Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetele,

In primul rand La multi ani Clody!

Carla ma bucur pentru Saby, sa se faca bine sanatoasa cat mai repede. Iar tu stai in patut si nu ne mai speria cu astfel de vesti... e prea devreme!

Ma duc sa fac clatite!

Pupici

Deea, 35+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 36+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

baby-first si eu am facut vaccinul insa pe mine m-a durut mana 2 zile... aveam impresia ca sunt vanata!

Deea, 35+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 36+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Carla,suntem alaturi de tine,aveti grija!

Kiralina,si mie mi-e pofta,dar n-am priceput reteta

Laurra,cred ca te-a marcat nasterea prematura a prietenei,de asta ai viast urat,sa speram ca noi vom avea toate nasteri la termen.

Maria,sper ca ai apucat sa te odihnesti

Offf,trebuie sa fac si eu clatite in seara asta.

Va pup

elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

nicuratze Am facut ciocolata calda si mi-a iesit f buna :)
Uite cum am facut eu: am pus la fiert lapte cu cateva bucatele de scortisoara (coaja, nu macinat, dar cred ca merge si macinat), am mai pus o bucatica de vanilie (eu am niste batoane de vanilie naturala) si o bucatica mica de ardei iute (care in final nu s-a simtit deloc, data viitoare incerc cu mai mult). Am lasat totul pe foc pana a inceput sa fiarba, apoi am pus ciocolata rasa. Eu am avut ciocolata menaj, dar cred ca va iesi mult mai bun cu ciocolata neagra, data viitoare asa incerc. Mai lasi la foc cam 2 min si mesteci sa se topeasca cioco. Apoi iei de pe foc si lasi 10 min. Si gata. :)
Daca faci sa imi spui cum ti-a iesit.

Carla va tin pumnii sa se rezolve totul cu bine si cat mai repede. Iar tu, ai mare grija si sta in pat cumintica cum a zis doctorul.

lauraa si eu visam uneori noapte ca nasc, de vreo 2 ori chiar m-am dus la baie sa verific daca nu s-a spart apa. Si bineinteles ca nu era nimic. Asta mi se intampla in perioada in care aveam contractii si doctorul tot ma ameninta ca nu pot duce la termen sarcina.
Acum sunt mult mai linistita, am un alt medic f ok, f optimist, si mi-au trecut visele astea. Chiar sunt convinsa ca voi ajunge la termen.
Trebuie doar sa avem un pic de grija, sa ne menajam si sa nu mai lasam chestiile exterioare sa ne supere.

29 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

clodyac La multi ani!!! te pupp
Laura austriacooo acolo am sunat ca mi-a mai recomandat o prietena dar nu merge..mi-au facut termin cand nascasa ca...asta e..sper sa gasesc in alta parte,,deja m-am cam plictisit sa tot sun..unii spun ca la 31 sapt cat am acum e prea tarziu.ups...asta nu o mai auzisem..altii ca numai am timp ca deja terminul lor va fi prea tarziu..pana la urma cred ca voi renunta si ii voi face poza direct cabd iese
super carutul..de unde l-ai luat?comanda sau direct din magazin?ma intereseaza si pe mine ..offf ca am uitat sa-ti spun activeaza-ti si tu PM sa-ti iau si io nr di tilifonsa te sun sa vb..te pupp.
va pup pe toateeeeeeeee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Scriu in graba ca trebuie sa plec de la servici.

Clody, La multi ani!!!

Carla, ma bucur ca Saby e mai bine, sper ca tu te vei mai linisti un pic, e mult prea devreme sa nasti acum.

Laurraa, sigur te-a marcat nasterea prematura a cunsotintei tale.

Lucky, bine ai revenit!

LauraOana, foarte frumos caruciorul. Noi inca n-am luat, dar am planificat sa luam un trio de la Hauck.

Multumesc pentru gandurile voastre bune.
Azi am fost cu Bogdan la analize, a fost asa de suparat ca nu i-a mai luat nimeni sange cam de un an si jumatate si a uitat, a plans destul de mult. Vineri avem rezultatele si de la sange si de la exudate, vedem atunci daca iese din nou streptococul si cum abordam problema.

Fetelor, am zis ca stau pana la Paste la servici, dar asa nu mai am chef . Am inceput sa trag chiulul deja, noroc ca am replacement-ul stabilit, asa ca pasez problemele

Va pup pe toate!

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
ps:LauraOana eu am schimbat poza ta in album cu cea in bluza rosie; e ok, sper

merci..chiar vroiam sa te rog sa o schimbi ...bafta la dentist sa scapi odata!

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

clodyac La multi ani!!! te pupp
Laura austriacooo acolo am sunat ca mi-a mai recomandat o prietena dar nu merge..mi-au facut termin cand nascasa ca...asta e..sper sa gasesc in alta parte,,deja m-am cam plictisit sa tot sun..unii spun ca la 31 sapt cat am acum e prea tarziu.ups...asta nu o mai auzisem..altii ca numai am timp ca deja terminul lor va fi prea tarziu..pana la urma cred ca voi renunta si ii voi face poza direct cabd iese
super carutul..de unde l-ai luat?comanda sau direct din magazin?ma intereseaza si pe mine ..offf ca am uitat sa-ti spun activeaza-ti si tu PM sa-ti iau si io nr di tilifonsa te sun sa vb..te pupp.
va pup pe toateeeeeeeee

eu am luat caruciourul de pe www.kidsroom.de ...am platiti cu vorkasse, si in ca. 2 saptamini a fost caruciorul la mine...eu prima data m-am dus la babywalz, kika, lutz, toys"r"us, m-am uitat pe acolo ce mi-ar placea (mi-am scris modelele si suma pe o foaie) si dupaia am cautat pe net unde e mai ieftin..exemplu: la kika cer pe caruciorul meu ca. 700€ eu am dat la kidsroom €580..(inklusiv transport), il gasisem undeva si cu 550€inklusiv transport dar m-am hotarit pt kidsroom pt ca mi parut mai de treaba site-ul lor..si si kundenservice-ul a fost super dragut la tel...modelul meu este: chicco trio tour 4..exista si varianta sport de la el, care are 3 roti, dar noi ne-am hotarit pt asta...

imi pare rau ca nu ai reusit sa iti faci termin la women and health...eu nu am fost deloc la 4D...dar sora mea a fost acolo si a fost super super multumita...

id-ul de la yahoo mess si nr de tel il gasesti pe mail-ul comun!

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor, ce sa fac eu cu o febra de 39,7? I-am dat algocalmin si paracetamol. Si tot reapare.
Carla, lasa si tu nascutul pentru momentul potrivit, de ce sa te grabesti asa...
Liana, imi pare bine sa mai aud ca sunteti bine.
Laura, foarte frumos caruciorul! Sa-l purtati sanatosi!!!
Strunfita, un pentru micut. Rebeca nu vrea sa auda de intepatura, au chinuit-o tare anul trecut si tine minte...

Ioana 35+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

pentru febra, pe langa algocalmin si paracetamol cel mai bine ar fi o baie in apa calduta pana se raceste de tot si apoi invelit in multe paturi.(uneori si compresele cu otet pe frunte merg).De asemenea multe , multe lichide.

Sanatate multa!

Roxi, 31 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput