Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 10
georgiana310 spune:
Da, Sasha, o mai tinem la ingrasare!
Asta daca nu ne face fata figura si zice ca ea vine cand vrea ea, nu cand vrem noi!![]()
Ideea e ca fratele meu e nascut in 19 aprilie, intr-un an in care a picat Pastele exact ca acum. Si taaaare mi-as fi dorit sa o nasc si eu pe Bris atunci pt ca el e un tip mega norocos, chiar daca si mega capos dar... asa mi-as fi dorit eu. Insa, mi-e jena sa il chem pe dr. de acasa in ziua de Pasti, chiar daca nasterea la clinica asta ma costa cat vreo 2 jumate la stat
Pana la urma, vedem! Oricum, feelingul meu e ca ea e sefa!
38+
Brisees
gia
florinela79 spune:
Eu maine vroiam sa ma duc la coafor...sa-mi fac suvite si sa-mi recapat blondul, dar cica nu e voieee 

, pe perioada de alaptare ca ar face copilul alergieeee 

.
Voi ce parere aveti???????????
Florinela
olishka spune:
Salutare!!!
Felicitari Dyana 

!!!!
Da se poate sa povestiti iar de clatite
? Pt aseara va iert...dar astazi mi-e pofta tare si nu stiu sa fac clatite. Cel mai trist este ca nu mai am nici un ban cash in casa, asa ca pica comanda.......Clatite...
Am fost la un curs f dragut (diversificarea hranei bebelusului). Mi-a placut...parca e mai interesant sa-ti povesteasca cineva si sa-ti dea mura-n gura decat sa te apuci tu sa te informezi
Acum mi-e foarte somnic, asa ca o sa dorm putin si intru mai tarziu sa povestim 
Olga
36+
David
lysbeth spune:
florinela, eu m-am vopsit si facut permanent cand alaptam si nu s-a intamplat nimic
Alergie pot face de la orice prostie nu numa de la vopsitul parului tau
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile
SimonaMami spune:
PIERDUT DOP GELATINOS. IL DECLAR NUL![]()
FETELEEEEEE... l-am si gasit, in chilot, impreuna cu niste firicele maronii, ca de sange inchis la culoare.
Ha ha... as muri de ras sa nasc azi... (sau nu chiar!)
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
lysbeth spune:
Simonica, cik dak pierzi dopul cu firisoare de sange dureaza de la cateva ore la cateva zile....
Scot o
pt tine
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Simonica, cik dak pierzi dopul cu firisoare de sange dureaza de la cateva ore la cateva zile.... Scot o pt tine![]() 38+ Damian Codrut AndreiAMR 7 zile |
Pasul 1: m-am simtit putin slabita, asa ca am stat o ora intinsa pe o canapea aici, la birou.
Pasul 2: cand m-am ridicat in picioare, mi-am dat seama ca am o burta pietroi si cam... dureroasa
Pasul 3: am descoperit dopul
Pasul 4: v-am scris voua (hmm... asta nu stiu daca e chiar semn de nastere
Pasul 5: burtica continua sa fie contractata, insa ne-dureros si foarte lung, adica par contractii luuuuungi, de cateva minute, ceea ce n-am mai avut pana acum. Bebe in schimb e foarte agitat.
Maine dimineata eram oricum chemata la spital. Ar fi dragut sa ma duc si... sa ma intorc in cateva zile cu un pici in brate!

Oh Doamne, hai sa nu mai visez, ca parca vad ca maine pe la 10 sunt iar la birou... in asteptare...
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami PIERDUT DOP GELATINOS. IL DECLAR NUL FETELEEEEEE... l-am si gasit, in chilot, impreuna cu niste firicele maronii, ca de sange inchis la culoare. |
Am pierdut si eu un pic azi, inca un pic acum 2 zile... fara firicele. Tot sper sa nasc cel mai devreme vineri...

Denisa-Madalina
37+
cu Adela-MarisaAMR 3 saptamani (teoretic)

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
mihaelacg spune:
buna fetelor!
vad ca am intrat numai bine.
FELICITARI DYANA,

sa fiti sanatosi, refacere rapida , mult laptic, si bb mancacios.Iar fericirea pe care o simti acum sa dureze toata viata.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pisicuta mea frumoasa
fosta
, acum mamica tare fericita