Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)
Raspunsuri - Pagina 10
demonizza spune:
Doamne, gabita...am ramas socata...mi-au dat lacrmile instantaneu...imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, si suntem toate langa tine in momentele astea...dar trebuie sa insist, alaturi de celelalte fete, sa faci analize amanuntite...daca e a doua sarcina oprita trebuie sa verifici cauza...si asa macar vei simti ca faci tot posibulul ca urmatorul bebe sa se dezvolte bine si sa creasca frumos alaturi de Daria...
te imbratisham toate
demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita
demonizza spune:
santorini, bafta multa! tzinem pumnii pt veshti bune!
demonizza 11+
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coras buna fetelor cum pot sa intru si eu pe albumul comun??ca vreau sa va cunosc si sa ma cunoasteti... 13+ in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica! |
daca intri pe linkul meu din semnatura de pe webshot si dupa te loghezi cu septoct2009 si parola de la mailul comun, poti sa-ti faci si tu album cu numele tau. cauta in albums
MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
cristina_ana spune:
Gabritzza, nu imi vine sa cred! Imi pare asa de rau pentru tine! Sper sa gasesti forta de a trece peste durerea asta! Te pup si ma rog sa treci cu bine peste chiuretajul de maine!
Monica, ce s-a intamplat? Ai patit ceva si nu vrei sa ne spui? Eu vreau sa mai stiu ce mai faci, imi esti tare draga, nu vreau sa nu mai scrii!!!! Vreau sa ne intalnim, sa radem, sa povestim de burtici!!!! Sper sa iti revii repede si sa nu fie vorba de ceva grav! O sa ma gandesc la tine!!!! Nici macar nu am numarul tau de telefon sa te sun!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 16+ cu ( Emma Ioana )
POZE
uve_got_mail spune:
Buna, fetele!
Eu nu am mai scris de ceva vreme pentru ca seara mi-e greata in permanenta si prefer sa adorm cat mai repede. Azi mi-am luat liber sa fac sangele pt DT si ieri am facut eco. E in evolutie normala si il alerga doctorul cu aparatul ala sa il poata masura...Nu mai puteam de dragul lui, are 178 batai pe minut si imi dadeau lacrimile de cate ori ii auzeam inimioara...Translucenta nucala e 2.3 si mie mi s-a parut cam mare, acum sa vad ce zic analizele de sange, la Medicover dureaza 10 zile rezultatul. Voua vi se pare mare, ca doctorul a zis sa vedem riscul calculat si ca oricum testul asta e doar screening...
12+
anaconda2 spune:
Demonizza , tot la dr T esti si tu ? Si mie mi-a zis la fel , eco la Iosup la 14 sapt . Martea care vine am deja programare (la 14 sapt fix) , dupa care ma duc direct la Genetic Lab ptr triplul test .
Activeaza-ti pm.
13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
demonizza spune:
citat din mesajul lui anaconda2 Demonizza , tot la dr T esti si tu ? Si mie mi-a zis la fel , eco la Iosup la 14 sapt . Martea care vine am deja programare (la 14 sapt fix) , dupa care ma duc direct la Genetic Lab ptr triplul test . Activeaza-ti pm. 13 + www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza |
da, shi eu sunt tot gravidutza de Dr. T si tot de "martzi"...inteleg deci ca el de fapt sare DT si te trimite doar la TT (cu morfo la 14s si analize la Genetic Lab?)
daca eu am gratuitate la Medlife pentru analize si investigatii, pot face analizele aici in loc de Genetic Lab?
demonizza 11+
demonizza spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Iar osul nazal e 2.6 mm |
ambele masuratori sunt in parametri normali. nu te ingrijora inutil. ashteapta rezultatul final care-tzi va confirma, sunt convinsa, ca totul e bine.
Pup
demonizza 11+