Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 8
adnana31 spune:
ce este cu morfo de sapt 14? mie mi-a dat DT la 12-13 sapt, eco de verif sarcina trim II pe la 16-18 sapt si morfo fetala la 20-24 sapt.la 14-16 stiu ca e TT, dar eu nu cred ca il m fac si pe acela...ma duc doar la eco (cam o data pe luna), mi se pare m important si ceva sigur, nu statistic..11+
crissbebe spune:
Santorini ce frumosssssss...... asa iti vezi mai des bebelul.. Auzi dar nu ii afecteaza lui bb prea multe eco?
14 +
gabrittza spune:
buna fetelor
am intrat sa va spun ca am fost azi la ecografie...
si in loc sa imi vad puiutul dand vesel din manute sau macar sa il vad dormind...am vazut un bebe oprit in evolutie.
e oprit in evolutie de 4-5 saptamani.nu inteleg cum e posibil ca atat timp sa am simptomele de sarcina dar bebe sa fie mort.
este a doua sarcina oprita in evolutie e prea nedrept totul,e prea greu de suportatsi nu inteleg de ce mi se intampla mie asta?
....
nu a fost sa fie sa fac parte din aceasta odisee
maine ma duc sa fac chiuretajul si sper sa trec cu bine peste asta.
sarcini usoare in continuare si sa va bucurati de puii vostri in fiecare clipa.
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
crissbebe spune:
Ellenuta multumesc frumos... Nu stiu de ce dar de la o vreme nu-mi mai place nici o mancare si mananc mai mult in sila ptr trebuie sa pape si bb ceva totusi...
14 +
crissbebe spune:
Gabrittza imi pare tare rau ptr ce ti s-a intamplat... Sincer nu am cuvinte ptr a te putea incuraja ptr ca stiu ca orice ai auzi nimic nu te poate inveseli...Suntem alaturi de tine.
14 +
Clodute spune:
Adnana am auzit ca ar fi ceva la Giulesti... dar nu stiu sigur...parca si ceva Lamatze ...
Gabitza imi pare rau pentru tine si mie mi-a fost super frica dupa amniocenteza de exact partea asta...
Vineri merg la o eco ( ) sa fie bine la o sapt jumatate dupa amniocenteza si bebelina mea.
Bafta fetelor la eco si in asteptarea rezultatelor la DT si TT.
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
alex25 spune:
Gabritzza, suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa treci cu bine peste aceasta durere!
14+ se pare ca
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
panda77 spune:
Gabby, ingrozitor! Te pup si sper sa-ti regasesti linistea si fericirea cat mai curand...ma voi gandi la tine. Daria este cel mai bun medicament acum.
Panda, 15+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
santorini spune:
Doamne Gabita nu imi vine sa cred ca ti s-a intamplat asta! Mi-au dat lacrimile. In situatii de genul asta ramai fara cuvinte. Fi puternica pentru copilasul pe care il ai! O sa vezi ca pana la urma o sa ti se implineasca si visul cu bebe2!
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
biaz29 spune:
gabrittza, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci prin incercarea asta atat de grea pentru o mama. Ma bucur, totusi, ca nu esti singura in aceasta perioada si a avut grija Dumnezeu sa ai pe cineva care sa te mangaie. Cred ca vorbesc in numele tuturor fetelor de pe forum atunci cand spun ca suntem alaturi de tinesi iti trimitem cele mai duioase ganduri ale noastre.
Pe de alta parte, daca e a doua sarcina oprita in evolutie, trebuie neaparat sa faci investigatii mai amanuntite legate de cauze, pentru ca e mai putin posibil ca ambele sa fie accidentale.
Te imbratisez si sper ca vei mai trece macar din cand in cand sa ne mai spui ce faci, cum ai trecut peste toate.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+