Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 11
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Am pierdut si eu un pic azi, inca un pic acum 2 zile... fara firicele. Tot sper sa nasc cel mai devreme vineri... ![]() Denisa-Madalina 37+ cu Adela-MarisaAMR 3 saptamani (teoretic) ![]() Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou ![]() |
Citeam undeva (naiba mai stie acum prin ce carte) ca daca mucusul e insotit de firicele de sange maroniu/ rozaliu, atunci dureaza cateva ore pana la cateva zile, iar daca este alb pur, atunci poate sa dureze si 2 saptamani. Habar n-am cat adevar e in spatele acestor cuvinte, dar... o sa vad eu!
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
carmenada spune:
Salutare burticute si mamicute!
Tot incercat sa citesc din urma, dar ar fi cam 20 de capitole de recuperat, asa ca nici macar in digonala nu reusesc ca ajung la zi .... anul asta
.
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile de ghiocei care au aparut in lipsa mea, si sa le doresc ca bebei sa fie norocosi, sanatosi, mancaciosi si necolicosi 

In al doilea rand vreau sa-mi motivez absentele cu 10 zile de spital inainte de nastere si acuma cu bb care imi ocupa cam tot timpul noroc ca mai face nani din cand in cand. De 4 zile scriu la mesajul asta si am reusit sa astern doar 3 fraze, pentru ca mereu ma intrerupe ceva sau cineva.
Sa va povestesc pe scurt despre noi: pe 6 martie dupa control si echo doctorita a decis din cauza colului mult scurtat si a pozitiei lui bebe sa raman in spital cu perfuzie continua, in incercarea de a o mai tine pe bebelina la caldurica macar pana la 37 saptamani. Dar dumneai avea alte planuri asa ca pe 15 noaptea, la 36 sapt si 4 zile am inceput sa pierd dopul apoi spre dimineata sa am contractii regulate la 10 minute. Nu am sunat doc de frica sa nu fie travaliu fals, dar pe la 4 m-a vazut doc de garda care a concluzionat ca nu am colul sters si ca mai rezist inca 3 ore pana vine doc mea. Problema mea era ca aveam indicatie clara de cezariana iar nasterea normala nu era sub nici o forma o optiune, asa ca desi avem perfuzie cu gynipral am facut si o injectie cu nospa si scobutil, dupa care contractiile s-au mai rarit. Cand a venit doc mea, m-a controlat si avem dilatatie 3 in ciuda tuturor tratamentele pe care le faceam, asa ca am aterizat direct in.... sala de nasteri unde am facut clisma – nu este chiar asa de groaznic cum ma asteptam, apoi pe masa de operatie. Mi-au facut rahi, si nu am simtit decat o piscatura atunci cand a introdus acul – asa ca fetelor sa nu va fie frica ca nu este dureros deloc, apoi mi-au pus sonda (care pentru mine era cea mai stresanta parte) si nu am simtit. Problema a fost ca efectul anesteziei nu s-a instalat imediat
, pentru ca atunci cand au incercat sa vada daca zona este gata de taiat am inceput sa tip ca din gura de sarpe pentru ca simteam tot, asa ca m-au adormit... Din ce povestea doctorita dupa, la mine efectul anesteziei s-a instalat complet la jumatea operatiei
. Dupa operatie prima zi a fost mai grea din cauza durerii provacota de taietura, dar a fost repede eclipsata de durerea de titi pentru ca toate asistentele de la reanimare veneau si ma trageau de ele.... Fetita nu a putut sa suga in primele zile asa ca a trebuit sa ma mulg, si pentru ca in spital nu aveau pompa, eu nu apucasem sa iau ca nu eram sigura ca o sa ma nevoie 1 zi m-am muls cu mana si a fost cumplit- dupa 1 ora reuseam sa scot 20 ml. A doua zi am trimis dupa pompa si dupa totul a fost usor. Acuma am lapte pentru vrea 3 copii si dupa ce papa Ina trebuie sa ma mulg, asa ca zilele si noptile mi le petrec intre alaptat la 2 si 3 ore, ragait, schimbat, si muls. Ina papa cam mult, aprox 100 ml la o masa, si murdareste cam 6-7 scutece pe zi. Este o mancacioasa si o kkcioasa. Dar este o dulceata.
Am fost la control la doc mea pentru ca dupa 10 zile nu mai curgeau deloc lohii, si m-am ales cu tratament pentru ca domnul col care toata sarcina a fost mai mult intredeschis, s-a decis ca este timpul sa se inchida.
Asa, ca sa fie pe dos de la cap la coada.
Poze au pus Monica si Alex in albumul de pe piczo si cu ocazia asta le multumesc din suflet, pentru tot spijinul pe care mi l-au acordat.

Am promis ca mai pun si eu poze dar nu am apucat sa mai fac altele. Cred ca ar trebui sa fac poze mai multe pentru ca Ina creste si parca vad ca ma trezesc peste 2 luni ca am ratat momente unice.![]()
Gata ca m-am intins ca o placinta, o sa incerc sa intru mai des.
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit 
Carmen
35+ 
carmenada spune:
| Citat: |
Pasul 1: m-am simtit putin slabita, asa ca am stat o ora intinsa pe o canapea aici, la birou. Pasul 2: cand m-am ridicat in picioare, mi-am dat seama ca am o burta pietroi si cam... dureroasa Pasul 3: am descoperit dopul Pasul 4: v-am scris voua (hmm... asta nu stiu daca e chiar semn de nastere Pasul 5: burtica continua sa fie contractata, insa ne-dureros si foarte lung, adica par contractii luuuuungi, de cateva minute, ceea ce n-am mai avut pana acum. Bebe in schimb e foarte agitat. Maine dimineata eram oricum chemata la spital. Ar fi dragut sa ma duc si... sa ma intorc in cateva zile cu un pici in brate! ![]() Oh Doamne, hai sa nu mai visez, ca parca vad ca maine pe la 10 sunt iar la birou... in asteptare... |
Simona, noi aveam acealasi DPN, dar Ina mea a fost tare grabita....nici macar 37 sapt nu a asteptat.La mine a fost cam asa:am inceput sa pierd dopul gelatinos pe la 12 noaptea, cu toate ca eram cu perfuzia cu gynipral, apoi la la 3-4 au inceput contractii nedureroase dar regulate, iar bebe se agita de am crezut ca vrea sa iasa prin burtica...Dopul era albicios dar cu firisoare de sange. Dimineata aveam dilatatie 3 si colul sters. S-ar putea sa-l tii pe bebe in brate mai repede decat crezi.

Carmen
35+
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui carmenada Salutare burticute si mamicute! ![]() Tot incercat sa citesc din urma, dar ar fi cam 20 de capitole de recuperat, asa ca nici macar in digonala nu reusesc ca ajung la zi .... anul asta In primul rand vreau sa felicit toate mamicile de ghiocei care au aparut in lipsa mea, si sa le doresc ca bebei sa fie norocosi, sanatosi, mancaciosi si necolicosi ![]() ![]() ![]() In al doilea rand vreau sa-mi motivez absentele cu 10 zile de spital inainte de nastere si acuma cu bb care imi ocupa cam tot timpul noroc ca mai face nani din cand in cand. De 4 zile scriu la mesajul asta si am reusit sa astern doar 3 fraze, pentru ca mereu ma intrerupe ceva sau cineva. Sa va povestesc pe scurt despre noi: pe 6 martie dupa control si echo doctorita a decis din cauza colului mult scurtat si a pozitiei lui bebe sa raman in spital cu perfuzie continua, in incercarea de a o mai tine pe bebelina la caldurica macar pana la 37 saptamani. Dar dumneai avea alte planuri asa ca pe 15 noaptea, la 36 sapt si 4 zile am inceput sa pierd dopul apoi spre dimineata sa am contractii regulate la 10 minute. Nu am sunat doc de frica sa nu fie travaliu fals, dar pe la 4 m-a vazut doc de garda care a concluzionat ca nu am colul sters si ca mai rezist inca 3 ore pana vine doc mea. Problema mea era ca aveam indicatie clara de cezariana iar nasterea normala nu era sub nici o forma o optiune, asa ca desi avem perfuzie cu gynipral am facut si o injectie cu nospa si scobutil, dupa care contractiile s-au mai rarit. Cand a venit doc mea, m-a controlat si avem dilatatie 3 in ciuda tuturor tratamentele pe care le faceam, asa ca am aterizat direct in.... sala de nasteri unde am facut clisma – nu este chiar asa de groaznic cum ma asteptam, apoi pe masa de operatie. Mi-au facut rahi, si nu am simtit decat o piscatura atunci cand a introdus acul – asa ca fetelor sa nu va fie frica ca nu este dureros deloc, apoi mi-au pus sonda (care pentru mine era cea mai stresanta parte) si nu am simtit. Problema a fost ca efectul anesteziei nu s-a instalat imediat , pentru ca atunci cand au incercat sa vada daca zona este gata de taiat am inceput sa tip ca din gura de sarpe pentru ca simteam tot, asa ca m-au adormit... Din ce povestea doctorita dupa, la mine efectul anesteziei s-a instalat complet la jumatea operatiei . Dupa operatie prima zi a fost mai grea din cauza durerii provacota de taietura, dar a fost repede eclipsata de durerea de titi pentru ca toate asistentele de la reanimare veneau si ma trageau de ele.... Fetita nu a putut sa suga in primele zile asa ca a trebuit sa ma mulg, si pentru ca in spital nu aveau pompa, eu nu apucasem sa iau ca nu eram sigura ca o sa ma nevoie 1 zi m-am muls cu mana si a fost cumplit- dupa 1 ora reuseam sa scot 20 ml. A doua zi am trimis dupa pompa si dupa totul a fost usor. Acuma am lapte pentru vrea 3 copii si dupa ce papa Ina trebuie sa ma mulg, asa ca zilele si noptile mi le petrec intre alaptat la 2 si 3 ore, ragait, schimbat, si muls. Ina papa cam mult, aprox 100 ml la o masa, si murdareste cam 6-7 scutece pe zi. Este o mancacioasa si o kkcioasa. Dar este o dulceata. Am fost la control la doc mea pentru ca dupa 10 zile nu mai curgeau deloc lohii, si m-am ales cu tratament pentru ca domnul col care toata sarcina a fost mai mult intredeschis, s-a decis ca este timpul sa se inchida. Asa, ca sa fie pe dos de la cap la coada. Poze au pus Monica si Alex in albumul de pe piczo si cu ocazia asta le multumesc din suflet, pentru tot spijinul pe care mi l-au acordat. ![]() ![]() ![]() Am promis ca mai pun si eu poze dar nu am apucat sa mai fac altele. Cred ca ar trebui sa fac poze mai multe pentru ca Ina creste si parca vad ca ma trezesc peste 2 luni ca am ratat momente unice.Gata ca m-am intins ca o placinta, o sa incerc sa intru mai des. Va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit ![]() Carmen 35+ ![]() |
Bine ai venit inapoi Carmen! Felicitari pentru bebe Ina mancacioasa! Ma bucur ca sunteti bine amandoua si v-ati adaptat la noua viata!

Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Simona, noi aveam acealasi DPN, dar Ina mea a fost tare grabita....nici macar 37 sapt nu a asteptat.La mine a fost cam asa:am inceput sa pierd dopul gelatinos pe la 12 noaptea, cu toate ca eram cu perfuzia cu gynipral, apoi la la 3-4 au inceput contractii nedureroase dar regulate, iar bebe se agita de am crezut ca vrea sa iasa prin burtica...Dopul era albicios dar cu firisoare de sange. Dimineata aveam dilatatie 3 si colul sters. S-ar putea sa-l tii pe bebe in brate mai repede decat crezi. ![]() Carmen 35+ ![]() |
NU AZI! Zi-mi ca nu azi!
Incepand cu 00:00:01 pe 2 aprilie, cand o fi sa fie, ABIA ASTEPT. Dar ... nu vreau azi.
Sigur, o sa imi spuneti, cum de ce ti-e frica de aia nu scapi...
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
mihaelacg spune:
c armenada, bine ai revenit!
pt tine si bb mancacioasa.
fetelor dar ce faceti voi de aveti asa o productie? 100 ml? a mea a supt odata 60 ml si eram extaziata. cam 40-45 suge a mea.
oare o fi putin?
am si 2 cutii de alpen in casa, dar nu vreau sa-i dau completare.
azi mi-am luat si bere fara alcool, si 3 cutii cu ceaiuri pt lac tactie si nutrinatal. sper sa "dau" si eu mai mult.
avem 500 gr. de pe 10 martie.
monnvas, bravo voua,eu sper ca o sa ne revenim .
florinela, eu abia astept sa ma vopsesc. am facut-o si in ultimul trim. al sarcinii si a fost ok.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pisicuta mea frumoasa
fosta
, acum mamica tare fericita
lysbeth spune:
Simona, travaliul dureaza deobicei mai mult de 6 ore
Mai ales dak e prima nastere
Asa ca stai linishtita 99,9% nu se intampla azi
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Simona, travaliul dureaza deobicei mai mult de 6 ore Asa ca stai linishtita 99,9% nu se intampla azi ![]() 38+ Damian Codrut AndreiAMR 7 zile |
E a doua nastere, dar, cum n-a inceput travaliul inca... sunt relativ linistita. Si eu cred ca am sanse sa scap de ziua de azi :)

Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
shasa spune:
SIMONA ai pierdut dop zici?
Sunt la al 3-lea bebe si nu stiu ce-i aia sa pierzi dopul......Eu l-am pierdut in timpul travaliului la amandoua nasteile...
Vreau sa naaaasc! Mai am 11 zile pana la termen!!!! Oare cate zile vor trece peste termen de data asta pana nasc??? Caposi copii mai am. Toti se tin tare pe pozitie si se lasa rugati
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
shasa spune:
CARMENADA bine ai revenit mami.
Te astptam mai des pe aici!
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+