Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Clodute spune:
Buna dimineata si de la mine,
Vin si eu cu o rugaminte Monica
vino inapoi ... asa e in perioada asta de gravideala... te mai superi, te mai enervezi dar in final iese si soarele. Te inteleg ca esti suparata acum dar o sa iti treaca si revii la noi.
Santorini sa iti traiasca bebelushul.
Va multumesc fetelor inca odata pentru incurajari

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Pai...vesti nasoale...Gabrittza...imi pare nespus de rau..
.D-zeu sa-ti dea putere sa treci peste asta!
Monica...draga mea...iti simtim lipsa...intoarce-te si vorbeste cu noi si zi-ne ce s-a intamplat. Nu o fi dracu atat de negru.
Noua ne pasa dupa cum vezi. Hai vorbeste cu noi!

Santorini...felicitari pt. baietel. Sa-ti traiasca si inveseleasca viata! Sa ne spui ce nume ii alegi. 
Si eu merg sapt. viirtoare la eco la dr mea de la Bucur si sper sa scot de la ea sexul final al copilului.:)
AAA...ieri am fost la medicover la generalist...si aveam tensiune 9 cu 6 ..si asta pe la ora 17.30. F putin. Mi-a zis sa revin la bautul cafelei (cum faceam inainte de a ramane gravida) dar parca nu ma indur. Mi-e ca ii fac rau la bebe. voi ce ziceti?
Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Vreau sa fac o precizare. Nu m-am suparat pe voi ci doar trec printr-o depresie si nu vreau sa transmit starea mea nimanui. Sunteti gravidute, trebuie sa va bucurati de perioada asta si nu vreau eu sa v-o stric. La mine chair e complicata situatia si simt ca nu mai am iesire dintr-un cerc vicios. Atata tot.
Va pupizez si va citesc sa stiti 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
danutza si eu beau cate o cana de cafea pe zi ..
eu am tensiunea 10 cu 6 .. nu stiu daca face rau .. dr recomanda sa nu bei cand esti insarcinata dar eu nu pot renunta la 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
crissbebe spune:
Buna dimineata fetelor... ce ziceti de o
??
Santorini ma bucur tare mult ptr aceasta veste minunata... sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa vina pe lume la termen ![]()
Monica capul sus, stim ca esti o femeie puternica, nu te lasa prada gandurilor negre... te asteptam din nou printre noi 

14 +
Danuta1979 spune:
Monica, hai spune-ne ce e cu tine. Pai se poate...? Noi cand am avut necazuri ne-am descarcat aici pe forum si tu mereu ne-ai fost alaturi cum ai stiut mai bine ..si acum cand tie nu ti-e bine...noi sa stam spectatori?
Hai spune-ne. E mai usor sa vb. Nu ne strici nici o stare...ca si noi avem zile si zile.

Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe dar totusi la mine nu ar fi cazul ca am doar 25 ani |
In primul rand buna dimineata, in al doilea rand esti foarte draguta, in al treilea rand vine weekend-ul si voi aparea si eu in forta si cu viteza maxima si.....in al patrulea rand si mie mi-a spus un doctor aici ca sunt foarte multe cazuri la fete sub 30 de ani.....
Aici insa poate e mai "scuzabil" ca ele sunt mai obisnuite cu un sprit, cu o berica, cu o tigarica (si nu cu tutun) de la varste fragede
Cea mai fericita
16 + cu
crissbebe spune:
Monica noi am invatat sa fim aproape unele de celelalte... sa stii ca suntem alaturi de tine, nu ai cum sa ne stici zilele ptr ca noi te vrem langa noi... Cateodata oricat de dificila si de complicata ar fi situatia prin care treci e foarte bine sa te descarci...cel putin parerea mea.. ramane la aprecierea ta dar sa stii ca noi suntem aici pe "baricade" ptr a te sprijini moral... si sa stii ca nu esti singura care intra in depresii... numai ca trebuie sa te gandesti ca acum cei mai importanti sunteti : tu si copilasul tau...
Ai grija de tine si fi tare...

14 +
crissbebe spune:
Lutoniana multumesc si tu esti tare draguta si iti spun sincer ca ma bucur ca te-am "vazut" si in cursul saptamanii...

14 +
adnana31 spune:
buna dimineata la toata lumea!gabi, imi pare nespus de rau pt ceea ce s-a intamplat! sa te ajute Dumnezeu sa gasesti puterea sa incerci din nou, mai incolo!elenuta, multumec pt informatiile cu giulestiul!kateryna, ma bucur ca am m gasit pe cineva care o sa nasca la euroclinic, eu sunt obsedata, la modul negativ, de sistemul de stat, caruia nu ma simt in stare sa-i fac fata... o sa m merg la dr. bratila o vreme, pana se intoarce dr, liscan din concediu. poate imi dai mai multe informatii despre amnio, fiindca eu sunt destul de hotarata sa-l fac, nu am deloc incredere in DT si TT, tocmai fiindca este statistica si nu diagnosticare. spre exemplu, cu cat timp inainte tb sa te programezi, cat costa, daca poti sa ai o discutie in prealabil cu dr, sa-ti dea m m explicatii (la care sa poata veni si prietenul meu) etc.alta intrebare: se m gandeste cineva la recoltarea de celule stem? aveti ceva linkuri de firme care se ocupa cu asta?11+