Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
FETELOR!!! Lasati clatitele alea ca m-ati imbolnavit de pofta!!! ![]() ![]() Am zis ca tac si nu zic nimic, dar nu se mai poate asa: VREAU SI EUUUUU....Ma duc sa-mi comand ca altfel o iau razna... cu ciocolata, na! Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Daca mai vb mult de asa ceva va dau

7+Mariana
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg c armenada, bine ai revenit! pt tine si bb mancacioasa.fetelor dar ce faceti voi de aveti asa o productie? 100 ml? a mea a supt odata 60 ml si eram extaziata. cam 40-45 suge a mea. oare o fi putin? am si 2 cutii de alpen in casa, dar nu vreau sa-i dau completare. azi mi-am luat si bere fara alcool, si 3 cutii cu ceaiuri pt lac tactie si nutrinatal. sper sa "dau" si eu mai mult. avem 500 gr. de pe 10 martie. http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl pisicuta mea frumoasa fosta , acum mamica tare fericita |
Sincer eu nu fac nimic pentru lactatie, pur si simplu m-am trezit ...Milka
. Stiu ca ceaiul de chimen, anason si fenicul ar ajuta la marirea cantitatii de lapte.
Carmen
35+
chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Citeam undeva (naiba mai stie acum prin ce carte) ca daca mucusul e insotit de firicele de sange maroniu/ rozaliu, atunci dureaza cateva ore pana la cateva zile, iar daca este alb pur, atunci poate sa dureze si 2 saptamani. Habar n-am cat adevar e in spatele acestor cuvinte, dar... o sa vad eu! Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
confirm: bucatele de buson albicios pierdute cu una/doua saptamini inainte de nastere.
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
aris26 spune:
mihaela - chiar ca e sfanta epidurala. tu mi-ai zis dar parca nu imi venea sa cred ca o sa fie chiar asa. sa stii ca seamana pitici nostri
...si al meu rade in somn, de multe ori ne arata chiar si gingiile.
eu am reushit sa nasc pe masa, era cat pe aci sa nasc in pat pt ca a crescut f brusc dilatatie de la 6 la 10 in 20 de minute.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui carmenada Salutare burticute si mamicute! ![]() Tot incercat sa citesc din urma, dar ar fi cam 20 de capitole de recuperat, asa ca nici macar in digonala nu reusesc ca ajung la zi .... anul asta In primul rand vreau sa felicit toate mamicile de ghiocei care au aparut in lipsa mea, si sa le doresc ca bebei sa fie norocosi, sanatosi, mancaciosi si necolicosi ![]() ![]() ![]() Va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit ![]() Carmen 35+ ![]() |
carmenada, bine ai revenit

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Adee chatonel multumim sasha avem falcute ca ne place sa papam, iar din maternitate am iesit cu 3,240 kg fata de 3,160 kg cat a avut la nastere. Raportam 10 kg in minus de cand am plecat la maternitate (din cele 20 adunate) si burtica - lipsa total, arata la fel ca inainte sa raman gravida ![]() Arianapoze |
Ohoo super realizari !! Felicitari, chiar ai purtat vreo centura ceva?
37+ cu
Maria NataliaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui aris26 am intrat sa va salut. imi e imposibil sa tin pasul cu voi acum. sper sa imi intru in ritm. deocamdata am incarcat nishte poze pe picasa. inclusiv cu mine in travaliu si cu bb imediat ce a ieshit din burta. sa nu creada lumea ca glumesc cand spun ca a fost ushoara nashterea |
Aris bine ai revenit, cum e acasa cu bb?
Am vazut poze cu bb mic e o frumuseste, na are cu cine semana

37+ cu
Maria NataliaVine barza!
m_monique spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg monique, asa-i imi vine sa aruns uneori vcantarul. dar 500 gr. a luat in 3 sapt , nu in doua. http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl pisicuta mea frumoasa fosta , acum mamica tare fericita |
arunca-l linistita! ca asta iti cauzeaza un mare stres.
se considera crestere normala intre 500 -1000g.
din experienta cu zmeul meu (care a avut la nastere 4200 g) iti spun ca in prima luna a luat vreo 800 g, iar in a doua luna 1400 g.
atata timp cat copilul e multumit, linistit, umple scutecele nu-ti mai face probleme.
si inca ceva important: la laptele matern nu conteaza cantitatea cat conteaza calitatea. daca esti odihnita, mananci bine si lasi stresul la o parte, chiar si putinul lapte pe care zici ca il ai, poate asigura necesarul copilului.
38+ 
si Andrei (16.12.2006)
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetele am primit un SMS de la dyana , am inceput luna bine pe post de moasa![]() "Am o minune de motocel 3300,47cm, deja am papat colostru si e super.Eu sunt bine ,incredibil de fericita!" felicitari mamico!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 37+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |

Felicitari Dyana

7+Mariana

Alexandra (03.03.09)
Victor Christian
/ 

Ariana