Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Geani,da,eu am patit faza cu colostrul,si asta de vreo luna. S-a intamplat numai o data dar ma astept de pe la 6 luni in sus sa imi mai vina
Eu is seara asta am mancat cartofi copti cu moare de varza (apa de pe varza murata pt cine nu e din Ardeal). Sper sa nu ma luati la

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra

Mie imi pare cunoscut termenul de moare si nu sunt din Ardeal.. Sunt moldoveanca...Ce as bea si eu vreo 2 l..Imi place mult..

Iulika, cea mai fericitå18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Adimercedes tin pumnii pentru vineri sa vii cu vesti bune iar Lisa sa fie cuminte sa isi vada surioara sau fratiorul
Si eu am cazut intr-o stare de deprimare... Monica sper sa fi bine!

Katteryna, multumesc, sper sa fie totul ok. Data trecuta cand am fost la cabinetul gine, am facut eco transvaginal si Lisa a stat cu sotul dincolo de paravan si m-a strigat la greu, era pregatita sa vina dupa mine, s-a tot zbatut. Am avut o eco abdominala acum cateva luni si a urlat la greu cand m-a vazut pe pat. Sper sa fie ok acum, ca altfel o trimit afara sa se calmeze (si pe sot cu ea!).

Am niste emotii cat mine. Va tin la curent.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Moni, imi pare rau ca nu te simti prea bine. Sper sa iti revii repede si sa ajungi din nou la sentimente optimiste si volubilitatea care te caracterizeaza .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

MangaGirl, ma bucur ca esti mai bine cu maseaua. Musai sa rezolvi, ca nu o poti lasa asa. O sa vezi ca o sa fie bine!!! In RO zic. Si maseaua, si parintii. Poate aveti toti nevoie de o reconectare unii la altii. Inteleg punctul de vedere al parintilor, dar nici nu ptoi acum sa "arunci" o nunta doar din motivele expuse de ei. Trebuie sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste situatia voastra maritala. Ma bucur ca partenerul tau e matur si responsabil. Noi doua suntem aprox de aceeasi varsta, dar cei pe care ii stiu eu la vreo 26-27 sunt cam imaturi. Acum depinde de multe situatia asta. Stiu ca la voi situatia e alta si va urez sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la sau ceiut ce va place mai mult ..

adnana gimnastica pentru gravide se face la giulesti. gasesti la linkul de mai jos mai multe informatii. atentie sa iei spatiile din link.

http://www. bebelusultau .ro/cursuri_giulesti.php

monica hai te rog .. ce te-a suparat asa de nu mai vrei sa ne scrii? uite o de la mine ..

elena pfuoaa .. ce ne-ai mai pacalit ..

iulika bafta la eco!!!

geani uite asta e www.transilvaniaexpres.ro/uploads/articles/5195/article_5195_1.jpg&imgrefurl=http://www.transilvaniaexpres.ro/stiri/kurtos-kalacs-de-10-m-la-santionlunca&usg=hXg6A635x7Jvy5Se749I8xgStlg=&h=206&w=146&sz=22&hl=ro&start=2&um=1&tbnid=Gh4_pbmrNcCo0M:&tbnh=105&tbnw=74&prev=/images%3Fq%3Dkurtos%26hl%3Dro%26sa%3DX%26um%3D1" target="_blank">kurtos kalacs ..

stiti unde mai gasiti? la rompexo cand se desfasoara ceva acolo - targuri, expozitii etc .. eu numai acolo am gasit in bucuresti ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!
Am fost ieri la eco si totul este ok. Mititelul se agita de zor, dadea si din manute si din picioruse. Era tare dragalas. Si este BAIETEL(asa ca trebuie sa ne gandim la nume, ca eu ca o egoista pregatisem numai nume de fetita).

Multumesc mult pentru incurajari fetelor!
Va

16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

'Neata!
Am fost ieri la eco si totul este ok. Mititelul se agita de zor, dadea si din manute si din picioruse. Era tare dragalas. Si este BAIETEL(asa ca trebuie sa ne gandim la nume, ca eu ca o egoista pregatisem numai nume de fetita).

Va

16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Buna dimineata!!!
Felicitari pt baietel!!!!

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

'Neata!

Va

16+

FELICITARI! sa fie sanatos baietelul si sa vina pe lume la 40s fix!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Eu m-am trezit cu o foameee!!!

Monica, cum esti azi?Azi e vremea mai frumoasa...e soare afara...hai zi ca esti si tu mai optimista

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

'Neata, everyone !
santorini, felicitari pt. baietelul sanatos ! Vad ca a sosit si valul baieteilor !
elena, yami, arata fain kiortosii aia, dar sunt o necunoscatoare, nu am mai vazut ever. Thx, pup !
mary, mersi, deci stiam bine ca tu ai spus despre asta.
De bine ce v-am intrebat pe voi aseara, am tot visat cum curgeau sanii, exact ca atunci cand bebe suge de la un san si celalalt curge puternic, stiti despre ce vorbesc, nu ?
Sorry, dar eu cateodata ma simt asa aeriana, uit lucruri importante, ma incurc in chestii minore, parca data trecuta, nu a fost chiar asa, dar lasa ca imi revin io... Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa vedeti voi ce fata buna si faina ma fac io, inclusiv slabit si toate alea, dar mai trec vreo 2 ani pana atunci.

O zi frumoasa sa aveti ! Poate azi sunt in pas cu voi...

EDIT: mi-am amintit totusi... selen, ziceai ca ai niste poze de adaugat in contul comun, daca nu ai rezolvat deja, poti sa mi le trimiti mie si te ajut eu. Daca e cazul, scriu pe pm adresa de mess, tu doar spune-mi

Geani 16+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput