Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 9
nicoll_mada spune:
Neata!Unde ati disparut?Stiu ca e frmos afara,dar chiar ati disp de tot?Am intrat sa va salut ca sunt pe picior de plecare iar.
Va
si va las o
,zi buna!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
un pic... la
... mmmmm, ce bine miroase
! Multam Nicoll
.
Poate apar si fetele daca mai adaugam vreun
sau
... depinde ce le place
... Io, mai tarziu nu stiu daca mai intru... treburi... ca-s pe ultima suta de metri... intru la bucatarit... si incerc sa termin curatenia
... chipurile
... Asa ca, va zic la toate: o zi buna si frumoasa
!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
elyanne spune:
Neata.... io sunt chiauna... ca iar am dormit 5 ore 
Mai incolo plec si la condus... sper sa casc ochii... ca deocamdata imi pica in gura ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
babylina spune:
neatza!
Eu am nevoie de una bucata moral ridicat si restul de sprijinit. Ca m-am captusit cu o mastita si abia stau in 2 picioare. Si vroiam sa termin curatenia

O sa il privez pe junior de plimbare afara ca sa nu ma care el pe mine in brate si o sa incerc sa vad ce treba pot face din pat. SAnatatate si spor la treaba.

xandrutza_76 spune:
Buna dimineata.
Mie Narcisa mi-a facut febra, ne-am trezit la 5.30; a vomat si siropelul...
Babylina, sanatate multa!!!
Cryna, faina melodia!
Va doresc tuturor o zi buna si spor la treburi!
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Multumesc de cafea si alte tratatii .
Sanatate puilor bolnaviori si mamicilor !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:- As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?... si toti barbatii s-au sculat in picioare...- Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?...si toate femeile s-au sculat in picioare...- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?... si jumatate din femei s-au sculat in picioare...- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?... si toate maicutele s-au sculat in picioare.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
fetele va rog mult sa va rugati pentru Emma ... un suflet mic si chinuit de boala (daca nu cunoasteti subiectul am la semnatura)
multumesc 

sunt cam ravasita , revin cand am putere
ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
Tethys spune:
Meyyy, pestisori, meyyy!!! Disparurati iar!!!
... Sa fie oare pt. ca, DC-ul e in doliu, sau pt. ca aveti treburi, e frumos afara
?!?
Deci, in primul rand o
pt. micuta Emma. Andanii, eu am mai vazut "subiectul" pe DC... dar, n-am avut curajul sa intru niciodata... pt. ca, am inteles ca e vorba de un copilas bolnav tare, care se lupta pt. viata
... ii stiu foarte succint povestea
... In ultima perioada, ocolesc la greu subiectele care m-ar putea intrista foarte tare... si-asa, abia mi-am revenit, cat de cat, dintr-ale mele
... dar, stiu despre Emma... Doamne Doamne sa aiba grija de ea, acolo sus
...
Si, ca sa fiu in ton, atat cu Emma cat si cu ce sarbatorim noi (io & Robert & family.co) maine, va pun urmatoarea melodie:
... sper sa va placa... io cu Robert vopsim oua
...Intru un pic mai tarziu sa vad daca avem vreo floare printre noi
.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Mey, in afara de Orhidee
(care nu-i numele real, dar totusi...), nu gasii nici un nume de floare in lista... asa ca, urez tuturor celor care au nume de floare, sau care au rude cu nume de floare, "La multi ani!" de ziua numelui (de Florii adica)
&
.
la toate &
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()