Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Simona, cred ca toate numaram zilele si simtim ca nu se mai termina...Mai ales ca puii sunt mari si dau ca berbecii (o fi de la zodie?)Al meu cel putin e tare naravas.
Numa de tati se sperie: cand ii aude vocea si simte ca pune mana pe el brusc incremeneste
Chiar sunt curioasa cum or sa reactioneze face to face
Din pacate tati nu prea e acasa sa calmeaze magarusul narvas... asa ca ne descurcam cum putem pana vine de la munca

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile

Ca sa nu mai spun ca pe Eric l-am nascut la 37s+5zile, si nu credeam ca ajung cu bebe2 in saptamana 40, dar... iata-ne si aici!

Cel mai tare ma termina de nervi intrebarile cunoscutilor: n-ai nascut inca? Cand nasti? - de parca eu stiu?!? Oricum, nu ajung in 2010 fara sa fi nascut!

ahhh... si cel mai tare: ce face bebe?
CE PANA MEA SA FACA? Mananca cirese si se da pe gheata!

Probabil ca am ajuns eu la capatul rabdarilor...

Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DYANA

Sa va traiasca!!!!

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

Mergi la inceput

MONICA am fost cam contratimp aseara! Lasa, pana data viitoare cand ne mai nimerim chiar in acelasi timp.....

GEORGIANA dar noi avem cam acelasi dpn. Si al meu este peste 11 zile, de ce te baga in ceza abia peste 19 zile. Este din cauza geutatii fetei? Dar chiar si asa...ce vor de la ea daca este slabuta??? Daca asa este ea fotomodel. Hm! Cati medici atatea pareri.......

Mergi la inceput

SIMONAAAA!!!! Mi-a placut!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Simona, fetita s-a nascut la 36 de saptamani si cateva zile. Nici eu nici tati nici medicul nu credeanm ca avem sanse sa ajungem insapt 40 cu bb2

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Simona, fetita s-a nascut la 36 de saptamani si cateva zile. Nici eu nici tati nici medicul nu credeanm ca avem sanse sa ajungem insapt 40 cu bb2

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile

ce sa mai zic... copiii astia fac de mici tot ce vor ei! Oh Doamne, si mai sunt si berbeci! Sa te tii!

mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

SIMONAAAA!!!! Mi-a placut!!!!!

pe bune, uneori ma lasa nervii la intrebarea asta!
Ma bucur ca ne mai descretim fruntile insa :)

mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Azi am implinit 37 saptamani! Au trecut emotiile! De-acum bebe poate sa vina. Si se pare ca nu o sa se lase pre mult asteptata. Ar fi o kestie sa ajungem la termen. Dar cel mai probabil vineri avem intalnire.

Am sarbatorit implinirea celor 37 de saptamani prin munca in slujba sistemului. Ar trebui sa mai merg si miercurea viitoare, dar ma tem ca or sa descopere ca se descurca si fara mine, ca eu voi fi in spital - dar pe post de pacient.

Ce ziceti de mine! Dupa ce luasem doar 9kg, brusc si dintr-o data in ultima saptamana am incarcat inca 3! In mare parte apa, ceea ce nu e prea grozav... Cred ca e apa, pentru ca picioarele s-au cam umflat, mainile sunt amortite de tot (erau mai demult, dar acum parca sunt de la altul) si se pare ca si fatza ar fi un pic skimbata (eu nu ma observ, dar asa au zis "analistii"). Analizele sun bune, asa ca sper sa nu e o problema si apa o eliminam treptat dupa nastere... Ma duc sa-mi iau o tensiune, sa o am sub control...

Am reusit sa recuperez ce ati scris, asa ca ma intorc la curatenia mea generala de intampinare a bebelinei.

Denisa-Madalina 37+ cu Adela-Marisa
AMR 3 saptamani (teoretic)
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Azi am implinit 37 saptamani! Au trecut emotiile! De-acum bebe poate sa vina. Si se pare ca nu o sa se lase pre mult asteptata. Ar fi o kestie sa ajungem la termen. Dar cel mai probabil vineri avem intalnire.

Am sarbatorit implinirea celor 37 de saptamani prin munca in slujba sistemului. Ar trebui sa mai merg si miercurea viitoare, dar ma tem ca or sa descopere ca se descurca si fara mine, ca eu voi fi in spital - dar pe post de pacient.

Ce ziceti de mine! Dupa ce luasem doar 9kg, brusc si dintr-o data in ultima saptamana am incarcat inca 3! In mare parte apa, ceea ce nu e prea grozav... Cred ca e apa, pentru ca picioarele s-au cam umflat, mainile sunt amortite de tot (erau mai demult, dar acum parca sunt de la altul) si se pare ca si fatza ar fi un pic skimbata (eu nu ma observ, dar asa au zis "analistii"). Analizele sun bune, asa ca sper sa nu e o problema si apa o eliminam treptat dupa nastere... Ma duc sa-mi iau o tensiune, sa o am sub control...

Am reusit sa recuperez ce ati scris, asa ca ma intorc la curatenia mea generala de intampinare a bebelinei.

FELICITARI Denisa!
Cat ziceai? 9+3 kg? TE URASC profund

Eu am plecat de la 66 si-am ajuns la 88. Putem deci (daca suntem foarte draguti!) sa zicem ca am luat DOAR 22 de kilograme (exact cat am luat si la Eric). INSA, eu stiu ca primele 3 luni de sarcina au fost criminale, am varsat si aerul inspirat, si-am slabit 6 kilograme!
DEEEECIIII, 66-6 = 60 => 28 de kilograme in total in 6 luni!!!!!

Asta a fost asa, de incurajare, sa nu ti se mai para ca ai multe!

mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumesc de incurajare! Le dam noi jos pe urma. Imi luai tensiunea... 140/95... hmmm... se putea mai bine... Mai pun si motanul diseara sa ia, poate nu iau eu bine cu o singura mana. Oricum, de speriat nu e.

Mergi la inceput