Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
aris, vazut baiat frmos si mami la fel! 

Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Adee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Ohoo super realizari !! Felicitari, chiar ai purtat vreo centura ceva? 37+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Nu am purtat nimic. Mi-am cumparat burtiera, dar nu am mai avut la ce so folosesc.
Arianapoze
m_monique spune:
eu am inceput sa ma pregatesc pt mers vineri la spital. am facut prajitura, ca soacra nu va avea timp sa-mi faca, fiinda trece la serviciu non-stop cu andrei.
acum ma duc sa-i mai calc sotului niste camasi, ca prea curand nu cred ca o voi mai face, si sa nu-l aud ca el nu are cu ce sa se imbrace.
38+ 
si Andrei (16.12.2006)
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Simona gata,am inchis pravalia nu mai naste nimeni azi !!! armen bine ai revenit, dar de ce nu ii dai direct titi la bb si tre sa te mulgi? Ce pompa folosesti? ![]() 37+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Ii dau direct de la san, ma mulg cand trebuie sa ies si nu a apucat sa pape si cand mi se intaresc sanii, lucru care se intampla destul de des, pentru ca produc muuuuuult mai mult decat mananca puiuta. Pompa am manuala Avent Isis, si sunt multumita de ea .

Carmen
35+
olishka spune:
Am dormit mult!!! dar tare bine a fost. In ultima vreme sunt tot mai obosita. As dormi intr-una 
Simona sa inteleg ca ai pierdut dop. Sunt curioasa tare daca te mai vad maine pe la birou. Iti scot dupa 12 o majoreta, ca sa nu iasa Pacala ![]()
Aris am vazut un baita tare dragut (si mamica la fel), doar ca nu ne-ai spus cum il cheama....
Olga
36+
David
olishka spune:
Mamici, burtici unde ati disparut? Pe mamici le inteleg, e ora de baita, dar buticutele ce fac?
Eu sunt singura acasa si tare ma plictisesc. As avea ce sa fac (spalat vase, calcat), dar nu prea ma trage sufletul....
Olga
36+
David
aris26 spune:
multumesc mult fetelor...sunteti nishte dragute
adevarul e ca a fost un an bun pt ghiocei...am avut recolta frumoasa
care mai de care mai scump
pe piticul meu in cheama Alexandros...maine tre' sa-i ridice ta-su si certificatul de nashtere.
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui aris26 multumesc mult fetelor...sunteti nishte dragute ![]() adevarul e ca a fost un an bun pt ghiocei...am avut recolta frumoasa ![]() pe piticul meu in cheama Alexandros...maine tre' sa-i ridice ta-su si certificatul de nashtere. ![]() |
I-am scris numele si in listuta

7+Mariana
novus spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Eu maine vroiam sa ma duc la coafor...sa-mi fac suvite si sa-mi recapat blondul, dar cica nu e voieee ![]() ![]() , pe perioada de alaptare ca ar face copilul alergieeee ![]() ![]() .Voi ce parere aveti??????????? Florinela |
Seriosss??? tocmai azi ma socoteam cand sa merg la coafor pt improspatarea blondului obosit si mega suvitat fara atingerea radacinii in timpul sarcinii

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
chatonel spune:
| citat din mesajul lui aris26 multumesc mult fetelor...sunteti nishte dragute ![]() adevarul e ca a fost un an bun pt ghiocei...am avut recolta frumoasa ![]() pe piticul meu in cheama Alexandros...maine tre' sa-i ridice ta-su si certificatul de nashtere. ![]() |
frumos numeFilles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose