Cauzele opririi din ev.a sarcinii(V Leiden+MTHFR)4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa dr mea nu vrea sa-mi dea clexane pt ca zice ca nu e bine pt bb, am inteles ce scrie in prospect dar acolo nu e vb de administrare in timpul sarcinii si pe mine asta ma intereseaza.
Danny as schimba-o dar cu cine? Aici e plin pamantul de dr ginecologi specializati in chiuretaje, nu au eco in cabinet ... nu stiu nici e e ala gonal F . Dc imi inspira incredere hematologul nr 2 si ac imi da scrisoare catre gine at sunt salvata. E f imp ca ac hematolog sa stie cum se trateaza V Leiden in sarcina.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

va multumesc pentru informatii si sustinere. sunt dezorienata de nici nu stiu incotro s-o iau.eu merg la control sapt viitoare ,tb sa-i cer medicului sa-mi dea ceva o trimitere sau pot sa merg singura sa cer aceste analize ? nu am in famile antecedente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

miki, eu sunt mai radicala...inteleg ca nu a mai avut paciente.dar nu poate sa se intereseze?nu are colegi?se fac periodic sedinte de informare, etc.acum, cand sunt atatea posiblitati de a afla inf noi, sta cu bratele incrucisate?him.clexane fac erau la bebe in sarcina?multe medic care se dau in sarcina au scris in prospect ca sunt contraindicate.daca nici asta nu stie.tulaiiiii, vaiiiii, ioiiii.inca o data ,nu te supara, dar din cauza ignorantei medicilor oamenii mor.ce sa mai zic de ingerasii nostri pierduti. clexane se face imediat dupa confirmarea sacului embrionar.

mami de Amira, medaliata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danny exact cum spui tu a procedat doctorul meu.l-am suant sa-i spun de analiza, mi-a spus ca nu stie, dar se va informa si m-a chemat la el peste cateva zile, am fost intr-o sala de sedinta, unde mai erau inca 4 docori si impreuna au discutat si au facut un plan de bataie pentru mutatia genetica pe care o am eu.si au spus toti ca sa fac clexane fara nicio grija, ca se face si profilactic fara sa ai vreo problema.mi-am exprimat ingrijorarea despre hemoragiile care ar putea sa apara la nastere, sau Doamne fereste in cazul unui avort si mi-a zis sa stau linistita ca voi naste intr-un spital nu acasa, nu mi se va intampla nimic.asa ca eu chiar stau linistita si d'abia astept sa ma apuc de injectii.am deja o cutie acasa si ma uit la ele ca la bomboane, asociez momentul cand le voi face cu o sarcina, cu o minune in viata mea si sunt foarte curajoasa

Cea mai arzatoare dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Mcrissa m-ai facut sa zambesc, mi te imaginez cum salivezi la clexan. Ce fain, auzi comisie... sedinta... pai in gaura asta de vierme gasesc eu asa ceva?
Danny sper sa-si schimbe parerea dc ma duc la ea cu o scrisoare medicala. Dc nu si nu at tulai cum zici tu. Imi inchiriez un apartam in Buc pe durata sarcinii dc nu am incotro.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrutzza

va multumesc pentru informatii si sustinere. sunt dezorienata de nici nu stiu incotro s-o iau.eu merg la control sapt viitoare ,tb sa-i cer medicului sa-mi dea ceva o trimitere sau pot sa merg singura sa cer aceste analize ? nu am in famile antecedente.

andrutzza

Andrutzza nu-ti tb trimitere deoarece anal se platesc. Spui vreau pachetul ..... Preturile sunt pe site-ul Synevo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ma scuzati ca dau buzna iar pe aici, dar io sunt forumista veche cu state si am citit subiecte mai vechi legate de probleme de coagulare cum ar fi SAFL. Indiferent de mutatie, prima recomandare legata de tratament o face hematologul apoi se discuta cu obstreticianul in baza analizelor.
Referitor la Clexane, io nu am auzit la persoanele care au facut acest tratament ca au avut probleme in sarcina. In unele situatii se pote incepe doar cu Aspenter/Trombo Ass 1/zi si dupa ce se repeta analizele sa se inceapa Clexane, nu imediat.
Sarcina se poate duce la capat fara probleme, singura nastere acceptata fiind cezariana programata, ca sa nu existe riscul travaliului ce poate determina sangerari.
Cunosc un caz al unei fete care a facut fraxiparina toata sarcina, tot ceva heparina si desi era la al doilea copilas, s-a declansat nasterea prematur la 34 saptamani. Cu cezariana a nascut si bb e sanatos.
In concluzie, cred ca indiferent de competentele ginecologului, tot hematologul are ultimul cuvant in astfel de situatii.
Va doresc sarcini usoare si la termen, io nu cred ca mai intru prea curand...

Bubulina 38+ + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Wau Bubule ai 38 de sapt??? Vezi tu care e pb? Gine poate spune ca hematologul nu se pricepe la sarcini si ca tot cuv ei e ultimul. Oricum fii linistita ca eu stii ca nu inghit orice si nu ma las pana nu fac asa cum cred eu ca e bine. Maine/poimaine ma duc la hematologul nr 2 , nu mai astept anal MTHFR ca vine Pastele , trece timpul si eu imbatranesc mai rau. Ma duc sa-mi linistesc piticii, sa vad ce zice de V Leiden, dc a mai avut cazuri....

Acum despre tine, cum il cheama pe bubulin? Sa-mi trimiti poze.. In alta ordine de idei, tu ce diagnostic ai avut? Vrei sa te trec pe prima pag pe listuta cu fetele care si-au aflat diagnosticul? Dc nu, nici o pb Dc da vreau toate datele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ptiuuuuu, dasteapta is.am stiut eu ca asa tre sa fie.bata-m asa ma bata.(norocu, desigur)
ca sa recapitulam:pt MTHFR-vitamine la greu si heparina(clexane);pt trombo-heparina(clexane).am dibuit-o sau nu?ca am nevoie de o recapitulare.primavara asta mi-a cam bulibashit creierii.
bubulina, ti-am citit povestea.pupici si un bebe nzdravan

mami de Amira, medaliata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Wau Bubule ai 38 de sapt??? Vezi tu care e pb? Gine poate spune ca hematologul nu se pricepe la sarcini si ca tot cuv ei e ultimul. Oricum fii linistita ca eu stii ca nu inghit orice si nu ma las pana nu fac asa cum cred eu ca e bine. Maine/poimaine ma duc la hematologul nr 2 , nu mai astept anal MTHFR ca vine Pastele , trece timpul si eu imbatranesc mai rau. Ma duc sa-mi linistesc piticii, sa vad ce zice de V Leiden, dc a mai avut cazuri....

Acum despre tine, cum il cheama pe bubulin? Sa-mi trimiti poze.. In alta ordine de idei, tu ce diagnostic ai avut? Vrei sa te trec pe prima pag pe listuta cu fetele care si-au aflat diagnosticul? Dc nu, nici o pb Dc da vreau toate datele.

Io sambata nasc cu cezariana, abia astept.
Io nu am avut decat niste analize in afara valorilor facute la Fundeni cu ceva timp in urma. Cu 2 sarcini oprite in evolutie, am facut tratamentu cu Pregnyl si aspenter mai mult preventiv. Cand am repetat analizele la 11 sapt, eram cica suspecta de rezistenta la proteina C, dar mi-au iesit bine analizele, deci nu am niciun diagnostic...
Pe baietel o sa-l cheme Radu Stefan.

Bubulina 38+ + Doamne ajuta!

Mergi la inceput