Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoll_mada spune:
Neata fetele,va
pe toate!
Mihaela sanatate multa printesei,sper sa nu mai faceti febra si sa scapati repede si de tusea ceea urata.pupam fata desteapta,care desi bolnavioara este pe "faza" cu ce spune mami si da replica pe masura.![]()
babylina speram ca Bogdanelu a dormit bine si ca astazi veti gasi un dr responsabil,care sa va faca recomandari in asa fel incat sa aiba rezultate si sa nu fie contraindicat varstei.Si noi am avut ceva problemute cu kk in ceea ce o priveste pe Codri si i-am dat cu unguent cu hemorzom.Facea foarte greu,era constipata si plangea si transpira de mi se rupea inima.Noua dr ne-a recomandat picaturi Dulcopic sau siropel nu mai stiu exact cum se numea,daca vrei o sa-mi stresez mintea sa-si aminteasca.
Va pup ca plec iar sa ma plimb pe la furnizori.Zi buna va doresc!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andanii spune:
offf babylina sanatate multa copilasului .... ai grija , unii doctori nici nu citesc prospectele
restul baltutei o pup 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
ochi_verzi spune:
'neata!
Babylina, multa sanatate si sa scapati cat mai repede de probleme.
Nicoll_mada, sar'na!
Adevarul ca primesc o gramada de replici de la ea, de ma da pe spate nu alta...
Vad ca-i mai bine, inca doarme si n-a mai facut febra.
Andanii,
E asa soare la noi, asa ca presimt ca vrea cu rolele sau bicicleta.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
Neata ![]()
ochi_verzi
imi pare rau ca ati trecut prin asta 
Multa sanatate mandrei 
babylina multa sanatate si voua
Vezi ce mai zic si alti doctori...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Am sosit cu
-luta...
...
... enjoy... 
Ochi_verzi, dam
la bolnavioara ta, ca sa se faca bine repede si sa nu se agraveze
! Eu, n-am avut nici o experienta cu sarcini pierdute (Robert este primul si singurul atat ca sarcina cat si ca, copil), insa am vazut-o pe sora mea mai mica
trecand prin doua experiente de genul acesta. Prima oara, era mai tinerica, nu prea stia ea ce si cum... s-a consumat ceva mai putin... In schimb, la a doua sarcina pierduta a suferit mult
. Mai mult, la a doua sarcina, a avut o tampita de doctorita (scuzati limbajul...), care nici macar nu i-a zis ca are sarcina intrerupta din evolutie
. Si a ajuns sor-mea la spital cu salvarea, la urgenta, de Craciun; eu abia venisem cu Robert pt. prima data acasa (avea cateva luni Robert)... facuse si infectie sor-mea
. A avut mare noroc ca nu s-a "dus" (Doamne fereste!) si ea, si ca mai are sanse de a mai avea copii. Doctorul de la spital i-a zis ca avea cel putin o saptamana (daca nu chiar doua) de cand sarcina era oprita din evolutie si se infectase... si ca, a avut mare noroc ca, a ajuns totusi la timp la spital... iesise deja sarcina... se eliminase singura... norocul ei... altfel, putea s-o mai poarte mult asa, cu tot cu infectie, etc.
... Desi avusese dureri de cap, de burta, ameteli, etc.,... ii spusese toate astea si doctoritei care ii supraveghea sarcina dar, doctorita respectiva o trimisese sa-si faca analize la ochi
, in loc s-o controleze mai bine cum sta cu sarcina, bla-bla-bla... In fine, acum, trebuie sa-si faca analize peste analize inainte de a mai incerca... si, bineinteles sa deschida ochii mari la ce fel de doctor are grija de ea si de sarcina... of, of, of...
Babylina, multa sanatate lui Bogdan
! Eu foloseam smecta, pliculete, cand se constipa. Stiu cum e
... ca si Robert se chinuia mult cand se constipa... si era tare speriat mititelul
... si eu pe langa el
... Nu mai povestesc, ca sa nu-mi mai reamintesc
... acum e mai mare si nu mai avem de muuult probleme de genul asta... of, of, of,... Sanatate multa
.
la toate sirenele... pe mai tarziu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Ha, ha... pana am reusit sa termin io de scris si sa trimit mesajul
... aparuserati deja cu
-luta...
... nu-i nik daca beti si de la mine, inca un rand... nu
?!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
ochi_verzi spune:
Elyanne,sar'na! 
Cryna, îi doresc surorii tale mult noroc.
Primi si cafeaua de la tine, doar ziua-i lunga![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
Naaaaaaally la apel...
La muuuulti ani pt. Sebi!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Sebi , la multi ani ! Sa fii sanatos si sa ii bucuri pe ai tai !
Naly , sa iti traisaca flacaul* cel mare !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
asa sunt eu acuma. ieri am avut o zi groazanica , dupa ce , ca data de 13 aprilie este si va fi mereu trista pt. mine , a murit mama , vine domn director general si imi spune ca imi scadea salariul cu 250 ron , pe motiv ca nu sunt vanzari , de parca numai aici nu sunt
...avea de ganda sa imi sacda cu 400 ron .....sa n u va inchipuiti ca e cine stie ce salariu ......am ramas cu 1150 ron ....uf ...naspa sarbatori ...
Multa sanatate puiutilor bolanviori si mamicilor !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"