult ca ieri"? Are discutii cu burtica si i-a promis bebeusului ca va avea grija ea de el "atunci cand mami vomita" Asta pt. ca ma vede fugind mereu la baie...
L-a rugat pe bebeus sa fie "mai mare decat Vadimii si sa vobeasca!"
Si discutiile pe aceasta tema sunt nenumarate. Pt. ca nu bea suc de zmeura i-am spus ca il beau eu pt. ca bebelusul sa creasca frumos dar, poate gusta si ea un pic sa vada daca este bun. A gustat si mi-a spus ca este bun dar...pentru ea. Si l-a baut pe nerasuflate. Si uite asa m-am prins ca ar putea gusta diverse alte lucruri, doar ca sa vada daca sunt bune pt. bebelus. Poate functioneaza, cine stie?
A descoperit pizza cu "checiup" si ii fac mereu, cu muuult cascaval si carnita. Ii pun deasupra suc de rosii facut de mine si i se pare foarte interesanta combinatia. La gradi a descoperit pastele, musai din cele lungi si musai cu multa carnita! In continuare nu se atinge de niciun fruct, desi ne vede rontaind mereu mere, struguri, gutui etc.
Mie imi este ingrozitor de greata,ma si mir ca am putut gati atatea! Din pacate rar reusesc sa v. asa ca stau cu un nod in stomac si in gat non-stop.Stau prost spre foarte prost la capitolul concentrare, uit instantaneu diverse informatii, sunt apatica si ma tarascdintr-un loc intr-altul. Daca la prima sarcina imi permiteam sa dorm oricand acum...ioc. Zilele acestea merg la un nou control si sper sa aflu mai multe si, mai ales, varsta sarcinii
Am slabit, nu pot manca mai nimic, atunci cand pot iau Elevit (cand nu mi se face rau sa-l vad in palma) si incerc sa beau lichide, desi nici asta nu-mi prea reuseste.
Irina, pentru urari!
Thea rar permite sa fie ajutata sa pape, spre disperarea mea, mai ales atunci cand suntem in criza de timp. Si cum papa un castronel de ciorbita cu smantana, cu lingurita mica iti dai seama cam cat dureaza?! Isi pune painica in sos, "butoane" in fiecare lingurita de ciorba/supa si este foarte tacticoasa atucni cand vine momentul mesei. Si la gradi papa tot singurica si este laudata pentru asta. Poate l-au invata bunicii sa fie ajutat? Thea a avut o tentativa de a cere ajutor dupa cateva zile la bunici dar i-am explicat cu rabdare ca este fetita mare si a reanceput sa se impauneze cu asta. A inceput sa pape singurica de foarte devreme...jur ca nu mai stiu exact, asa cum nu mai stiu multe lucruri
Eu am spalat ieri si alaltaieri intr-una si, exact ca si tine, m-am saturat de sarbatori si de casa vraiste!
Revin.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
aileana spune:
ADEVARAT A INVIAT!!! zicem si noi, pupam toti copiii si toate mamicile si burticile!
Noi nu prea am petrecut, pentru ca eu am bolit rau din cauza gatului, care a omorat vocea, nasul si urechile, dupa care a urmat ... augmentin. Asa ca am dormit, nu prea am mancat (ceea ce nu e asa de rau) si am stat mai mult in casa.
Andrei e bine, avem luni programare la medic si vom reface analizele de alergie, tine in continuare regim, asa ca ... tineti-ne pumnii!
Pupam din nou.
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
mihaser spune:
Buna!
tuturor celor care-si serbeaza azi numele Andreea Georgiana, Elvie! Sa fiti sanatoase si fericite!
Andreea si Cri vrea pizza cu chestia aia...acum ma vazut si la bio market...o sa iau de acolo, desi asta care il avem e special ptr copilasi de la Heinz.
Doamne ajuta sa treaca greturile!
Ileana multa sanatate piticului!
Va pupam!
dianad spune:
La multi ani, Andreea Georgiana! Sarcina usoara si sa scapi repede de fuga la baie! Nu stiu cum ai reusit sa gatesti atatea, eu din perioada asta imi amintesc de salate si atat. Nici in magazinele cu alimente nu suportam sa intru. Vad la Thea deja declansata competitia dintre ea si bebelus pentru atentia ta: vrea in brate mai des, vrea sa fie iubita si mai mult decat ieri, decat sa bea bebe sucul de zmeura, mai bine il rezolva ea. Pe de alta parte, cred ca abia il asteapta si ca iti va fi de ajutor in treburi gen adusul pampersului, al unei hainute pentru bebe. O mamica de 2 copii imi povestea ca la primul adormea in timpul alaptatului, acum in vreme ce cea mica e la san, ea spune povesti si canta cu cel mare si nu se simte obosita. aileana, va tinem pumnii pentru luni, sa veniti cu vesti bune.Irina, Alex se descurca destul de bine la capitolul mancat. Avem oarece probleme la supa ca mai varsa din ea pe drum. La felul doi insa treaba merge foarte bine.DianaD & Alexandru
Tili spune:
Bine v-am regasit si LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR!!!
Sper ca va mai amintiti de mine si ca nu m-ati uitat de tot. E mai bine de un an de cand nu am mai aparut pe aici si va spun sincer ca mi-ati lipsit.
Motivul absentei mele... nu stiu care ar putea fi. Cred ca au intrat zilele in sac. Mi-am schimbat locul de munca si mi-a fost foarte greu sa ma adaptez,plus ca Mihaita deja termina clasa intai.
Noi suntem bine. Matei a crescut si e un mare strengar, dar a ramas acelasi copilas plin de energie si dragastos din cale-afara. Vorbeste continuu si ne zapaceste, iar el o stie prea bine. Ii place cand vede ca are efect asupra oamenilor.
Azi e ziua lui Mihaita. Implineste 8 ani! Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul. Ii place la scoala si chiar daca e mai aerian decat ar trebui se descurca foarte bine. Ne asteptam chiar la o coronita.
As vrea sa va scriu mai multe despre noi, dar poate ca nici nu mai stiti cine sunt, asa poate alta data. Si atunci, daca vreti, pun si niste poze.
Va las ca sunt la serviciu, dar sper sa mai pot scrie de aici si alta data, ca pana de curand nu ma lasa sa postez nici un mesaj.
Va pup.