Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 16
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Hahahahaaaaa chatonico, da ai nervi de fier ! Plimbari de-astea prin casa cu orele facem si noi, cu rindul, din pacate doar eu noaptea pt ca tati se duce la servici. Dar sa rezisti sa o auzi urlind in landou... ![]() ![]() tre sa invat si eu reteta ca nu se mai poate. Si a mea are zile in care cred ca e mai "sensibila" la colici, ca daca e in brate nu o doare nimic si cum o pun in pat se stringe si se arcuieste toata, parca ar avea patul ghimpi. Dar are si zile ca astea ultimele, in care...vai de capul ei si de urechile mele !if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
eheee, pai io ma uit la dragoana ziua, n-o doare nik, doarme grupa mare, sta linistita, mai miorlaie ea dar in nici un caz nu o "arde" asa ca noaptea. Creca se plicti ... e prea liniste si face animatie ea, dn lipsa de alta
Studiaza si tu BBlina ta, o avea acelasi sindrom

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Mamici, burtici unde ati disparut? Pe mamici le inteleg, e ora de baita, dar buticutele ce fac? Eu sunt singura acasa si tare ma plictisesc. As avea ce sa fac (spalat vase, calcat), dar nu prea ma trage sufletul.... Olga 36+ David |
uite, io-s pe-aci, in asteptarea orei de papa de dragoana. Calcai hainute de pitic, schimbai un pampers si acum incercam sa o "distram" ca sa mai stea si ea treaza, ca sa aiba pofta de somn la noapte. Acu "scirtiie" ca un soricel, ar vrea la cald, la tzitzi si nani.
Sint sadica, am zis ca ii fac baia pe la 11 si pina atunci nu o lasam sa doarma, da cred ca nu vom reusi sa punem planul in aplicare... da macar daca o facem pe la 10 tot e bine... mai suge ea pina pe la 11 si apoi macar avem o tura de somn pina la 1, 2 dimi.
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
scuzati-ma ca intervin sunt sotul lui dodo pui astazi 1 aprilie isabelle a venit pe lume in jurul orei 9/20
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
olishka spune:
Felicitari Dodo-pui 

Multumim tati de vesti!!!!! Isabelle sa fii cuminte, sanatoasa si papacioasa!!!
Olga
36+
David
millie spune:

Felicitari Dodo-pui!!!

Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
shasa spune:
Vai fetelor pai asa de putin se scrie? Pai eu ma asezasem bine la calculator, cu bomboane M&M langa mine ca ma gandeam sa am ce rontai in timp ce citesc....si cand colo........
pai pe unde umblati??/?
Ia sa ma bag la recuperat astea 3 pagini....
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
11 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
| citat din mesajul lui alina.n Shasa ce-i cu tine pe la ora asta pe aici Frumos AMR-ul tau ![]() 37+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Aveam o pauza si intrasem sa ma conversez putin cu voi

Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
11 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Am schimbat semnatura ..... deja este joi![]()
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
10 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 am intrat sa va salut. imi e imposibil sa tin pasul cu voi acum. sper sa imi intru in ritm. deocamdata am incarcat nishte poze pe picasa. inclusiv cu mine in travaliu si cu bb imediat ce a ieshit din burta. sa nu creada lumea ca glumesc cand spun ca a fost ushoara nashterea va ![]() ![]() |
Am vazut poze......superb! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
10 ZILE PANA LA DPN
olishka spune:
Da Shasa si eu sunt trista ca au disparut fetele
Felicitari pt schimbarea semnaturii
Hai ca mai ai putinel 
Ayla tu pe unde umbli? Ca nu prea ne-ai incantat cu prezenta azi.
Eu am dormit pana la 7 si acum nu mai am somn...m-am apucat de spalat vase
Da le spal in ture ca obosesc sa stau in picioare intr-un loc.
Olga
36+
David

Maria Natalia