Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Scuze pt. greselile de ortografie .dar nu sunt foarte coerenta si ma doare si gatul sunt racita

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, SEBI!
ITI DORIM MULTA SANATATE SI O VIATA FERICITA!

Dany,

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Ochi verzi , multumesc!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"La multi ani!" SEBI (Nally)

Daniela_daneza, iti urez multa sanatate ... si-mi pare rau pt. ziua groaznica ce ai avut-o ieri ... de problemele avute la servici , etc., .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dany sa treaca supararile ... iar despre vanzari si salarii... poate isi revin lucrurile astea odata ca au innebunit cu criza asta... unii chiar profita de pe urma ei sa mai taie din salarii... sun domenii unde intr-adevar se simte... dar altele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Ely si Cryna va multumesc! Eu ma gandesc foarte serios sa schimb domeniul, sunt in mobila de vreo 9 ani si salariile au fost mereu mici .....dar nu mor caii cand vor cainii

Voi ce bunatati faceti de paste ? Ma bate gandul sa incerc sa fac cozonac , ma chinuie talentul, nu am facut niciodata Am sa fac friptura asortata : miel, daca imi ajunge de la Moldova , porc si pui ; ciorba radauteana , salata boeuf si de cruditati .Sarmale face nepotul si facem schimb Oaule deja le-am facut de fapt am cumparat gata colorate

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si Neata fetele!Va poftesc la .Mie-mi e un somn...azi noapte m-am trezit si pitica mea,care de aproape 1 lina nu mai foloseste pamers nici noaptea,taman ce facuse pe ea.era cald incaSi da-i si schimb-o pe intuneric sa nu o trezim pe Codri si dormind pe deasupra...
In rest la noi totul e stationar.
Nally chiar daca cu intarziere uram si noi La Multi Ani,sanatate si numai bucurii !!!
Dany si ca sa treaca toate supararile!
Mihaela nu am stiut prin ce ati trecut si voi in viata...

Cat despre bunatatile pe care le vom pregati de Paste,avem pe lista urmatoarele: Bors de miel,friptura din aceeasi carnita cu vin rosu,Drob,clatite umplute cu branza si smantana,pluuus un super tort de ciocolata.Cozonac cred ca vom cumpara,nu am chef si mai facem placinta cu branza.
Cam atat pt mom,va !

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Va salut fetele, stau putin la cafea si merg la treburi... La noi e foarte frumos afara...
Va doresc o zi frumoasa si spor la ce aveti de facut!

La multi ani, Sebi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa ... Io's adormita... si nu ma trezesc nici de la cafea
Trebe sa trezesc baietii sa mergem sa-i impartasim... Parca vad ca ne intoarcem neimpartasiti, ca fac scandal in biserica
Sunt in perioada "salbatica" ... cand jelesc la oricine nu cunosc, de parca's toti babau'

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

la -luta!!! multam Nicoll.

E frumos afara... iar, copilutul e la plimbare cu bunica-su ... io, n-am nik interesant de zis pe azi... asa ca, am intrat sa va salut si sa va urez spor la treburi! .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...

Mergi la inceput