Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 20
moni_iulia spune:
Buna!
Stiti si voi pe ce motiv da medicul de familie medical in timpul sarcinii? Asa as vrea sa stau acasa....... Am inteles ca se paote lua max 45 zile de la medicul de familie si 45 de la dr ginecolog.
E cam neagra situatia pe la munca si mi s-a cam taiat.
Iulia
12+
santorini spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Gegea, saru'mana! abia astept sa vad si eu si celelalte burtici, cand oi avea net acasa...eu sincer ma gandeam inainte de a ramane insarcinata sa donez sange, dar nu gaseam pe aici prin Ct unde ar trebui s-o fac...iar acum cred ca nu se mai poate, nu? acum incerc sa-l conving pe sotul meu, dar ca multi barbati, el e mai fricos ca mine, si se cam "codeste" sa fie intepat ursuletzul nostru 17+nunta 9 luni |
Se poate dona sange si in Constanta la Centrul de Hematologie, din curtea Spitalului Judetean. Asta daca iti poti convinge sotul
16+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
mariaanna spune:
Gabritza,nu pot decat sa fiu alaturi de tine si sa-ti inteleg durerea.Imi pare nespus de rau...
Santorini, felicitari pentru cuculet!
Monica, chiar asa! Tocmai tu, care erai baza noastra?......
Despre mine, ce sa zic?
Sunt un pic mai bine.Adica mai tusesc si imi curg inca nasul, dr e muult mai bine!
Maine ma prezint la ginecolog.
Incerc sa-mi schimb doctorul de familie, dar e greu.
Mai tinem legatura....
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
crissbebe spune:
Fetelor este asa de urat afara incat imi vine sa dorm cu capul pe tastatura... nu am chef de munk... vreau acasa 

14 +
Danuta1979 spune:
Monicaaaaaaaaaa...stim ca esti acolo.......si citesti.......deci da-ne un semn ca nu scapi asa usor de noi!!!!!!!!!!!!
Hai capul sus!

Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Iulika29 spune:
Am venit fetelor de la eco....Totul e okej bebe dansa ne facea cu mana sugea degetelul casca...M-am topit .Ce frumos e pt ca e [/size=4]BÅIETZEL[/size=4]
Sotul e fffff fericit si eu cu el...E cu 3 zile mai mare grasunelu lu mama..A fost asa frumos.Acu ma uit in continuu la cele 4 minute de film nu ma mai satur..Voii pune si poze..
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå
18+
monikus spune:
Multumesc frumos Katteryna.
Desi sunt noua aici pot spune ca m-a ingrozit ce a patit Gabitza.
Cred ca am devenit putin paranoica pt ca eu am programare saptamana viitoare la ecografie si cand am fost la 6 saptamani nu se vedea decat saculetul. Sper ca totul sa fie bine si sa nu am parte de vesti proaste.
Va pup.
10+