Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aris, vazut baiat frmos si mami la fel!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Adee

chatonel multumim

sasha avem falcute ca ne place sa papam, iar din maternitate am iesit cu 3,240 kg fata de 3,160 kg cat a avut la nastere.

Raportam 10 kg in minus de cand am plecat la maternitate (din cele 20 adunate) si burtica - lipsa total, arata la fel ca inainte sa raman gravida

Ariana

poze

Ohoo super realizari !! Felicitari, chiar ai purtat vreo centura ceva?

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Nu am purtat nimic. Mi-am cumparat burtiera, dar nu am mai avut la ce so folosesc.

Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am inceput sa ma pregatesc pt mers vineri la spital. am facut prajitura, ca soacra nu va avea timp sa-mi faca, fiinda trece la serviciu non-stop cu andrei.

acum ma duc sa-i mai calc sotului niste camasi, ca prea curand nu cred ca o voi mai face, si sa nu-l aud ca el nu are cu ce sa se imbrace.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Simona gata,am inchis pravalia nu mai naste nimeni azi !!!

armen bine ai revenit, dar de ce nu ii dai direct titi la bb si tre sa te mulgi? Ce pompa folosesti?

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Ii dau direct de la san, ma mulg cand trebuie sa ies si nu a apucat sa pape si cand mi se intaresc sanii, lucru care se intampla destul de des, pentru ca produc muuuuuult mai mult decat mananca puiuta. Pompa am manuala Avent Isis, si sunt multumita de ea .

Carmen 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am dormit mult!!! dar tare bine a fost. In ultima vreme sunt tot mai obosita. As dormi intr-una

Simona sa inteleg ca ai pierdut dop. Sunt curioasa tare daca te mai vad maine pe la birou. Iti scot dupa 12 o majoreta, ca sa nu iasa Pacala

Aris am vazut un baita tare dragut (si mamica la fel), doar ca nu ne-ai spus cum il cheama....

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mamici, burtici unde ati disparut? Pe mamici le inteleg, e ora de baita, dar buticutele ce fac?

Eu sunt singura acasa si tare ma plictisesc. As avea ce sa fac (spalat vase, calcat), dar nu prea ma trage sufletul....

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc mult fetelor...sunteti nishte dragute
adevarul e ca a fost un an bun pt ghiocei...am avut recolta frumoasacare mai de care mai scump
pe piticul meu in cheama Alexandros...maine tre' sa-i ridice ta-su si certificatul de nashtere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

adevarul e ca a fost un an bun pt ghiocei...am avut recolta frumoasacare mai de care mai scump
pe piticul meu in cheama Alexandros...maine tre' sa-i ridice ta-su si certificatul de nashtere.

I-am scris numele si in listuta. Sa va traiasca!!!!

7+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Eu maine vroiam sa ma duc la coafor...sa-mi fac suvite si sa-mi recapat blondul, dar cica nu e voieee , pe perioada de alaptare ca ar face copilul alergieeee .
Voi ce parere aveti???????????

Florinela

Seriosss??? tocmai azi ma socoteam cand sa merg la coafor pt improspatarea blondului obosit si mega suvitat fara atingerea radacinii in timpul sarcinii

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

frumos nume

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput