Mamici si gravidute de Constanta (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

salut!

dandusa ....cu toate astea... parca ar merge si bb3 in urmatorii 5 ani, asa-i?
desi uneori ( de cele mai multe ori) e haos in casa si pic de oboseala chiar si... dimineata, nu pot si nu-mi doresc sa-mi mai imaginez cum ar fi fost viata noastra fara puii mici... sa nu-i fi cunoscut pe sebi istetul-nazdravanul si pe anto scump cu ochi albastri? imi vine sa plang numai la gandul asta....

angi, cati copii ziceai ca iti doresti? mai stai pe ganduri????????

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

8 copii dar in anumite/alte conditii Pt al doilea mai astept

Fetele cu recalcularea indemnizatiei, s-au trimis deciziile acasa si luna asta vin banii

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

....iaca, sa nu va stric ziua de tot cu dispozitia mea proasta:

Doi miriapozi, el si ea, se giugiuleau.
Dupa 3 ore de oftaturi, zice el:
- Hai, nu fi rea, spune-mi, intre care picioare o ai?

La test mi-a iesit ca is mai ''batrana ''cu 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

angi, dar eu sa ma astept sa primesc vreo decizie, ceva???

Mergi la inceput

mai matura, draga, nu mai batrana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna zuia fetelor!In primul rand imi cer scuze ca nu am avut cand sa citesc dar am avut un motiv intemeiat:a venit tati!
Am mare nevoie de un sfat de la voi.Asta este a 4 zi de cand am inceput procesul de intarcare.Problema este ca trebuie sa opresc lactatia.Eu incerc sa ma mulg putin ca ma dor sanii dar mi-e frica sa nu fac mastita.Am vorbit cu d-na doctor si mi-a spus sa iau Bromcriptina dar m-a avertizat ca efectele secundare sunt foarte neplacute.Eu stiu ca voi ati discutat odata legat de acest subiect dar nu am retinut.Am citit si de Dostinex si am inteles ca este eficient si nu are nici efecte secundare.Va rog mult dati-mi un sfat. Va multumesc
mamicile si puiutii

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Eris, da, se pare ca Dostinex e mult mai eficient decat bromcriptina si fara efecte secundare. Cum a reactionat puiul la capitolul intarcare?

Mav, despre mamicile "noi" nu stiu nimic...

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

angi, merci!

eris, decat sa iau cine-stie-ce prostii, mai bine dureaza o luna intarcarea, dar sa fim bine amandoi (mama si copilul). lui sebi i-am scos cate un supt (si inlocuit cu lapte la biberon atunci cand/daca a dorit), la interval de 3 zile... nu am avut probleme cu sanii datorita intarcarii, iar secretie lactata mai aveam in sani (si nu ma deranja nicicum) si la 6 luni dupa ultimul supt....

Mergi la inceput

Mav, sunt cazuri cand chiar nu merge asa cum spui tu, vezi cazul lui Pupicu care nu accepta inlocuirea niciunei mese de supt cu nimic, care deja nu mai suge de foame, ca masa, ci capasiune si alintatura, calmare, cum vrei sa ii zici. Atunci nu ai cum sa reduci supturile ca sa se retrga secretia lactica si tb sa o faci chimic, nu poti altcum. Parerea mea strict la un caz asemanator cu al meu. De aceea o intrebam pe Eris cum a reactionat piticul, poate la ea merge cum spui tu, cazul ideal...

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

angi, stiu ca ating un punct sensibil.... se zice ca intarcarea e bine s-o faci doar primavara/toamna (daca ai de ales). cum tu zici ca din toamna, pupicu va merge la cresa... de acum tre' sa te hotarasti ce/cum vei proceda in continuare cu alaptarea.... adik.... ori te obisnuiesti cu ideea alaptatului pana la 2 ani sau peste, dar nu vad cum va reactiona la cresa fara mami, fara tzatza... ori sa-l intarci acu' in primavara asta.... modalitatea o alegi tu, dar e clar ca tre' sa fii pregatita si hotarata....
oricum.... nu vad cum l-ai putea intarca la toamna.... fara sa asocieze intarcarea cu despartirea de mami, ca sa mearga la cresa...
.......
deci, cum scriam mai sus, daca ai avea "ajutoare" la crescut copilul.... ai putea usor alege "ce fel de mama" sa fii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Angi am inceput intarcarea joi seara cand am plecat spre Bucuresti sa-l iau pe tati.La 22.30 sora mea ma suna si-mi spune ca fimiu plange si se da cu capul de parchet si nu adoarme sub nicio forma.Oricum eu nu aveam cum sa ma intorc.Dupa 5 minute ma suna sa-mi zica ca a adormit.Pana am ajuns s-a mai trezit,dar i-a dat ceiut si se culca la loc(cand era cu mine nu vroia sa simta bibe noaptea).Asa ca eu am continuat a doua zi si nu i-am mai dat.Mi-a ridicat el bluza de vreo 2 ori(curios cat de putin pt ca alta data statea toata ziua la san)dar i-am aratat jucarii si uita.Iannis adormea numai la san iar acum adoarme la mine in brate in timp ce dansam.Daca se trezeste noaptea bea ceiut si se culca la loc. Te rog sa ma crezi ca si Iannis era foarte atasat de san si credeam ca o sa-i dau sa suga pana la un an dar am reusit. Si sincer in afara de sora mea care a stat cu el in seara aia ma descurc singura,adica nu a trebuit sa plec de acasa cum am auzit.
pupam mamica si Pupicu scump

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput