FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

MONILAND tu ce mai faci?ce-ti fac puiutii?cum te simti?ai grija de tine si o sarcina usoara iti doresc!!!
sant pe maini bune la dr surcel,stiu sigur ca intr-un final voi reusi sa raman cu IA sau FIV.de lasat eu nu ma las asa usor!!!

pana la urmatoarea IA as vrea sa faca intrusu o spermocultura,nu stiu de ce dar am un feeling ca analiza de la gine1 nu e de ajuns.voi ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

asta asa e!!sunt varza romanasii!off-ce-i cotonogeam eu pe austrieci de eram in locul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Buna seara!

denissa, scuze de interierea mesajului, dar acum am apucat sa intru.Am avut o zi obositoare azi..Sa iti raspund: da, cica aceasta Carmen Hara a scris o carte care te invata cum sa iti "prezici" ce se va intampla inr-un anumit moment al vietii...in functie de anul in acre te-ai nascut.Trebuie sa aduni nu-stiu-ce pe acolo...apoi sa iti dea un numar, te duci la capitolul respectiv si citesti.Nu era cartea mea, deci nu stiu cum era titlul. Ti-am zis ca la mine a zis ca anul asta e numai bun sa raman insarcinata.sa vezi ce o spurc eu pe mail(ii gasesc eu mailul) daca nu o sa se intample anul asta!

turqoise, multumesc pentru primire! Da, cica as fi cam tanara pentru prolemele astea, dar se pare ca cernobil-ul nu m-a ocolit...acum as vrea sa fac un fiv, ca atat eu, cat si sotul meu ne dorim f mult un copil...si repede...!!In plus, mi s-a spus ca rezerva de ovule daca nu-i terminata inca...atunci e pe terminate, si trebuie sa profit din plin de cat ovule mai am, ca daca nu, ma apuc de cautat donatoare.

Stiti cumva ceva de dr micu? la el sunt programata miercurea viitoare.Imi e teama, ca am mai fost la multi doctori care m-au dezamagit...Va rog sa imi spuneti.orice informatie e bine venita.

Mergi la inceput

niste cretini romanii astia!!!!!!!
ma duc sa ma dau cu capul de pereti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

naida poti sa intrabi tot ce vrei iar eu iti voi raspunde la ce stiu iar la ce nu stiu eu cu siguranta te va lamuri cineva . prea multe amanunte nu sunt in masura sa-ti dau dar sigur fetele te vor mai lamuri mult mai mult decat mine( si eu sunt mai nou intrata in aceasta gasca dar fetele sunt SUUUPER DRAGUTE si-ti raspund la orice intrebare asa ca INTRABA SI VEI AFLA) Eu una am fost la dansul saptamana trecuta cu toate analizele(pe forum ai tot ce-ti trebuie) facute si am stat doar de vorba despre ceea ce voi avea de facut, apoi dr. mi-a dat o reteta ce continea dipherelin 0.1mg 40fiole si menopur 75mg-40fiole sa mi le procur-dar tratamentul e in functie de analize-apoi m-a chemat in a 18-19-20zi a cm pentru a-mi face eco sa vada daca intre timp au aparut ceva chisturi, si cum la mine a fost bine mi-a spus ca pot incepe tratamentul din ziua 21 a cm momentan cu o fiola dipharelin pe zi si revin la control dupa 2 saptam. cam asa a fost la mine pana acum.

Mergi la inceput

uratica nu te mai enerva ca la noi trebuie sa tropaie hormonii nu nervii schimba postul sau inveselestete altfel...

Mergi la inceput

fete dragi-deci fiti atente ca acum sunteti pe mana mea!daca nu merge cu gura aurita sau capitol aurit cum a zis moniland..atunci vin cu o bata aurita si asa cu siguranta va veti gravidi si va veti prezenta cu cele 2 liniute!!
asa ca..aveti grija!
georgie-ai grija ca dupa denisuu-tu urmezi!
si nu pot sa nu ma uit la impiedicatii astia de romani!!!ca imi place fotbalul ff tare!eu avand 2 frati mai mari...mereu am stat printre baieti si am furat din obiceiurile lor!ce sa-i fac??
ma oftic acum...dar dupa meci imi trece!iar hormonii ar vrea intrusu sa ii potoleasca!!mai ales ca a ramas fara friptura!1insa acum e meci!!e mai ceva decat atunci cand sunt pe cm!!
sunt mai microbista eu decat el!

Mergi la inceput

apoi urmeaza asta mica..bebelusa noastra-naida..ca trebe sa prinda barza neaparat in mai!asa ca..ii uram bafta!

Mergi la inceput

fetele-si usor..ma uit la porcaria asta de meci si appoi trec la nani!!
sper ca maine sa va gasesc pe toate aici!ca mi-e tare dor si drag de voi!de toate!!!!
madutzule-------pe unde umbli??sa stii ca nu mai fac prostii!promit!ca mi-am prins urechile!te log sa ma ielti ca mi-am bagat nasu in cap asta!

Mergi la inceput

pentru ziua de azi mie fetalor mi sau cam terminat bateriile asa ca merg sa trag un pui de somn ca maine dimineata merg la munci. somn usor si vise placute-gravidite care sa devina realitate

Mergi la inceput