Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 12
lysbeth spune:
Mihaela, pisicuta ta e superba. Sotul vrea sa ti-o petim de nora pt Damianutul nostru cand venim in vizita la ai mei in braila![]()
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile
shasa spune:
ARIS m-am bucurat sa vad ca ai intrat si ne-ai scris si noua 2 randuri. Dar parca spuneai ceva de poze???? Pai ne lasi asa cu ochii in soarele acoperit de nori
Hai ca tare sunt curioasa sa iti vad flacaul...
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
carmenada spune:
| Citat: |
NU AZI! Zi-mi ca nu azi! Incepand cu 00:00:01 pe 2 aprilie, cand o fi sa fie, ABIA ASTEPT. Dar ... nu vreau azi. Sigur, o sa imi spuneti, cum de ce ti-e frica de aia nu scapi... Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
De obicei travaliu dureaza destul de mult, plus ca trebuie sa apara contractiile dureroase, iar pana la ora 00:00 mai ai 6 ore si 52 minute

Carmen
35+
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui shasa SIMONA ai pierdut dop zici? Sunt la al 3-lea bebe si nu stiu ce-i aia sa pierzi dopul......Eu l-am pierdut in timpul travaliului la amandoua nasteile... Vreau sa naaaasc! Mai am 11 zile pana la termen!!!! Oare cate zile vor trece peste termen de data asta pana nasc??? Caposi copii mai am. Toti se tin tare pe pozitie si se lasa rugati![]() Florin Teodor BB3 - Petru - 38+ |
L-am pierdut sa traiti! Si recunosc ca e o premiera si pentru mine! La Eric mi s-au fisurat membranele in saptamana 37 si habar n-am avut de cum arata dopul meu
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
De obicei travaliu dureaza destul de mult, plus ca trebuie sa apara contractiile dureroase, iar pana la ora 00:00 mai ai 6 ore si 52 minute ![]() Carmen 35+ ![]() |

Multam mult fetele!Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
alina.n spune:
Simona gata,am inchis pravalia nu mai naste nimeni azi !!!![]()
armen bine ai revenit, dar de ce nu ii dai direct titi la bb si tre sa te mulgi? Ce pompa folosesti?
37+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
m_monique spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Mihaela raspund aci de la cap trecut. Am meu mananca mai mult de 100 ml la o masa; la ultima proba de supt, luase 80 de la mine si a mai halit si din biberon (nu f mult). Din pacate productia nu e constanta, de obicei ia cam 60 de la mine si inca 60 bibe. Pana una-alta eu sunt multumita cu proportia asta (au fost zile cu biberoane de 100 ml, nu stiu cat luase de la san). Mai ales ca masa de dupa baie e masa "fentata", e prea obosit si nu ii mai dam si completarea. Sa mai zic ca ia cam 250g pe saptamana? Monica mami de CRISTIANCASA LU' BEBE |
250 g pe sapt mi se pare foarte bine.
eu te sfatuiesc sa renunti la proba suptului, genereaza un stres foarte mare. chiar si capraru in "mama si copilul" este total impotriva probei suptului.
38+ 
si Andrei (16.12.2006)
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui alina.n Simona gata,am inchis pravalia nu mai naste nimeni azi !!! armen bine ai revenit, dar de ce nu ii dai direct titi la bb si tre sa te mulgi? Ce pompa folosesti? ![]() 37+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Ah, pai zi mami asa, ca m-am linistit! Pot sa stau la birou linistita in cazul asta, daca s-a terminat programul de nascut azi!

Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
shasa spune:
Of SIMONA poate de data asta aflu si eu cum arata si asta cat mai curand.........
LYSBETH parca tu ziceai ca sotul il va numi pe bebe Pacala daca se naste astazi? Tin sa te anunt ca i-am spus sotului meu si i s-a parut o idee tare buna
Mi-a spus sa iti comunic ca se baga si el la numele asta
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
11 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
MI-am bagat si eu un soi de AMR la semnatura, poate il fac pe berbecutul meu sa isi doreasca intalnirea cu mami. tati si fratiorii, asa mai cu foc.....
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
11 ZILE PANA LA DPN

Vreau sa naaaasc! Mai am 11 zile pana la termen!!!! Oare cate zile vor trece peste termen de data asta pana nasc??? Caposi copii mai am. Toti se tin tare pe pozitie si se lasa rugati