Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 11
coras spune:
uve dar in ce sapt esti? 14? ca difera masuratorile de la sapt la sapt
13+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 manga girl bai am tras o sperietura cu fica-mia ieri de inca ma mai doare burta am fost cu ea in parc si cand sa plecam o ia la fuga in sosea logic ca asa sunt prevazute parcurile la noi cu iesire direct in sosea normal ca am fugit dupa ea si am reusit sa o si prind dar m-am panicat putin ca alerga mai tare ca mine si avea si ceva avans pana acum nu mi-a mai facut dinastea de obicei vine si al meu cu mine in parc pe post de alergat dupa copil , ridicat / dat jos din leagan , prins copilul cand se da pe tobogan , dar ieri nu era acasa ma gandeam cu groaza cum o sa mai ies eu cu ea peste cateva luni singura ? |
Adela, off, te inteleg cu grija pt copilul atomic. Am si eu unul in dotare si ma capiaza in unele zile. E ca argintul viu. Macar aici am noroc ca parcurile sunt ingradite, cu porti speciale.
Daaaaar, in mall o ia la pas fara sa se uite in urma, si e ff aglomerat. Asa ca, daca nu e in carut, e in www.babiesgalore.com.au/view_product_new.php?productid=1673&returnUrl2=L3Nob3dfcHJvZHVjdF9zZWFyY2gucGhwP3NlYXJjaHR5cGU9Y2F0ZWdvcnkmY2F0ZWdvcnlpZD0xNDA=" target="_blank">"lesa". Arata super, noi avem o maimutica, e pe post de rucsac la Lisa in spate, deci o tine de spete si umeri, nu de o manuta cum am vazut altele! Si ei ii place rucsacul ei, uneori il duce pur si simplu in brate sau pe o mana si in masina e jucaria de alint . Vezi, poate gasesti si la voi. La noi sunt fff po****re si vezi ff des copii in ele.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
vik-cj spune:
Gabritzza imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intimpla...iti doresc sa poti trece cat mai repede peste asta!
Monica, sper sa fi la fel de activa ca pina acum, mie imi plac tare mult postarile tale....mi-ar parea rau sa nu te citesc o vreme, sincer.
uve_got_mail valorile normale la pliul nucal sunt intre 0,5 si 3.0 mm, deci e in parametri, nu te stresa. Al meu bebe acu doua saptamini avea 1,2 mm iar ieri la DT avea doar 0,6...dr mi-a zis ca e ok.
12+
adimercedes spune:
citat din mesajul lui gabrittza buna fetelor am intrat sa va spun ca am fost azi la ecografie... si in loc sa imi vad puiutul dand vesel din manute sau macar sa il vad dormind...am vazut un bebe oprit in evolutie. e oprit in evolutie de 4-5 saptamani.nu inteleg cum e posibil ca atat timp sa am simptomele de sarcina dar bebe sa fie mort. este a doua sarcina oprita in evolutie e prea nedrept totul,e prea greu de suportatsi nu inteleg de ce mi se intampla mie asta? .... nu a fost sa fie sa fac parte din aceasta odisee maine ma duc sa fac chiuretajul si sper sa trec cu bine peste asta. sarcini usoare in continuare si sa va bucurati de puii vostri in fiecare clipa. Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2 ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Gabby, imi pare rau ca ingerasul tau scump s-a intors din drum. D-ne ajuta sa fie bine pe viitor, multa sanatate, refacere rapida, si vesti la o alta odisee.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Fetelor, eu vineri am ecografia amanuntita, ca cea de la 8 sapt a fost in cabinetul medicului gine sa vada puls bebe, cati bb si varsta aprox a sarcinii.
Am emotii pt vineri, vine si sotul cu mine si Lisa (sper sa fie calma si sa nu darame incaperea) si sper sa fie totul ok.
Eu asa, mai telegrafic, ca nu apuc nici sa suflu, am mai zis acum cateva pagini. In plus, ma incearca si pe mine sentimente mai pesimiste si chiar nu vreau sa o iau pe panta asta, ca imi trebuie mintea intreaga, am atatea de facut!!!
In rest, va doresc tuturor optimism si sanatate!!! Si sper sa prind si eu candva cateva minute serioase sa postez ceva cu cap si coada
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
uve_got_mail spune:
Multumesc ca m-ati mai linistit;
ieri la eco bebe avea 12s1d...nu stiu de ce s-or face testele astea care nu iti dau diagnostic;as fii preferat sa fiu cat mai neinformata in privinta amanuntelor si sa stau linistita-dar cred ca sunt din ce in ce mai paranoia
demonizza spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Multumesc ca m-ati mai linistit; ieri la eco bebe avea 12s1d...nu stiu de ce s-or face testele astea care nu iti dau diagnostic;as fii preferat sa fiu cat mai neinformata in privinta amanuntelor si sa stau linistita-dar cred ca sunt din ce in ce mai paranoia |
orice valoare sub 3mm a translucentei nucale e considerata normala, lipsita de risc. abia valorile peste 3.5 recomanda investigatii suplimentare.
nu mai fi ingrijorata, bebe e f. bine . fii si tu la fel
demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita
THEA22 spune:
Gabritzza, numai o inima de mama poate intelege durerea ta si numai inima de mama poate trece peste pentru copilasul din prezent si cei din viitor. Nu stiu ce iti pot spune care sa te imbarbateze, dar fii curajoasa si nu-ti pierde speranta. Sunt sigura ca esti o mama puternica! Nu e o consolare, dar si eu am avut o sarcina oprita in evolutie in august trecut, sapt. 25. Cu ajutorul familiei si al bunului Dumnezeu am mers mai departe si, crede-ma, merita. Te imbratisez, desi nu te cunosc, si fruntea sus, chiar daca lacrimile-s pe obraz!
Manga si Monica, si eu mai trec uneori prin momente de deprimare...Am citit undeva ca niste hormoni nebunatici isi fac de cap si ne dau peste cap. Iar sentimentul de vinovatie si nesiguranta tot din cauza sarcinii cica ar fi...Nu-i bai, toate trec!
15+
THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
elenuta23 spune:
citat din mesajul lui gabrittza buna fetelor am intrat sa va spun ca am fost azi la ecografie... si in loc sa imi vad puiutul dand vesel din manute sau macar sa il vad dormind...am vazut un bebe oprit in evolutie. e oprit in evolutie de 4-5 saptamani.nu inteleg cum e posibil ca atat timp sa am simptomele de sarcina dar bebe sa fie mort. este a doua sarcina oprita in evolutie e prea nedrept totul,e prea greu de suportatsi nu inteleg de ce mi se intampla mie asta? .... nu a fost sa fie sa fac parte din aceasta odisee maine ma duc sa fac chiuretajul si sper sa trec cu bine peste asta. sarcini usoare in continuare si sa va bucurati de puii vostri in fiecare clipa. Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2 ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
vai mai gaby ce rau imi pare pt tine, sa-ti dea Dumnezeu putere multa multa sa treci peste si sa te bucuri de fetita ta care are nevoie multa de tine.
sa ai grija mare de tine si sa treci cu bine peste acest nefericit incident
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .