Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 7
elenuta23 spune:
salutare mamicute gravidute
am fost dimineata al triplu test,astept insa acuma cu nerabdare rezulattaul , am mari emotii
vreau sa va spun ceva
are mama 2 baieti!!!!
aveti un spor la scris, la care eu nu fac fata mai deloc deoarece imi e fff rau si nu pot sta la klk sa citesc, stau decat in pat si ma chinui sa ma gandesc ce si cum sa pap ,
nu stiu cand va trece raul asta, asa a fost si cu Dragos insa am uitat dupa ce am nascut insa acum is cu pshicul la pamant
iar timpul asta urat si mohorat imi rascoleste tot oraganismul
va las cu atatea plangeri de ale mele si fug sa fac lapticu la \Dragos si sa dormim impreuna, sunt franta
azinopate nu am dormit delok din cauza emotiilor de la TT
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
crissbebe spune:
Elenuta23 felicitari ptr baietel... Se pare ca au inceput si baieteii sa-si faca aparitia..
vreau si eu un baietel...
14 +
santorini spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Ellenuta : am descoperit un pic mai tarziu ca ceea ce aflasem eu nu era corect. Ai dreptate in privinta indemnizatiei acum am aflat si eu de la colegele noastre. Mangagirl : stai linistita ca bebe e inca micutz ca sa ai o burtica mare ca a mea... La mine mai sunt si sunculitele asimilate la o sarcina anterioara pe care am pierdut-o. Selen : am inteles...Ce bine ca nu au descoperit inca sefii nostriiiii pe site-uri mai stam in afara de cele care trebuie..... Santorini : azi ai doar control sau si eco? 14 + |
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
adela2006 spune:
manga girl
monica pai pe tvr e seria veche le-am vazut deja ( de cateva ori pe axn ca astia sunt campioni la reluari )pai a fost in grila de baza pana acum cateva zile , acu l-au scos
asa, voiam sa-i zic lui clodute ca ma bucur tare mult ca s-a terminat tot cosmarul ala cu triplu test amniocenteza
mai ales ca fiind in aceasi oala la un moment dat acum astept cu infrigurare toate rezultatele la cele ce au facut amniocenteza avand in vedere ca noi am hotarat sa nu o facem
bai am tras o sperietura cu fica-mia ieri de inca ma mai doare burta
am fost cu ea in parc
si cand sa plecam o ia la fuga
in sosea logic ca asa sunt prevazute parcurile la noi cu iesire direct in sosea
normal ca am fugit dupa ea si am reusit sa o si prind
dar m-am panicat putin ca alerga mai tare ca mine si avea si ceva avans
pana acum nu mi-a mai facut dinastea
de obicei vine si al meu cu mine in parc pe post de alergat dupa copil , ridicat / dat jos din leagan , prins copilul cand se da pe tobogan , dar ieri nu era acasa
ma gandeam cu groaza cum o sa mai ies eu cu ea peste cateva luni singura ?
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare
18+ cu
baietelul lui mama
Ellenuta spune:
elena felicitari! sa fie sanatos piticul si sa stea la mami in burtica pana la 40s fix!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui crissbebe Elenuta23 felicitari ptr baietel... Se pare ca au inceput si baieteii sa-si faca aparitia.. vreau si eu un baietel... 14 + |
si euuuuuuuu!!!
nu stiu ce ma fac daca o fi tot fata ...
Eva creste mare
Eva
papa bun
adnana31 spune:
fetele din bucuresti...aveti idee de sali cu gimnastica pt gravide? dc se poate, sa fie si aproape de metro....pe net am gasit doar una langa palatul parlamentului...e aiurea de mers pe jos acolo.11+
crissbebe spune:
Ellenuta nu fi rea Ca o sa-ti dea doamne doamne tocmai ce nu iti doresti
Fetelor am plecat sa mananc ca a venit mancarea
14 +
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui crissbebe Ellenuta nu fi rea Ca o sa-ti dea doamne doamne tocmai ce nu iti doresti Fetelor am plecat sa mananc ca a venit mancarea 14 + |
sper sa nu!
pofta buna!
Eva creste mare
Eva
papa bun
santorini spune:
Nu stiu ce se intampla cu al meu calculator. Am incercat sa-i scriu un raspuns lui Criibebe dar a aparut numai citatul uff...reiau: de fiecare data cand ma duc la control imi face si eco, pt ca dr meu face controlul iar sotia este cu eco
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1