Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 6
nicoll_mada spune:
Dar promit xca Neata pestisori!!!repede,repede la apel si o
.Vreau sa va spun ca mi-e un somnnn
Aseara cand am ajuns acasa am aflat cu toata gratia de la ai mei ca si-au propus pt saptamana asta sa zugravimin 2 camere si de azi gata,mesterul e la lucru

Si da-i si muta tot din dormitorul meu si al fetelor...si incearca si intelege-te cu ele sa stea cuminti,va dati seama ce le incanta toata acea zarva,agitatie.Am scos salteaua de la pat pt a-l da afra,lor le-a trebuit sa intre in cutia patului
cu praf,cu tot tacamul..
In toata aceasta valtoare,un lucru e bun,tot tragand de mobila,am transpirat si parca a mai trecut putin raceala...
Fetele va pup,fug la treaba!
Dar promit ca intru sa mai vb,va astept![]()
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata. Repejor la cafea, dupa care plec la treburi.
Nicol, mult spor la treburi!
Dany, am citit in viteza banculetele tale, m-am distrat copios.
Eliana, parca tu ai pus un link cu poze; nu am vazut decat una, ai pus mai multe? Am pierdut eu?
Tethys spune:
'NEATA sirenelor!
la cafeluta!
multam Nicoll
. Bine ca trece raceala
cu asa munca in casa... spor la treaba!
. Si eu tre'sa fug sa-mi termin curatenia inceputa, pregateala de sarbatori... sper sa termin pan'la sfarsitul saptamanii... adica, pana sambata inclusiv... ca, am o leneee
... Mno, le mai las eu si pe ultimul moment uneori, ca sa trag ca zapacita dupa aia
, sa termin odata... basca ca, scoala am cam pus-o in relax
... si iar intru in criza, cand m-apuca... eeeee, vad io...
Xandrutza_76, distractie placuta in continuare cu vremea de afara
... dar, te asteptam si la povesti
...
.
Babylina,
-am pe Bogdan cel bolnavior ca sa-i treaca repede si sa fie mai bine, iar tie: spor la treaba!
.
la toata baltuta... pe mai tarziu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Hey... uite ca Xandruta_76 mi-o lua inainte cu postatul
... amu vazui ca ai aparut in fuga la
... spor la treburi!
. Ca si io fug la ele
... ca toata lumea de altfel... dupa cum vad
...
Atunci: spor la treaba tuturora
si... mai aruncati o fuga si pe aici
... in vreo pauza... pa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
andanii spune:
buna dimineata
muncesc cu drag si spor si cu soare in incapere
parca e mai bine de cand a aparut soarele 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
elyanne spune:
Nu mai am timp deloc... mult de lucru... iesit afara ca e f.f. frumos... si scoala de soferi... nu vreau sa ma mai gandesc mai departe... ca in mai iar am sesiune... si probabil atunci o sa dau si ex. de carnet 
Xandruta, da erau mai multe... trebuia sa ii dai next... pe undeva... ca nu retin...
si fug la ale mele... ca azi trebe sa termin ceva, la 6 vine instructorul... sunt chiauna... deja zici ca's robotel...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Buna harnicutelor!
Am inceput si eu un pic de curatenie, dar nu ma omor , curatenie ca de obicei ....
Nicol , spor la treaba .Si eu ar tb sa zugravesc dar mai vedem...poate la vara ca vreau sa izolez si niste pereti si poate si tavanul .
Ely, spor la treburi si concentreaza-te pe sofat!
Dana , mult, mult soare !
Pup toata balta si revin .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
m-am ingrasat
...nu ma mai incape nici o pereche de blue-jeans ...
gata , la cura cu mine , nu mai tine vrajeala ...
Dany
andanii spune:
daniela te rog sa nu incepi discutii de acest gen ca ma deprim si mai tare , pe cuvantul meu .... 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii daniela te rog sa nu incepi discutii de acest gen ca ma deprim si mai tare , pe cuvantul meu .... ![]() ![]() ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma." s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta" ![]() |
sa traiti , am inteles! Un sunet nu mai scot , despre asta !

Dany