FIV la cluj 17
Raspunsuri - Pagina 4
uratica spune:
georgie-e mai bine sa mergi cu trenul decat cu masina..nu e asa obositor..
usor si tie!incarca-ti bateriile bine!
maddutz spune:
salutare
uf..is tare obo. am avut drumuri in afara orasului si-s franta
uratica bravo! si pentru pagina , dar mai ales pentru fripturica!
mara mi-ai lipsit!
naida87 bun venit!
georgetani sa fie cu noroc!
turquoise am gatat prima tura de acupunctura. modificari...nu stiu la ce modificari sa ma astept. eu am facut-o in speranta cresterii sansei de a reusi fiv-ul. deci sper, macar, pe un efect placebo. acum fac inca o tura, dar ca sa mai slabesc. sunt curioasa. binenteles ca mi-a dat si o cura, pe care o tot suntez pe ici pe colo ca doar nu is dodoloata pt ca respir!
apalina spune:
buna dimineata fetele ! am intrat sa beau o cafeluta cu voi ca-mi era dor n-am mai intrat de mult sa postez dar va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi .Eu n-am nici o noutate ,astept sa vina uratii sa repet nenorocitul ala de FSH ,sa vad intru la menopauza sau nu ???Deocamdata nu pot sa ma gindesc la varianta cu donatoare de ovule dar nu abandonez ideea .Criadema ,sanatate tie si puiutilor tai !! Denisa asteptam vesti bune si nu mai cauta nod in papura la orice ,fii optimista si vei reusii!!!Madutz-ule tu cind incepi tratamentul??? bafta multa !!! Uratica multumim de capitol nou ,speram sa fie norocos si in privinta intrusului stai linistita ca toti sunt la fel , asteapta sa fie cocolositi mereu !!Bun venit fetelor noi si va doresc sa parasiti repede acest topic si sa treceti fuguta la gravidute !Poop toate fetele si astept vesti bune ! O primavara faina va doresc si nu uitati ca primavara e anotimpul sperantelor si implinirilor ,si ne va aduce si noua noroc !
criadema spune:
Georgetani, mult noroc!, Referitor la injectii poti sa le faci si seara dar de la clinica recomanda sa fie facute dimineata si de obicei la aceiasi ora. Georgi, pot sa vin si eu la mare chiar daca nu mai intrunesc conditiile?........ eu imi duc deja "burta" de mana.
Apropo de mare anul trecut am fost cu copiii in luna august, le-a placut foarte mult, si acum cand ceva nu le convine in casa mai ales Antonia zice:"Vleau in domitol la male"
Uratica felicitari pentru deschiderea noului capitol, poate o sa porti mai mult noroc fetelor si si tie de altfel
Pentru satisfactia Uraticei, mai ales ca a avut si incidente culinare trebuie, e obligatoriu sa veniti cu vesti bune.
maddutz spune:
neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaata!
desteptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareaaaaaaaaaaaaaa!
ce e cu linistea asta aici, de-a dreptul suspecta?! mobilizarea fetelor! a venit primavara! e soarele sus pe cer. voi unde sunteti?
poftiti la un ceiuc, la un laptic cu caco
maddutz spune:
criadema ce-ti fac puiutii? oof, of...imi dau seama ce a fost in sulfetul tau. mai ales ca, precum banuiam si tu ai confirmat, cand se imbolnaveste unul din puiuti, celalalt il urmeaza rapid.
hihihi...imi aduc aminte cand eram micuta, imi placea deseori sa ma fac bolnava. capatam atentie maxima plus dragoste si exclusivitate
eh....bine a zis, cine a zis, ca cei mici sunt niste mari exploatatori io eram, in mod sigur
....hmmmmmm....si inca mai sunt
of, of, mai, mai! mama tot mama ramane. abia astept sa merg de sarbatori acasa la mamicutul meu imi va face toate poftele, ne vom dragali (recunosc, sunt o alintata; in sinea mea tot o fetita sunt)...mmmm...cate zile mai sunt pana atunci?!
chiar daca mai dragi sufletului meu sunt sarbatorile de iarna, cele de pasti au, asa, un iz de primavara, de renastere, de revenire la viata. abia astept!
maddutz spune:
apalina ca tot vorbii mai sus de renastere, de tratament ma apuc dupa sarbatori. cam in jur de 1 mai, dupa calculele mele. oricum, va mai trebui sa fac o tura de analiza, sa fiu sigura ca totul e ok.
aaa...si la tura de analize de luna asta mi-am facut si inhibina B. se pare ca, inca, nu ma apropii de menopauza cu toate ca, atunci cand va fi sa fie, mai fac si eu economie la factura de gaz, datorita bufeurilor dar, se pare ca, inca, e destul de departe acel moment!
criadema spune:
Madd, copiii mei sunt in prezent stabili, suntem acasa dar mai avem cateva zile tratament, ma distreaza ca ma intreaba mereu :"mama, am ceva in gat....ce am in gat?.....o mizelie"
Tot stand aici cu voi de povesti, sincer nu vreau sa merg la alt forum, aici imi place cu voi, mi-i se face o pofta de bb, mai ales ca atunci cand eu am nascut, in Romania nu se recoltau celule stem, sunt de-a dreptul obsedata de aceasta idee, vreau sa fac tot posibilul pentru a-mi proteja copiii, in aceasta situatie nu este exclus sa ma intalniti pe treptele clinicii asteptand la monitorizari
Cu proxima ocazie cand ma intalnesc cu Stela o sa discut foarte serios acest lucru.
Moniland spune:
Georgi, obligatori faci injectiile la aceeasi ora. Eu faceam dipherelinul seara si stimularea dimineata.
Pup fetele optimiste. Nu va lasati ca trebuie sa ajungeti balenute ca mine.
Fetitele sunt jucause si imi sunt dragi, dragi, dragi. Nu m-am ingrasat f. mult, doar 5 kg dar am un burtoi de luna a7-a.
23+
maddutz spune:
criadema sincera sa fiu...pe vremuri, in tineretile mele, planurile mele sunau asa: voi face doi copii si apoi, la batranete (adica pe la 40 de ani!!!!!! ) il voi face si pe al treilea, ca sa ma mentina "tanara" si in "priza". inutil sa spun ca aveam vreo 18-20 de ani acum, exceptand faptul ca, varsta de 40 de ani mi se pare varsta la care o femeie este in plin apogeu al dezvoltarii personale (vai, erau vremuri cand, si la 30 de ani, mi se pareau ca oamenii erau deja batrani ), ma gandesc cu speranta sa pot face , macar, un copil!
asa ca pentru hotararea care ai luat-o! iti doresc o reusita si sa aiba strumfii tai o galusca mititica pe care sa o protejeze, ca fratiori mai mari
ps: fericitul tatic stie ce i s-a pregatit? (al meu nici nu vrea sa auda de 3, eu...mai am nostalgii...)