Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 10
babylina spune:
Am gasit eu Cryna! La multi ani ! La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori. Si Paste fericit plin de lumina celor care sarbatoresc Pastele

elyanne spune:
Nu am vorbele la mine... nu stiu ce sa scriu... pur si simplu ma uit la poza cu Emma scumpa... si nu-mi vine sa cred ca pana la urma chiar a plecat 
Probabil e mai bine acolo pt. ea... alaturi de ingerasi... fara sa o ma doara nimic...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:
sunt aici....si supervizez.... nu, nu imi scapa nimic, doar uneori cand nu pot controla destinul, inca odata imi da de gandit.....hmmm ce-o fi? de ce? la naiba in pana mea, ca sa fac haz de necaz, dimineata ar fi trebuit sa ma indrept spre Timisoara....dar cine stie, pana dimineata mai e mult
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
elyanne spune:
La multi ani floricelelor!
iar celor care il sarbatoresc astazi...
Un Paste fericit! 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
La ora 14.00, ora inmormantarii ingerasului Emma sa aprindem cate o lumanare pentru a avea un drum lin scaldat de lumina. 
Tethys spune:

Gata! Aparui cu
-luta!!! Vad ca nu a oferit-o nimeni
... deci, poftiti la
,
,
, ceva
, oute pt. ciocnit
, un
pt. toate florile de astazi
... "La multi ani!" & "Cristos a inviat!" tuturor!
Si, bineinteles o lumanare aprinsa pt. micuta Emma! Doamne Doamne s-o aiba-n paza! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
daniela_daneza spune:
pentru micul ingeras EMMA!
la multi ani pt. sarbatoritei zilei 
fericit pentru cei ce il sarbatoresc astazi!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
va iubesc si va multumesc ca va ganditi la ingerasul Emma alaturi de noi ..... o sa fiti toate langa mine acolo pestisorilor 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Azi am fost la biserica si am impartasit fetele...La cimitir,alaturi de lumanarile pt bunicii mei am aprins si una pt micuta Emma...
Drum bun copilas scump,ai dat lumii intregi o lectie mare...Sa ai zbor lin printre ingeri si sa ai grija de parintii tai,de buni si de BB mic...Dormi in pace!
Andanii multumim din suflet pentru reprezentare.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Sper ca pestisorii care azi isi serbeaza onomastica sau celebreaza Pastele sa nu se fi suparat ca nu i-am urat intai.
La Multi Ani flori dragi,Cryna si Orhidee si tuturor celor dragi care azi isi serbeaza ziua numelui!Sa fiti sanatosi,voiosi si tot binele din lume vi-l dorim noi!
Paste fericit celor care azi au intampinat aceasta mare sarbatoare!!!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN