Cauzele opririi din ev.a sarcinii(V Leiden+MTHFR)4

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa, la fel.la interogatoriu cu tine:ai luat ceva in sarcini?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danny m-ai facut sa rad
pai la prima sarcina am facut pregnyl o data la 4 zile(eram la Tutunaru atunci),Magne B6, 6 utrogestan pe zi, acid folic...cam atat cred.
la sarcina a doua am luat 6 utogestan pe zi si acid folic, atat.
Ambele s-au oprit intre 13-14 saptamani.
iar a treia (care va veni) si il voi tine pe bebe in brate, simt eu asta, va fi cu aspenter zilnic si clexane si utro si...

Cea mai arzatoare dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa, eu sunt sugubeata de felul meu cand nu-s stresata de sefu.aaaaaaasau de criza,ca mai greu cu afacerile in vremurile astea.gata, te-am trecut in catastif.si sper sa ti se implineasca dorinta.vai, cum sper.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

mcrissa imi pare extrem de rau pentru pierderea suferita si iti doresc multa sanatate si vointa de fier ;in ceea ce privesc analizele eu am patru sarcini oprite in ev si acum la sarcina asta(22 sapt) de la 3 sapt de sarcina si inainte sa raman cu ~2 luni in urma am luat aspenter si m-am dus imediat la doc gineco care m-a trimis imediat la hematoloaga(USCATESCU-fundeni) care imediat mi-a dat clexane si am mers in paralel si o sapt mergeam la eco si o sapt la analize de sange;eu am ceea ce se numeste hiperagregabilitate plachetara (sange care face cheaguri si nu se fluidizeaza cum trebuie);
iti spun sincer ca daca nu erau cele doua doc ginecoloaga si cu hematoloaga nu ajungeam nici de data asta unde sunt acum!!!!

este crucial sa te vada ambele in astfel de cauze.

aspenterul ca si clexanul nu dauneaza sub nici-o forma nici la inceputul sarcinii si nici pe tot parcursul sarcinii;fara analizele acestea frecvente nu ajungeam departe si asta pt ca eu am modificat doza de patru ori pana acum la 22 sapt si inca nu e batuta in cuie!!!

pupici si daca mai vrea cineva sa ma intrebe ceva astept PM

pupici la toate si ma rog pt voi!!

miki eu ziceam ca fac analizele din 2 in 2 sapt!!! si iti doresc un pui sau chiar doi

Mergi la inceput

doc care ma tine in obs o cheama DUMITRESCU SILVIA si este un inger in toata puterea cuvantului

Mergi la inceput

alexutza Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la termen!
as merge si eu la dr Uscatescu, dar imi e teama ca nu ma va baga pe Clexane si eu sunt convinsa ca la mutatia genetica pe care o am e neaparat nevoi.tu la cate saptamani ai inceput Clexane?si ce doze ai facut de ai variat de 4 ori?ai facut si de 0.6?
probabil ca voi merge pt o parere la ea si daca ma baga pe Clexane merg pe mana ei.

Mergi la inceput

Io, mare iubitoare de rucola, am semanat seminte de rucola intr-o jardiniera la geam.Si cum ajung seara acasa de la munca ma uit sa vad cat a mai crescut.Azi am avut o mare surpriza.Am gasit in jardiniera un ou.Si cum ma uitam eu asa mirata la el, apare un gugustiuc sa-l apare si se aseaza pe el la clocit.Am zis ca poate asta e un semn, acum o sa am puiut la geam.o fi vreo barza deghizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

mcrissa ce frumos...poate e chiar un semn bun, tin pumnii!

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

alexutza Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la termen!
as merge si eu la dr Uscatescu, dar imi e teama ca nu ma va baga pe Clexane si eu sunt convinsa ca la mutatia genetica pe care o am e neaparat nevoi.tu la cate saptamani ai inceput Clexane?si ce doze ai facut de ai variat de 4 ori?ai facut si de 0.6?
probabil ca voi merge pt o parere la ea si daca ma baga pe Clexane merg pe mana ei.

eu am inceput la 3 sapt de sarcina clexane de 0.4,apoi 0.6(luni si joi)si restul zilelor de 0.4,apoi clexane de 0.6 zilnic si astept maine rezult sa vad daca il scimba iar!!!!
inainte sa raman luam aspenter si am continuat chiar si cand m-a bagat pe clexane ceva timp am mers in paralel pana mi-a zis doc uscatescu(este o dulce dar are fffff multi pacienti si cateodata e un picut irascibila-doar cateodata)

pai

Mergi la inceput

pai eu am inceput la 3 sapt de sarcina clexane de 0.4,apoi 0.6(luni si joi)si restul zilelor de 0.4,apoi clexane de 0.6 zilnic si astept maine rezult sa vad daca il scimba iar!!!!
inainte sa raman luam aspenter si am continuat chiar si cand m-a bagat pe clexane ceva timp am mers in paralel pana mi-a zis doc uscatescu(este o dulce dar are fffff multi pacienti si cateodata e un picut irascibila-doar cateodata)

pupici si curaj!!!

Mergi la inceput