Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
... oleaca, pe fuga... sa va las o melodie
... cu o voce superba!!! Enjoy...
la toate & noapte buna
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
elyanne spune:
Hai ca vin la raport... acum, noaptea... ziua nu mai apuc...
Am condus si iarasi... incepe s-mi palca din ce in ce mai mult ![]()
Nu's io prea breaza... dar incep sa ma prind de unele lucruri... si incep sa le fac fara sa ma mai gandesc la ele... bine... nu mereu ![]()
Partea dreapta inca nu exista ![]()
Altfel, am de lucru de nu mai vad care ar fi finalul... nu stiu cum o scot la capat...
Iar copiii sunt bine, mai tusesc, mai au muci, dar e normal... dupa viroza...
si noapte buna
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'Neata la sirene! Am sosit cu
-luta, un
sau un
! Enjoy
...
Hmmmhhh, io am o veste ceva cam rea... Robert o ia din loc cu raceala
... tuseste din ce in ce mai des si mai urat, ragusit... tre'sa-l trec pe siropuri de-amu... sper sa scapam usor, totusi...
Elyanne, ma bucur ca-ti place
-atul! Bafta in continuare!
-am copilasii inzdraveniti, ma bucur ca le-a mai trecut!
toata baltuta... mai revin... amu fug la treaba...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Tot io
... va las o melodie... poate o ascultati
... daca aveti timp si chef, si va place
...
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Multumesc pentr cafea, Cryna. Sanatate lui Robert!
Eu am venit sa semnez condica, si am fugit. Iesim afara.
O zi frumoasa!
Eliana, stiam eu ca o sa-ti placa sa conduci ![]()
elyanne spune:
Wow... pagina 2... va pierdusem... sa va fie rusine... io am motivele mele... voi? Ia hai la raport... sa vedem daca lipsiti motivat sau nu... 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:
Si eu!
Emma, va INVINGE cancerul!!!
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Tethys spune:
'Neata la sirene! Poftiti, poftiti la
!!! Sau un
, un
... ce doriti sa
... Enjoy
...
Vin si eu la raport
... de zis, nu am prea multe... treaba, treaba si iar treaba
... plus ca, am oprit copilutul acasa
, nu l-am dus la gradinita... a inceput cu febra deja
... nu-i mare, dar
... deja suntem pe siropuri, doftorii... vom mai vedea ce si cum... inca mai sper ca e doar o raceala usoara... vom vedea...
la toate... pe mai tarziu...
babylina spune:
Buna dimineata!
Cine da o cafea, ca eu tot nu beau dar poate ma simt mai fresh daca beti voi.
Bogdan a mancat ceva cu pofta duminica si de asta a vomat. A avut duminica o noapte agitata dar si-a revenit. A inceput sa bea apa si e ok.
CAnd am chef de treaba nu pot sa fac si cand ii musai sa fac nu mai am chef. Deocamdata mi-a pierit entuziasmul. Sper sa ma apuce entuziasmul urgent pana sambata.. Citesc la zi dar uneori nu am chef nici sa scriu.
Am citit tot ce s-a scris pe aici. Nu subscriu la cura de slabire ca am aparatele mele de fitnes foarte bune, marca Bogdan si sotul care ma tin in forma .Sotul il imprumut pentru cine doreste sa slabeasca si binenteles pentru cine isi asuma riscul. 
de primavara la toti pestisorii.
Tethys spune:
Hmmmhhh... Babylina, io beau
la greu... amu am terminat ness-ul si ma duc sa-mi fac un capuccino
... beau si pt. tine
...
...