Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
Gabrita ai o floare de la mine si o batista sa nu plangi....mai lasat singura trista care nu va sti ce sex are bebelusul.....Te rog, daca ne mai citesti raspunde-mi si mie la o intrebare:
se poate opri sarcina din evolutie fara sa ai nicio scurgere cat de mica ? Eu casc ochii pe chilotei toata ziua si ...eram linistita si acum aflu ca de fapt se poate si fara sa elimini nimic....Va rog sa ma scuzati de exprimarea din topor dar stresul e mare ca ieri am facut TT si astept rezultatele si ecografie fac din an in Paste....adica dupa Paste
tocmai pe 27 aprilie.
Monica cercurile vicioase se rezolva prin ruperea lor ....
Fetele cu baietei au cate o floare de la mine ...foarte speciala.
Mai revin incepand de maine dupa amiaza.
Si ca sa fiu si eu in rand cu lumea ....Dr House mi se parea super sexos si super atractiv si super inteligent si....SUPERRRRR .....
Cea mai fericita
16 + cu 
lutoniana spune:
Iulika asteptam vesti cat mai repede si ma aflu si eu printre fetele ingrijorate de Sweet angel
Cea mai fericita
16 + cu 
elenuta23 spune:
neatza tuturor
legat de durerile de cap va pot da un mic leac care la noi functioneaza ff bine, sotul meu are mari probleme cu migrenele , dureri groaznice de cap iar atunci cand apar durerile derveste o cafea cu lamaie, sare de lamaie, helas...orce dar sa contina lamaie, iar durerea dispare in max 5 minute, chiar functioneaza noi nu usntem amatori de cafea doar atunci cand ne doare capul
va doresc multa multa sanatate
si mai ales bebeilor
pe mine vestea lui gaby m-a marcat enorm de mult, imi ivn numai sa plang si ma gandesc numai la prosti
, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trebe,da Doamne sa scape cat mai repede si sa se refaca cat mai bine iar cand va mai avea puterea sa o ia de la inceput

Santorini FELICITARI!!!!!!! pt baietel sa fie sanatos sa il nasti la termen si sa va aduca numai bucurii
monica
sa treci cu bine peste aceasta depresie, daca te ajuta si doresti mai bine descarcate decat sa ti in tine , ca iti faci mult rau.
eu daca vb cu cineva sau va scriu voua ma descarc si imi revin rapid
hai mami curaj sa treci cu bine peste toate 

ieri am avut o zi groaznica

, ns cand imi va trece rau asta oribil si greu de suportat 
va doresc o zi superba, cu plimbari in aer liber, a iesit soarele yuhuuuuuuuu
fug ca am multa treaba prin casa, aspirat, schimbat paturi, spalat rufe, gatit si apoi ieist in parc cu Drgaos 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
17+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adnana31 inainte sa apara bancile din romania, am vb cu un dr. care zicea ca smekeria in cazul bancilor astora (era una la praga, parca) era ca, prin contract, tu ii lasai pe ei sa-ti foloseasca depozitul de celule stem pt alti subiecti (nu tu sau copilul tau), fara sa te m intrebe si contra cost (adica, m luau si bani bani dp urma ta, desi tu plateai pt depozitare); cumva, copilul tau se transforma in donator fara sa vrei, ceea ce mi se pare un jaf si o nesimtire. acum, am inteles ca s-au schimbat lucrurile, insa contractele tb citite cu cea m mare atentie si tb fct research din timp. ca veni vb, tocma' ce-am vzt o campanie la tv a propos de legi privind accesul la listele de donatori, insa nu am vzt chiar de la inceput; am prins doar ca era vb si de celule stem si tare mi-e sa nu fie vb tocmai de asta. dc stiti m multe.... 11+ |
Eu stiu ca in prezent, daca doresti ca celulele recoltate sa fie disponibile si pentru alti beneficiari, nu mai platesti recoltarea si depozitarea samd...daca vrei sa le tii pentru tine, platesti...am citit un articol, dar din pacate nu l-am pastrat....
Iar campania de care ai auzit se refera la crearea unei banci publice de celule stem in Romania, dar extrase din sange donat de doritori....adik nu se refera la aceleasi celule stem recoltate la nastere...nu stiu daca am explicat cum trebuie
ursuletzul nostru
17+nunta
9 luni
selen80 spune:
acesta este linkul..
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
adnana31 spune:
selen, merci de explicatii, eu nu am prins reportajul de la inceput.oricum, ideea e sa ti se dea dreptul sa alegi dc doresti sa devii sau nu donator; incep sa mi se para niste abuzuri teribile "initiativele" cu rpivire la donarea de organe. stiti ca era vb sa se dea o lege prin care toti cei ca re nu declara in mod expres ca nu vor sa fie donatori, sa fie considerati ca atare..eu, personal, nu sunt de acord cu acest lucru; aici este clar vorba de a profita de nestiinta unor oameni, fi'nca romanii sunt in coada listei (fiindca la noi, spre ex, exista o lipsa de informare teribila la marea majoritate a po****tiei)...aveti idee cat costa recoltarea? banuiesc ca se plateste separat medicului...11+
selen80 spune:
Cam 1000 de euro...colegul meu a platit anul trecut 3300 RON...si se pot plati si in trei rate...apoi depozitarea este ieftina, ceva de genul 100-200 de ron pe an....
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
adnana31 spune:
multumesc, selen..cam asa auzisem si eu, insa m-am gandit ca s-au m schimbat. probabil ca difera, oricum, de la medic la medic.11+
selen80 spune:
A, si medicului banuiesc ca trebuie sa-i mai adaugi un 50 de euro, acolo, peste "tariful" la care te gandisei initial....
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
santorini spune:
Pai bani nu se platesc doctorului ci firmei care se ocupa de recoltare si care iti trimite kitul de recoltare. Poti sa intri pe www.cordcenter.ro. Au si tarifele 3.270 ron recoltarea si 107,1 ron /an depozitarea. Doctorul ginecolog nu cred ca iticere bani in plus, dar e bine sa intrebi.
16+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1