Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

scuzati-ma ca intervin sunt sotul lui dodo pui astazi 1 aprilie isabelle a venit pe lume in jurul orei 9/20

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

DODO felicitari, bine ai venit pe lume Isabelle. Sa va traiasca

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Da Shasa si eu sunt trista ca au disparut fetele
Felicitari pt schimbarea semnaturii Hai ca mai ai putinel

Ayla tu pe unde umbli? Ca nu prea ne-ai incantat cu prezenta azi.

Eu am dormit pana la 7 si acum nu mai am somn...m-am apucat de spalat vase Da le spal in ture ca obosesc sa stau in picioare intr-un loc.

Olga 36+ David

Pai eu am renuntat sa mai spal vase stand in picioare acum vreo 3 luni. Imi trag un scaunel langa chiuveta si stau jos cand le spal ca altfel mi se "taie filmul", nici eu nu pot sta in picioare prea mult daca nu ma misc

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Vai ce as mai bea un sprite......l-am rugat pe tati sa imi aduca el cand vine dar pana atunci mooooor de pofta. Parca am innebunit, in sarcina asta nu am poftit la nimic cum am poftit la bauturi acidulate

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

La mine e cam sus chiuveta si nu stiu daca as ajunge cu scaunelu...asteptam sa ne mutam sa ne luam masina de spalat vase cea mult visata si dorita

Al tau sot e la job la ora asta? Seamana cu al meu Apropos, e fotograf? Vine la evenimente?

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Dap, inca la munca. Este fotograf dar nu merge la evenimente gen botez sau nunta daca la asta te referi.

Deci si sotiorul tau tot un prograam din asta ciudat are.....
Culmea este ca eu m-am invatat cu programul asta, cred ca ciudat ar fi sa fie altfel

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

hai ca am mai spalat un rand de vase

Da ma refeream la evenimente in general...al meu sot organizeaza evenimente si tot asa imi apare acasa cand si cum....nu are niciodata un program fix, dar totdeauna dupa ora 7...Asa ca nu o sa fim nicodata familia "model": eu sa-l astept seara cu cina pusa si sa mancam cu totii. Cred ca de aceea nici nu stiu sa gatesc, caci nu mananca nicodata acasa...doar dim mic dejun.

Olga 36+ David

Mergi la inceput

OLISHKA eu cred ca vei invata sa gatesti cand mai creste bebic. Imi amintesc ca si eu eram bata la capitolul gatit pana a inceput Florin sa mai creasca. Am inceput asa ....catinel.... imi iesea tocana ciorba si pilaful supa cu orez dar incet incet am devenit expertasi modesta

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

scuzati-ma ca intervin sunt sotul lui dodo pui astazi 1 aprilie isabelle a venit pe lume in jurul orei 9/20

Wow! Am ramas tablou.
Pai atunci

Felicitari Dodo pui!
Bun venit Isabelle!

Monica sotie si mama fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Ayla tu pe unde umbli? Ca nu prea ne-ai incantat cu prezenta azi.

Azi am umblat in oras cu treburi la servici, am ajuns acasa la Luana la alaptat, pe Clau l-am tras dupa mine prin oras, era vreme frumoasa, am zis ca se recreaza si el. Am fost la cofetarie impreuna, si ce chestie, chiar ii luasem impreuna Isabellei ceva.
Acasa am alaptat-o pe Luana, si nani pui, fortat, toti la somn. Apoi a venit Alex acasa, si am stat impreuna. Acum am intrat putin sa vad pt cine scot si eu agitatele, si cand colo, Isabelle a noastra deja e venit pe lume.

Mergi la inceput

Ia uitati:

POZE ISABELLE

3,100 kg, 50 cm

Mergi la inceput