Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 17
Emy10 spune:
Buna dimineata!
Monica ai grija de tine! Daca simti nevoia sa vorbesti, sa stii ca noi iti suntem alaturi!
Santorini felicitari pentru baietel!
Sa stea in burtica 40s! Si eu am un feeling ca am baietel! ![]()
Danuta si eu renuntasem la cafeluta, insa aveam dureri de cap de la tensiunea mica asa ca m-am apucat sa beau o cafeluta mica dimineata! Din cate am mai citit eu, nu dauneaza la bebe!
Va pup si spor la treaba!
16+
adnana31 spune:
mi-am adus aminte ca am citit despre cafea: eu am vorbit cu m m doctori, care mi-au spus ca e chiar indicata o cafea pe zi dc ai tensiunea mica... eu m beau, o m combin cu lapte, m pun si decof...fac un melanj...de multe ori am m baut si putina cola... ideea e sa nu faci abuz. toate ajung la bb filtrate, nu este bombardat chiar cu orice inghitim; mie mi se pare m toxica mancarea, fiindca a devenit practic imposibil sa te hranesti natural....ca sa nu m vb de ceea ce respiram, m ales in buc; nu stiu de cati ani n-am m vzt un cer albastru in orasu asta, e m mult pacla decat aer...11+
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor! de cind stau acasa m-am facut o putoare, ma trezesc doar dupa ora 9...hehe ce viata!
Santorini felicitari pentru baietel!
Monica, hai te rog vin-o inapoi si spune-ne care e problema, poate gasim solutia impreuna...
fetelor, si eu sunt cu tensiune mica desi la cafeluta de dimineata nu am renuntat ca nu am putut, ma doare capul fara ea de mor....si oricum se spune ca bebe e afectat de la 3 cani de cafea/zi in sus. Deci o cafeluta mica nu face rau. Dr meu are o vorba "orice dar cu masura" ptr ca si eu l-am intrebat de vin ( ca ma ia cite o pofta de o gura de vin rosu de imi vine sa mor, am probat, beau doua guri dintr-un pahar si apoi efectiv nu mai vreau), bere, cafea, branzeturi moi etc etc....
Eu va doresc o zi buna, azi vreau, nu vreau ies din casa, e ziua fostei mele sefe si asa e traditia ca ma duc sa o felicit, mai ales ca face virsta rotunda, 60 de ani!
Va
.
12+
Emy10 spune:
Adnana si pe mine ma intereseaza celulele stem si indiferent de parerile pro si contra, eu voi recolta. Mai am de cautat, dar am gasit un site www.cordcenter.ro
16+
adnana31 spune:
multumesc, emy.am zis sa m iau info de la dr, dar eram asa emotionata dp eco, ca am uitat...
sper sa nu ma m pierd cu firea si data viitoare11+
mary_07 spune:
Buna dimineata
Adnana,si eu ma gandesc serios sa recoltez...am numai pareri pro..si nu radeti,dar vreau sa aud si pareri contra,daca stie cineva
sa le pot compara si sa iau o decizie...cu toate ca sotul vrea neaparat si deja am inceput sa adunam bani
Santorini,felicitari pt 

Monica,

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
17+, cu
-Alexandra
santorini spune:
Adimercedes si Iulika multa bafta la eco!
Multumesc mult fetelor pentru felicitari!
Monica imi pare rau ca treci printr-o perioada asa naspa. Iti doresc din tot sufletul sa ti se rezolve toate problemele. Si daca simti nevoia vreodata sa vorbesti cu cineva, sa te mai descarci, noi suntem aici
. Ai grija de tine si de bebe. te 
16+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
selen80 spune:
Neatza fetele!
Cine zicea de soare azi?? ca la noi ploua de dimneatza
parca nu mai vine primavara asta o data!!
Santorini, felicitari pt baietelul sanatos si jucaus din burtica!!
Gegea, multumesc ca ti-ai adus aminte de mine
....eu ma gandeam sa le trimit pe adresa de mail comuna...e bine asa? stii parola? daca nu, ti-o trimit pe PM...
Eu sunt de parere sa o lasam pe Monica sa revina atunci cand simte ea, nu are rost s-o presam....ea stie ca suntem toate alaturi de ea, si daca simte ca o putem ajuta, sunt sigura ca va apela la noi...
Ieri mi-am luat si eu rezultatele la TT, poate imi zice cineva care le-a facut cum i se par...asta pana ajung azi la dr...imi zice asa:
Risc de tr 21 la termen: 1:367
Risc de varsta la termen: 1:1084
La risc de defect de tub neural si de trisomie 18 imi scrie direct ca este risc scazut....
Si mai am o foaie cu niste valori de AFP (30.9), Estriol neconjugat (2.54) si HCG total (55149)...
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
adnana31 spune:
inainte sa apara bancile din romania, am vb cu un dr. care zicea ca smekeria in cazul bancilor astora (era una la praga, parca) era ca, prin contract, tu ii lasai pe ei sa-ti foloseasca depozitul de celule stem pt alti subiecti (nu tu sau copilul tau), fara sa te m intrebe si contra cost (adica, m luau si bani bani dp urma ta, desi tu plateai pt depozitare); cumva, copilul tau se transforma in donator fara sa vrei, ceea ce mi se pare un jaf si o nesimtire.acum, am inteles ca s-au schimbat lucrurile, insa contractele tb citite cu cea m mare atentie si tb fct research din timp.ca veni vb, tocma' ce-am vzt o campanie la tv a propos de legi privind accesul la listele de donatori, insa nu am vzt chiar de la inceput; am prins doar ca era vb si de celule stem si tare mi-e sa nu fie vb tocmai de asta. dc stiti m multe....11+
santorini spune:
Si eu beau o cafeluta mica de dimineata, mai ales ca am tensiunea mai mica si doctorul mi-a spus ca este permis. Totul e sa nu exageram!
Cat despre celulele stem si eu ma tot gandesc ce sa fac. Pe site-urile din Romania toate argumentele sunt pro. Eu am mai cautat si pe alte site-uri si am gasit ca intr-adevar cu celule stem se poate face transplant pentru cei care sufera de leucemie. Dar se punea problema daca celulele stem recoltate din cordonul ombilical al bebelusului pot fi folosite pentru transplantarea la acesta in cazul in care el se imbolnaveste mai tarziu. Adica daca ele sunt sanatoase sau poarta si ele informatia genetica ce a dus la imbolnavirea de leucemie. Eu mai caut informatii pentru ca nu sunt inca lamurita pe deplin! Daca mai gasiti si voi informatii e bine sa le puneti si pe forum.
16+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1