Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Fetele am primit un SMS de la dyana , am inceput luna bine pe post de moasa![]() "Am o minune de motocel 3300,47cm, deja am papat colostru si e super.Eu sunt bine ,incredibil de fericita!" felicitari mamico!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 37+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Felicitari, Dyana!

Bun venit
bebe David!
Monica
sotie si mama fericitaLuana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
ai dreptate, olishka, sintem cam cheflii Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Chatonel, erau cu dulceata de cirese dar data viitoare facem rost si de visine !!!
Cand msi face tati clatite va anunt din timp sa le prindeti calde !!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
novus spune:

FELICITARI DYANA !!!!!!!!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
chatonel spune:
| citat din mesajul lui rivali Fetelor am primit mesaj de la Dyana: "Am o minine de motocel,3300,47 cm, deja am papat colostru si e superb. Eu sunt bine,incredibil de fericita" Felicitari Dyana! Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |
felicitari pentru ghiocica papacioasa, dyana!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Chatonel, erau cu dulceata de cirese dar data viitoare facem rost si de visine !!! Cand msi face tati clatite va anunt din timp sa le prindeti calde !!!! ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
buna si dulceata de cirese, mai ales daca sint amare

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
buna si dulceata de cirese, mai ales daca sint amare ![]() Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
FETELOR!!! Lasati clatitele alea ca m-ati imbolnavit de pofta!!!

Am zis ca tac si nu zic nimic, dar nu se mai poate asa: VREAU SI EUUUUU....Ma duc sa-mi comand ca altfel o iau razna... cu ciocolata, na!
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
FETELOR!!! Lasati clatitele alea ca m-ati imbolnavit de pofta!!! ![]() ![]() Am zis ca tac si nu zic nimic, dar nu se mai poate asa: VREAU SI EUUUUU....Ma duc sa-mi comand ca altfel o iau razna... cu ciocolata, na! Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Iarta-ne !!!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
georgiana310 spune:
Salutare fetelor,
Am fost si eu la eco si monitorizare. Fetita mea ramane tot fotomodel!
Slaba si lunga! Ma rog, ma straduiesc eu sa ma amuz pe tema asta si sa nu fac mare tragedie... Are cam 2600gr. Bine`a fi, cum zicem noi, in Ardeal...
Voi naste pe 20 Aprilie, prin cezariana. Asadar, mie chiar imi aduce Iepurasul cel mai frumos cadou!
Ayla suntem destul de apropiate ca varsta si... din pacate, si ca experiente de viata
, chiar daca nu vreau sa intru in detalii. Vreau sa iti spun ca in liceu, cand aveam vreo 17 ani am fost diagnosticata cu o boala cumplita. Mi s-a spus ca as mai avea de trait cam 9 luni... 9 LUNI!!! Nu am spus prietenilor si celor apropiati, alegand sa stie doar familia. In timp, efectele bolii au inceput sa se vada si... a trebuit sa spun. Toata lumea a fost socata, devastata, ingrozita! Un timp (cateva zile) am primit tot felul de mesaje de sustinere, telefoane, impresii. Dupa perioada asta nimeni nu imi mai zicea nimic. Nici nu ma intrebau cum ma simt. Toata lumea prefera sa ocoleasca intrebarile delicate si totodata, raspunsurile delicate... Inclusiv ai mei, intr-o anumita masura. Pe parcurs, am inteles ca asa-zisa lor indiferenta ma facea sa merg mai departe. Faptul ca nu jelea nimeni langa mine, ca nu imi spunea nimeni cuvinte de suflet, imi transmitea, subliminal, faptul ca IN VIATA REZISTA CINE VREA, nu cine poate! Oamenii au viata lor, povestile lor, dramele lor si noi, celor care ni se intampla o drama, suntem un subiect bun de povestit cateva zile - la fel ca o mondenitate - dupa care toti isi intra in ritmul lor, vietile lor, obiceiurile lor. Desigur, dramele unora (ale noastre) lasa urme in vietile celor din jurul nostru, celor care sunt mai empatici dar nu trebuie sa ne asteptam ca ei sa reactioneze in "ton" cu noi. De-asta ti-am spus ca durerea nu va trece niciodata (desi unii, pentru ca nu stiu ce sa spuna zic ca va trece, cum trec toate), in schimb, ne obisnuim sa traim cu ea. Ne tine in miscare, ne da forta sa mergem mai departe si sa facem din alte necazuri ale vietii mici picanterii. Alma va ramane cu siguranta simbolul acestei odisee, dovada de dragoste materna, putere, sacrificiu, curaj. Datorita faptului ca a existat ne-a dat un pic din intelepciunea si realitatea vietii si ne-a facut sa apreciem in fiecare secunda ceea ce avem.
Cu mult drag, 
Gia
38+
Brisees
gia
georgiana310 spune:
DYANA, colega mea de suferinta in ale mutatului din apartament in apartament
,
FELICITARI!!!
Sa fiti sanatosi si paapciosi si fericiti si norocosi!!!
38+
Brisees
gia