Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
'mneata tufete! ![]()
Intru si eu scurt sa o felicit pe Diana si sa-i urez bun venit lui bebe mic caruia ii doresc sa fie sanatos si norocos .
Din pacate -din motive obiective
- am ratat galeria!
Am avut o a 2-a noapte de odihna. Am un baietel tare cuminte. E perfect si-l ador.
O sa revin curind, sper.
Va pup pe toate mamici si viitoare mamici 

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
Timi07 spune:
Felicitari Dyana pt puiutz, sa va traiasca si recuperare usoara mamicii.
Eu mine termin cu lucrul pana in Nov. dar din pacate nu mai am energie pt nimic, nu stiu daca am dormit 4 ore azi nopate.
Bebe se impinge de ma doare burta, am multe contractii dureroase, cand merg ma inteapa colul f tare si ma misc cu viteza melcului deci nu mai e nici un fun... Vineri intru in saptamana 38 asa ca de sapt viitoare are bebe liber la iesit afara. Noi il asteptam cu drag chiar din weekendul asta daca vrea doar sa vad ca e sanatos/sanatoasa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 Felicitari Dyana pt puiutz, sa va traiasca si recuperare usoara mamicii. Eu mine termin cu lucrul pana in Nov. dar din pacate nu mai am energie pt nimic, nu stiu daca am dormit 4 ore azi nopate. Bebe se impinge de ma doare burta, am multe contractii dureroase, cand merg ma inteapa colul f tare si ma misc cu viteza melcului deci nu mai e nici un fun... Vineri intru in saptamana 38 asa ca de sapt viitoare are bebe liber la iesit afara. Noi il asteptam cu drag chiar din weekendul asta daca vrea doar sa vad ca e sanatos/sanatoasa. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
Felicitari Timi. Te apropii de capatul drumului. Doamne ce-mi amintesc cum numaram ultimile zile pana eram la termen... cam cum le numar acum ca nu se mai termina!

Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
lysbeth spune:
Georgiana, dak esti in 38+ cum ai tu programare pt cezariana peste 20 de zile???
Ai de gand sa nasti la 41+?
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile
saby spune:
Neata!!
Am pu 2 poze pe picasa cu scaunul de alaptat de la Kika pt cine mai e interesata.

felicitari Diana 

Sabina
38+ mamica de
Maia Andreea
pisigri spune:
Hahahahaaaaa chatonico, da ai nervi de fier ! Plimbari de-astea prin casa cu orele facem si noi, cu rindul, din pacate doar eu noaptea pt ca tati se duce la servici. Dar sa rezisti sa o auzi urlind in landou...

tre sa invat si eu reteta ca nu se mai poate. Si a mea are zile in care cred ca e mai "sensibila" la colici, ca daca e in brate nu o doare nimic si cum o pun in pat se stringe si se arcuieste toata, parca ar avea patul ghimpi. Dar are si zile ca astea ultimele, in care...vai de capul ei si de urechile mele !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
lysbeth spune:
Simona, cred ca toate numaram zilele si simtim ca nu se mai termina...Mai ales ca puii sunt mari si dau ca berbecii (o fi de la zodie?
)Al meu cel putin e tare naravas.
Numa de tati se sperie: cand ii aude vocea si simte ca pune mana pe el brusc incremeneste![]()
Chiar sunt curioasa cum or sa reactioneze face to face
Din pacate tati nu prea e acasa sa calmeaze magarusul narvas... asa ca ne descurcam cum putem pana vine de la munca
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata!! Am pu 2 poze pe picasa cu scaunul de alaptat de la Kika pt cine mai e interesata. ![]() ![]() felicitari Diana ![]() ![]() ![]() Sabina 38+ mamica de Maia Andreea |
Fetele, exact acest tip de scaun il am eu (l-am cumparat acum 5 ani dintr-un magazin care nu mai exista in galeria Cora) si cu Eric l-am folosit foarte mult. Este si acum scaunul meu preferat din toata casa, si, dupa ce a stat in camera lui Eric in toti acesti ani (ceea ce inseamna ca a fost folosit excesiv!) este inca in stare impecabila, si abia astept sa-l folosesc din nou la scopul lui ... original!
Al meu pare sa aiba putin tapiteria diferita, si singura chestie pe care am facut-o este ca am protejat-o cu o husa, pentru ca din pacate desi toata tapiteria este detasabila, nu are huse peste ea, si deci ar trebui sa spal cu totul pernele... Poate ca acest model are...
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)