Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

nu depinde de medic, pretul este fixat de societatea care le depoziteaza si este acelasi (cum ar cordblod center)...
procesul este urmatorul: tu ii contactezi, ei iti trimit contractele prin curier, tu le semnezi si le trimiti inapoi, apoi ei iti trimit kitul de recoltare cu care te prezinti la nastere... medicul este doar "instrumentul" prin care se recolteaza...dupa recoltare, vine tot un reprezentant al societatii respective sa le ia, se fac niste teste sa vada daca sunt viabile (daca nu sunt, nu se mai plateste nimic..) si de-abia apoi iti trimit si factura....

deci pt medic este un doar un "efort" suplimentar de cateva minute.....

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu am recoltat celule stem la prima sarcina si am de gand s-o fac si la bebe 2. am platit vreo 3200 ron in 3 rate plus depozitarea 90 ron. anul asta depozitarea m-a costat 102 ron. am apleat la cordbloodcell. mi-au trimis contractele acasa, le-am semnat, apoi am primit kitul. cu asta am mers la spital, iar dr gineco a recoltat sange din cordonul ombilical. apoi, reprezentantul cordblood a venit la spital si le-a luat. peste vreo 2 luni am primit raspuns ca-s viabile si merg la un receptor de 102 kg. nu am platit nimic inainte ci numai dupa ce mi s-a spus ca-s viabile celulele.

acum, poate voi recolta cu biogenis, dr meu gineco este director acolo si se lupta in prezent sa deschida o banca de stocare a celulelor stem in bucuresti. sa vedem daca ii iese ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Selen, stau cu ochii pe mail. Astept sa trimiti.

Geani 16+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Varsta Dariei

Gegea, le-am trimis, dar e posibil sa ajunga mai greu pt ca le-am trimis de la adresa de munca...vezi ca am deja album creat, trebuie doar adaugate tot acolo
iti multumesc din suflet!

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Varsta Dariei

Gegea, le-am trimis, dar e posibil sa ajunga mai greu pt ca le-am trimis de la adresa de munca...vezi ca am deja album creat, trebuie doar adaugate tot acolo
iti multumesc din suflet!

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Rezolvat. Ai acum 5 poze, burtica frumoasa !

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Monica, orice-ar fi, gandeste-te ca ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternice!! Te asteptam cu drag.

santorini Fericito!! Felicitari si sa fie bebe sanatos si tu sa te bucuri de fiecare secunda.

Despre celulele stem...si pe mine ma bate un gand sa iau legatura cu cei de la cordblod tinand cont ca noi avem un prieten internat acum la Fundeni iar un transplant poate i-ar putea salva viata. Chiar i-am propus ca in cazul in care exista vreo compatibilitate intre mine si el, sa ii donez acest sange. Cert este ca, din cea ce am citit, aceste celule pot fi prelevate si conservate doar timp de 20 de ani, dupa aceasta varsta nemaifiind functionale. Oricum o sa mai studiez problema. Asa ca eu m-as inscrie in programul de donatori. Nu stiu, inca sunt confuza. Imi cer scuze pentru ca poate stric veselia dar de fiecare data cand se discuta despre celulele stem ma gandesc la prietenul nostru drag, pe care-l asteapta acasa un baietel de 2 ani.

Liliana, Andra-Maria & 10+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Gegea, saru'mana! abia astept sa vad si eu si celelalte burtici, cand oi avea net acasa...

Liliac, nu cred ca e o pb pt nimeni ca ne-ai povestit, ca de aia suntem pe aici....este normal ca atunci cand ai pe cineva cunoscut intr-o astfel de situatie, sa te simti si mai "apropiat" de problema...iar gestul tau de a-i dona lui celulele este foarte frumos!

eu sincer ma gandeam inainte de a ramane insarcinata sa donez sange, dar nu gaseam pe aici prin Ct unde ar trebui s-o fac...iar acum cred ca nu se mai poate, nu? acum incerc sa-l conving pe sotul meu, dar ca multi barbati, el e mai fricos ca mine, si se cam "codeste" sa fie intepat oricum, in continuare nu stiu exact unde ar trebui sa mergem pt asa ceva....

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Fetele, ce-i cu linistea asta??!!
chiar asa frumoasa e vremea pe la voi, de ati iesit toate la plimbari?

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La Bucuresti ploua, deci......

14+ se pare ca
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

da, shi eu mai aveam ceva accese de panica legate de burtik mea care stagnase...pana aseara la ora 16: 00 cand a crapat fusta mea sexy la servici pe burta mea umflata ca un pepene ...asta m-a linshtit complet...deci nu va faceti griji ca e burtik mica..o sa crape fustele in public si pe voi inrt-o zi!

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Exact! Si e am rama azi fara un nsture la sacou....Pur si simplu mi-a sarit!

Mariaanna
13+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput