Cauzele opririi din ev.a sarcinii(V Leiden+MTHFR)4
Raspunsuri - Pagina 12
mcrissa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cornelia1172 buna am si eu o nelamurire......... probabil explicatie este printre randuri dar nu am reusit sa-mi dau seama am trei sarcini pierdute si dr mi-a recomandat factorul V Leiden si SALF a iesit pozitiv doar SALF(dar am facut analiza la Fundeni si am vazut ca nu sunt pareri prea bune) rugamintea mea este sa-mi spuneti daca analiza de la Synevo (Gena metilen-tetrahidrofolat-reductazei-MTHFR (mutatii C677T; A1298C) - risc trombofilie) cuprinde si SALF sau trebuie sa o fac pe asta si sa repet si SALF multumesc mult |
cornelia SAFL nu cuprinde MTHFR si nici invers, SAFL nu cuprinde MTHFR.MTHFR este o mutatie genetica, ca si Factorul V Leiden si sunt anlize de sine statoare.Pentru a pune diagnosticul de SAFL sunt necesare mai multe analize, dar nu stiu exact care sunt acelea
Cea mai arzatoare dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
bubulina o sa fi in gandurile mele sambata!te asteptam cu povestea lui bebe Radu Stefan
miki-miki spune:
Florick asa cum ti-a raspuns Bubulina nu are ce sa-ti faca aspenterul dc iei 1/zi. Ia-l de acum nu mai astepta pana la 8.
Bubu eu stiu ca rezistenta la proteina C activata (APCR) ori ori e alba ori e neagra, nu are cum sa oscileze. Bine ca ai trecut hopul, te pupicesc dulce.
Cornelia1172 MTHFR este o mutatie genetica care nu are nici o legatura cu SALF.
Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )
mcrissa spune:
mai, io stiam ca este SAFL-sindrom antifosfolipidic
cornelia1172 spune:
multumesc
Da, SALF este sindrom antifosfolipidic,pentru care mi-a fost recomandat tot Aspenter.
inseamna ca am facut confuzie
v-am zis ca nu mai inteleg nimic
este o varza in capul meu
floricik spune:
Va multumesc mult pt raspuns. Acum ma duc la farmacie si imi iau aspenter. Imi da fara reteta ? Trebuie sa cer unul anume ? ma refer la concentratie.
Nu are nimic daca nu am luat inca de cand am aflat ca-s gravi ?
Astept raspunsul vostru si dau o fuga la farmacie.
5+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
mcrissa spune:
floricik aspenterul e unul singur, parca 75 mg are.incepi sa-l iei de azi.Daomne ajuta sa fie bine pana la capat!
miki-miki spune:
Floricik, aspenter este doar de 75mg . Nu patesti nimic. Dc repeti anal hematologice tb sa spui dr ca iei aspenter deoarece influenteaza rezultatul.
Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )
andreiutasg spune:
Fetelor, un articol interesant http://www.ghidulpacientului.ro/pdf/tratamentul_anticoagulant_oral.pdf
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
danny1 spune:
profa, o intrebare imi zapaceste crieierii care ii mai am:de cand ai inceput sa faci tratam cu heparina la cea mai indelungata sarcina(18 s) si ce ai mai luat pe langa.ai zis, banuiesc, dar crieierii mei.......tot fac comparatii, adun inf ca sapt viit iar m aduc la gine.si sa am tolba plina.daca o sa vedeti un gine fugind nebun pe strada, al meu e.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans