FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Monilland, "burtoiul" de acum incepe sa iti creasca, nici eu nu m-am ingrasat foarte mult, la nastere aveam cu 19 kg mai mult, a doua zi dupa nastere cand m-am cantarit nu aveam decat cu 5 kg mai mult decat atunci cand am ramas insarcinata.
Urmeaza o perioada in care trebuie sa ai mare grija la oboseala si efort, chiar daca te simti foarte bine, sa ajungi cat mai aproape de termen cu sarcina, fiecare zi este importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Madd, sotul meu nu are nimic impotriva, singurul semn de intrebare pe care si-l pune este ca tratamentul sa nu imi dauneze sanatatii, cea mai ingrozita este bona, copiii mei vor si ei doar demult imi spuneau ca ne lipseste "un Daniel ci o Cimona" si la spital auzind bb plangand spuneau din salon stand in pat "nu mai plange beeeebeeeee, te iuuuuuuuubeeeeesc!", prin asta dandu-mi un motiv bun de ai face sa nu planga, sa ia medicamente, sa manance, sa nu faca galagi, etc.....orice nu respectau se supara bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..'mneata fetelor!!!!
-stiu..sa-mi fie rusine!da' eu acu' m-am trezit!da e de la fum cu siguranta!pun mana pe rosu ca asa e!ma credeti,nu?
ei..si ioti ca aparura si fetele mele dragi....ce ma bucur cand e animatie pe aici!
si criadema-stai linistita,ptr ca le-am promis fetelor ca vin cu o aurita,daca nu am gura aurita sa se gravideasca!asa ca eu zic deja sa plegatesca in bultica toate conditiile necesale si patulica sa invelesca bebelasul!
si ai dreptate!si pe mine ma obsedeaza ideea asta cu celulele stem!supppperrrrr chestie!deci-felicitari ptr hotararea ta!
madutzule-pai era culmea sa te apropii de menopauza la cat de activa si plina de viata esti!
moni-mai vrem bebelinele!ce mi-ar place sa vedem burticuta ta!hihi..si eu vreau sa ma fac cat un butoias!
mara-
georgie,turqoise,naida,apalina-
duia,petruta,lilicica,anamy,denisuule,julia,enni,jovana,dedus,kry,medut-
hai fetelor la apel!!repejor!!!dati raportul aici!
bruni-hai papusa frumoasa odata din vacanta!vrei sa murim de dorul tau???
hihi..fetele-ce ne-am inmultit!!!

Mergi la inceput

criafdema-cat mi-ar place sa vin sa ii dragalesc pe bebicii tai!sunt niste dragalasi!!
au falcute???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica te rog frumos! totul ca totul, da' pana la falcute! alea sunt ale mele!
wow! ce i-as smotoci pe strumfi recunosc, voi fi o mama denaturata! voi manca ciocolata copiilor (doar nu le-oi da sa manance ciocolata, contine e-uri, asa ca ma voi sacrifica si o voi manca eu ) si ii voi "maltrata" din prea multa dragoste tin minte si acum ce ma mai musca si pisca mama ...cateodata chiar io o "cautam"
cu celule stem si io am "buba" adica, voi apela la aceasta noua tehnologie, in mod sigur. mi se pare un act ce denota responsabilitate pentru orice parinte
criadema m-am amuzat teribil cand am vizualizat figura bonei
moniland chiar azi m-a sunat o prietena sa-mi spuna, fericita, ca va avea baietel a fost azi la eco si, insfarsit, s-a "indurat" de parintibebelul si le-a aratat mandru "bijuteriile de familie". pana acum, de cate ori a fost la eco, tot statea in pozitii in care nu se vedea ce va fi. era atata fericire in glasul ei...acum, citind de fetitele tale sportive, parca imi rasuna in urechi acelasi ton plin de dragoste profunda, fericire, incantare, fascinatie...
mara e vorba de prietena mea cu hashimoto. asa ca se poate.
cred ca ai o perioada mai ocupata. dar sper ca esti alaturi de noi ...caci noi suntem

Mergi la inceput

bine madule-ce nu fac eu ptr tine???iti las tie falcutele-insa eu ii smotocesc!!!de acord??
da de fapt-avem noroc ca sunt 2 bebelini!asa ca eu iau unul tu iei unul si asa suntem impacate amandoua!
si madule-ia zi tu un pi c..fata atotstiutoare-ce stii tu despre branca ursului,tinctura de marar si tinctura de salvie?oare e ok daca le iau??aa..si acidul folic!oare pot sa dauneze la ceva??
hmmm.asa ma bate gandul sa mai fac inca o laparo si o histeroscopie!!ma manca degetelele tare tare!!mai degraba ma supun la inca o operatie,2,3 ca deja m-am obisnuit cu ele!decat sa trec printr-un fiv..am si eu un fix..ce sa-i faci??
nu ma bateti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!
azi am fost la eco sa vad daca ovulez natural,dupa 10 gonale de luna trecuta ,am facut IA in z 18 ,iar luna asta surpriza...azi z 12 am un folicul de 16,2 pe OS,pe OD mici si multi care se pare nu vor mai creste si endometrul de 7.deci......ma pun pe treaba zilele astea ,poate se prinde ceva.duminica mai merg la eco,sa vedem daca a facut poc frumusetea mea de folicul.
toate fetele!!!o zi frumoasa de primavara

Mergi la inceput

anamy-sa fie cu noroc luna asta!
si nu fiti suparate fetelor-cele care inca nu ati(am) reusit-hihi..ganditi-va ca bebelinii au personalitate!!nu au vrut ei sa se nasca in 2009!le place mai mult in 2010!asa ca bafta celor ce vor naste in ianuarie!
in cele care inca nu au reusit-specific-nu o includem pe denissule!!ptr ca ea va naste o frumusete de bebelas dolofan in decembrie!de Craciun!no..am zis,am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

una ziua, fetele! vad ca ati fost tare vorbarete azi...

Eu abia acum m-am asezat la calculator, ca recunosc, am fost cam lenesa si m-am trezit tarziu!

anamy, treci la treaba, iubita, ca sa se fac bebeii!..cel putin asa se zice ca se fac..eu n-am de unde sti

uratica, multumesc pentru PM.M-ai linistit.Ca si la bucuresti am fost la un "pom laudat" si imi vorea de parca eram ultim dobitoaca.In plus, ma punea sa vin de 3 ori pe sapt la el, si ma tinea 3-5min.da' io faceam 4 ore pana acolo, si inca 4 ore inapoi.

Tu ai zis ceva de laparoscopie.De ce vrei sa ti-o faci din nou?De ce nu vrei un fiv? ca eu m-as baga la un fiv.....daca vrea dr sa imi faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui apalina

Eu n-am nici o noutate ,astept sa vina uratii sa repet nenorocitul ala de FSH ,sa vad intru la menopauza sau nu ???Deocamdata nu pot sa ma gindesc la varianta cu donatoare de ovule dar nu abandonez ideea .
Bun venit fetelor noi si va doresc sa parasiti repede acest topic si sa treceti fuguta la gravidute !Poop toate fetele si astept vesti bune ! O primavara faina va doresc si nu uitati ca primavara e anotimpul sperantelor si implinirilor ,si ne va aduce si noua noroc !

apalina, incearca sa faci si o inhibina b, sau un anti-muller hromon.Analizele astea iti arata mai bine rezerva de ovule.nu stiu daca anti-muller-u se face in romania, dar parca auzisem ca se face la bucuresti.Si eu am FSH de 60, dar inhibina B e buna.Asa ca sa nu intri in panica daca iti ies valori mari la fsh.Pana nu faci inhibina, nu stii nmic clar. In plus, FIV cu ovule donate nu prea se face la noi, la MNL am inteles ca s-ar face...si la giulesti.Dar nu cred ca vrei sa stii cat te costa in plus... In schim, daca vii tu cu donatoarea de manutza.........e ok. Eu zic sa faci inhibina.Parca in ziua 3 trebuie facuta.

Mergi la inceput