Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

si ca sa fie tot tacamul complet... din lipsa de socializare am inceput sa am vedenii....
ieri am iesit la plimbare in IOR. dupa ce am vb cu ooka ca poate ne plimbam impreuna, am ratat momentul cand ea a iesit din casa (bineinteles din cauza urlacioasei mele) si nu am mai putut nici sa o sun ca mi-a murit si telefonul ( ca l-a balit...cine credeti...Sofi))
ei bine, si stand asa pe bancuta, ma rugam sa apara careva la orizont, o persoana cunoscuta sa ma stau si eu la o mica barfa... ma uitam dupa toate carucioarele..poate apare una din voi...nimic. si cand colo se investe la orizont cineva impingand un carucior exact ca cel de Ooka. pfoaaa, fericire mare pe capul meu. ma ridic de pe scaun sa fiu mai vizibila sa nu ma rateze. incep sa gesticulez in disperare ca sa nu apuce alte carari... si caruciorul se apropie...si tipa respectiva ma priveste ca pe o nebuna si isi vede de drum...bineinteles ca nu era ooka

apoi, vine alta tipa spre mine cu o fetita ceva mai mica decat Sofia, fericita ca in sfarsit am cu cine vorbi... (sa nu mai zica iriss ca devin salbatica si nu comunic cu nimeni)... ei bine aia issi tranteste cupilu peste sofia sa se traga de maini...le plaseaza nas in nas... Mai ce dracu...poate e racita... unde te bagi? imi venea sa o strang de gat pe aia ca nici socializare nu-mi mai trebuia

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Marina...iubita...le iau pe rand...

No.1...stiu cum e sa fii singura acasa, nu cu una...ci cu doo, sa vezi ce fun e atunci cand una urla ca ii e foame si aialalta ca s-a lovit Aplica metoda plansului controlat, invatul are si dezvat si asta ti-a spun din proprie experienta! Sonia a adormit pe piept pana la 14 luni si am dezvatat-o fara plans, da' mi-a luat 6 luni pana copilul meu a adormit de una singura...Plansul controlat insa se face asa: o pui in patut, ii dai o jucarie, iesi din camera...daca incepe sa planga, nu o lasi mai mult de 5 min, te intorci, o iei in brate, o linistesti, o pui in pat...acelasi ritual...treptat, maresti perioada de lipsa a ta din camera, la 10 min si reduci luatul in brate la un mangaiat pe capusor, sau pe spate...Daca te tii de metoda, fata se va obisnui ca mama se intoarce si e ok. Ei plang acum pentru ca incep sa descopere lumea si e cam scary sa fii singur intr-o lume asa de mare

No.2 Sofia e destul de mare acum sa poata fi cu usurinta ingrijita si de sot. Ii lasi asa, mura in gura, pe o hartie, instructiuni de folosire al copilului, detaliat pe ore, ce papa si cand, cum se joaca, cand iese la plimbare, cand trebuie schimbata, cand doarme...si iesi in oras, si inchizi telefonul, spunandu-i clar ca ai telefonul inchis dar ca iti poate trimite sms pt ca vei verifica din cand in cand, si...iti organizezi coafor, cumparaturi, cafea cu prietenele...tot ce vrei. Este foarte normal sa te simti oarecum opresata stand cu fata de atata timp si ai nevoie sa iti aduci aminte si ca esti femeie, desi iti garantez ca iti va fi dor de ea

No.3 faza cu nefacutul trebei pt ca doarme fata, e o greseala zic eu, un copil trebuie sa fie obisnuit cu zgomotul casei, sa stii ca si eu am fost la fel cu Sonia, daca dormea, mergeam pe varfuri, desi moasa mi-a spus clar sa nu fac asta, sa o las sa adorma cu tv-ul deschis de exemplu,pentru ca zgomotul de fond, formeaza somnul de adult si e mai bine sa poti dormi cu zgomot de fond, decat sa ai somn usor si usor deranjabil! Ei bine, NU, nu e corect ca bebe sa va conduca viata, trebuie gasit un echilibru ca in orice altceva in viata...

No.4 Mesele vestive pt ca vin socrii...mmm...ei bine acolo, desi poate nu e cea mai avizata parere, poate ar fi mai bine sa ii scoateti in oras de data asta...eh? Esti obosita, extenuata, lasa pe altii sa va serveasca. Ii onorezi si pe ei, si te odihnesti si tu. Te inarmezi cu jucarele si rabdare, alegi poate o ora cand Sofia ar trebui sa doarma, planificat asa, poate prindeti exact o ora de liniste si cina/pranz linistit.

Lasa butoiu' ca nu e bun

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Gini- multam de lamuriri

Anka- da ma, vezi ce fain e

Flo- sarumana

Uff Capri- pupam Mateiasul in ghips. Pacat ca a pierdut excursia. Si Ilincuta agitata. De tine ce sa mai zic

Ooka- felicitari pt. pocu' ridicaret

Kamelya- ca sa o clatesc eu o tin ca si cum as alapta-o si o clatesc cu cealalalta mana si e ok. Si nici nu vrea sa suga

Marina-

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Off Marina mie imi zici de perioade din astea....eu am foarte des

Am inceput sa devin imuna, sau cel putin ma straduiesc....

Degeaba ii zic sotului, ma aporba, dar tot eu duc greul ...
De socrii ce sa zic...la fel, da ai dreptate da' nu iau nici o masura...

Si David plange cand ies pe usa (mai ales cand nu e Alex care ii mai distrage atentia) si maraie putin, ii zic ca vin imediat, ii las o jucarie si se calmeaza...
Cu rabdare si calm vei reusi!
As scrie mai mult dar cineva plange de foame langa mine,

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Marina ... cred ca fiecare dintre noi stie EXACT despre ce vb tu acolo ...
ma rog ... am mai balacarit io oleak rudele care in loc sa vie sa puie umaru', vin sa stea la masa ... da' am editat. Ca nu-i toata lumea ca mine si ... poate ca asta este foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am pus poznici noi pe picasa.

Ma bucur ca v-au placut cele dintre flori si multumim pt complimente nu nominalizez ca tocmai s-a urcat cineva cu manutele pe scaun si tipa la mine de numa'!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am vazut noutatile pe picasa cu Sofi ochioasa, Timi bolnavioara, printesele no 1 si no 2, Miruna in safari, Ralu cu mami a ei (cu care mie mi se pare ca semna un pic totusi), niste delicii toti

Capri imi pare rau ptr Matei

Marina

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Sa continui...
Cu slabitul ...aici am si eu o problema, cantarul imi arata aseara cu 4 kg mai mult decat aveam dupa nastere (60) .. dar burta parca s-a mai retras putin (sau oi avea si eu vedenii )...
haine..m-am limitat la pluovarashe, cateva...

Chiar si 2 ore daca iesi si iti cumperi ceva, un lucru, ori cat de mic ar fi, inseamna enorm pentru tine...Trebuie sa pui piciorul in prag, treptat se va obisnui si el cu responsabilitatile...

Stiu cum e si cu musafirii....trebuie sa ai pe masa ceva ....limiteaza-te la un aperitiv, o fripturica la cuptor, ceva ce se face mai repede, daca nu vrei sa iesi in oras cu ei cum a zis si ariadna...

Eu la epilat la cosmetica nu am mai fost dinainte de nastere adica de 9 luni m-am facut cu epilatorul putin cat sa nu ma mai sperii cand ma dezbrac mereu imi zic luna viitoare, luna viitoare...

Acum cu Pastele... curatenie vrem sa avem, de pregatit bunatati vrem ...
Unde faceti Pastele? Daca mergeti la rude poti cumpara cateva dulciuri, ceva carne pentru friptura si gata, acum e bebe, e criza mai usor cu pregateala...

Offf asta e pedeapsa noastra....da' cine se va mandri cu puiutii cand or creste? Sanatoase sa fim, sa le acem pe toate asa cum putem!

A mancat odorul meu oare de ce maraie???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am primit azi botoseii tikki, am pus poze pe picasa in albumul Irinei.
sunt frumuseii foc dar intr-adevar au talpa foarte subtire, este o piele un pic mai grosuta.

cei de la bobux or fi la fel, Pica parca la Sebi am vazut o pereche, da-ne detalii, sau fetele care va pricepeti.

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Capri imi pare rau de Matei, sanatate multa si aveti grija de voi!

Ariadna sa-ti traiasca printesele! Ce costum de alba ca zapada frumos are Sonia

_

Mergi la inceput