Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
crisbebe eu stiu si am citit ca se face numai unul din teste .. nu ambele. pe de alta parte, era vorba despre 30% din indemnizatie! si nu mai putin de 600 ron daca te intorci mai devreme la lucru ..
emy si eu am schimbat azi semnatura .. 13!
selen profita acum sa te uiti la seriale si la filme .. dupa, te asigur ca nu o sa mai ai timp. eu am luni de zile de cand nu am mai vazut un film (la tv sau dvd) cap coada .. doar 2 filme la cinema ..
clau hehe .. si eu ma gandesc cum va fi la mare anul viitor cu doi pitici .. abia astept!
cristina ma bucur ca Danangie e bine .. chiar vroiam sa intreb de ea .. sper sa-si revina repede si sa se intoarca in randul nostru.
miha???? pe unde umbli?
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
santorini spune:
Seriale preferate: Sex and the city, Neveste disperate, Dr. house, Grey'anatomy. Lost si Prison break nu mi-au placut de loc.
Si eu stiam ca DT si TT ar trebui facute de gravidutele peste 30 de ani. Dr. meu nu mi-a dat sa dac DT si vreau sa-i zic astazi sa imi completeze fisa pentru TT. As vrea sa il fac pt ca am 32 de ani si sa stau eu linistita.
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
vik-cj spune:
Cristina ...multumesc...ca sa iti raspund in stilul meu as zice ca ar trebui sa sune cam asa replica ta "arati bine pentru cei 35 de ani ai tai?!?".... Glumesc, dar asa sunt eu foarte ironica si mai ales autoironica. Esti dragutza, multumesc...
Monica, si mie imi place Sex and the city, mai ales ca au fetele alea niste tinute si niste pantofi... iar eu am o obsesie cu pantofii (si gentile). De serialul asta am uitat....
Fetelor, eu nu inteleg de ce dureaza asa mult la voi rezultatele la DT, eu am facut ieri dimineata DT si la amiaza am avut rezultatele...cum adica 3 saptamini????
12+
demonizza spune:
da, shi eu mai aveam ceva accese de panica legate de burtik mea care stagnase...pana aseara la ora 16: 00 cand a crapat fusta mea sexy la servici pe burta mea umflata ca un pepene ...asta m-a linshtit complet...deci nu va faceti griji ca e burtik mica..o sa crape fustele in public si pe voi inrt-o zi!
demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita
MangaGirl spune:
demonizza, urasc filmele de groaza, dar dexter e departe de a fi asa ceva. am vazut toate 3 seriile si mi-au plactu la nebunie. ti-l recomand. eu vreua sa ma uit si la ala cu samantha, cu tipa din bundy family care isi pierde memoria. nu l-am vazut inca, dar stiu ca inainte era cam bitch si devine alta persoana. e o comedie, bineinteles.
MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
demonizza spune:
fetelor - intrebare: Dr. T m-a trimis sa ma programez pentru morfo I la 14 saptamani la Dr. Iosup...asistenta Dr. Iosup mi-a transmis ca aceasta eco morfo va fi insotita de niste analize de sange "genetice" (?!?)...sau nu am inteles eu bine...eu shtiam doar ca la DT se masoara freeB-HCG si proteina...dar DT e DT si se face la 11-13 saptamani, si Morfo la 14 saptamani e altceva...corect? despre ce analize de sange e vorba in cazul asta?
demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita
adela2006 spune:
va tot citesc de azi-dimineata printre picaturi
a fost nebunie , e inceput de luna si toti vor analize
m-am distrat de numa cu fanteziile si sondele voastre
la mine intra in domeniu " amintiri " pana nasc
concediu nu pup anul asta ca ne facem casa si tragem tare sa ne mutam la vara in formatie completa inainte sa apara bebe 2
seriale nu prea urmaresc ptr ca nu am timp de televizor la fel ca elenuta
singurul pe care nu l-am ratat si am urmarit toate serialele si eu si al meu e dr hause
e bestial imi place la nebunie, abia astept seria noua
bine ca mi-am amintit sa sun la nesimtitii aia de la cablu ca mi-au scos vreo 5 sau 6 programe printre care si axn unde era dr house , ca sa ma forteze pe mine sa trec la un alt tip de abonament mai scump logic
manga girl ma bucur ca esti mai bine si eu am facut radiografie la dinti cand eram garavida cu alexia , fara sort si e bine merci copilu
oare ce mai voiam sa spun , ca mai voiam sa spun ceva .....
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
18+ cu
crissbebe spune:
Ellenuta : am descoperit un pic mai tarziu ca ceea ce aflasem eu nu era corect. Ai dreptate in privinta indemnizatiei acum am aflat si eu de la colegele noastre.
Mangagirl : stai linistita ca bebe e inca micutz ca sa ai o burtica mare ca a mea... La mine mai sunt si sunculitele asimilate la o sarcina anterioara pe care am pierdut-o.
Selen : am inteles...Ce bine ca nu au descoperit inca sefii nostriiiii pe site-uri mai stam in afara de cele care trebuie.....
Santorini : azi ai doar control sau si eco?
14 +
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 va tot citesc de azi-dimineata printre picaturi a fost nebunie , e inceput de luna si toti vor analize m-am distrat de numa cu fanteziile si sondele voastre la mine intra in domeniu " amintiri " pana nasc concediu nu pup anul asta ca ne facem casa si tragem tare sa ne mutam la vara in formatie completa inainte sa apara bebe 2 seriale nu prea urmaresc ptr ca nu am timp de televizor la fel ca elenuta singurul pe care nu l-am ratat si am urmarit toate serialele si eu si al meu e dr hause e bestial imi place la nebunie, abia astept seria noua bine ca mi-am amintit sa sun la nesimtitii aia de la cablu ca mi-au scos vreo 5 sau 6 programe printre care si axn unde era dr house , ca sa ma forteze pe mine sa trec la un alt tip de abonament mai scump logic manga girl ma bucur ca esti mai bine si eu am facut radiografie la dinti cand eram garavida cu alexia , fara sort si e bine merci copilu oare ce mai voiam sa spun , ca mai voiam sa spun ceva ..... adela de alexia maria ( 13.01.2007 ) 18+ cu |
adela, mi-ai inseninat ziua . eram foarte suparata.
MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
monica_dicut spune:
adela, Dr House e in fiecare meircuri pe tvr de pe la 8 sau 8 jumate. Da Axn ar trebui sa fie in grila de baza!!??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata