Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vad ca continuati..... verbal...

eu am luat copil de la gradi, am stat in parc pana au venit musafirii. acum am terminat de mancat iar baietii s-au dus dupa inghetata, am uitat sa cumpar ceva dulce.
am zis sa intru sa vad ce ati mai scris....
Dana ma bucur ca ai intrat aici...mai-mai ca te scoteam din lista. sper sa-ti mai faci timp, si cand bagi un ochi in drop-uri sa o faci si pe forum. de la noi.
Ana e delicioasa pitica....si eu vreau rochite.
Canda eu zic sa nu te ambalezi prea tare, ca sa nu fii dezamagita pe urma. eu nu i-am zis lui bb nici cum, nu ma uitam dupa haine de fetita si tot am fost deprimata rau. Probabil in adancul sufletului...speram sa fie fara ciucurel.
Silvia super ca au ajuns fratele si sotia lui. cred ca esti tare fericita. spor la gatit si la dieta.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina chiar ca e super tortul. Ce slaba esti ...super.
Giova chiar ma bucur ca au sosit Alain e tare incantat de ei, se joaca cu ei . Azi l-am lasat fara pampers si il pazesc sa nu faca pipi il tot intreb sa nu faca pipi pe chilotei cu Peter Pan Nu am retinut ce musafiri ai avut , o sa citesc in urma sa vad.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

BAFTA LA CAPITOLUL ASTA sILVIA. trebuie sa nu ude chiloteii..poate-poate reusesti asa.
Au venit finii nostri din Sibiu, adica vara-mea cu sotul ei. stau pana duminica, sambata tragem o tura de Szeged.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova super sa va distati bine.Chiar sunt curioasa ce hainute gasesti la C&A acolo. Am uitat sa iti zic ca e promotie la hainele de bebe la Kiabi . Merg sa scot muffins-ul di cuptor ca le-am facut un desert si in seara asta.
O noapte buna tuturor!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata! Tocmai mi-am terminat "cafeaua" (beau o combinatie de capuccino cu ness si lapte taaaare buna).
Silvi, bafta cu olita. Eu aplic alta metoda cu olita, la inceput (pana s-o aplic propriu-zis) mi s-a parut stresanta, dar se pare ca suntem pe drumul cel bun. Din ora in ora il pun pe olita. Sta pana face pipi, (dupa care se ridica mandru nevoie mare). Chair si daca scapa pe el, tot il pun dupa pe olita, asa imbracat si ud, si-i explic ce si cum. RECOMPENSELE sunt fff necesare: laudat cat de mult de poate, eu i-am dat chiar si cioco. Si cica sa nu ne grabim sa aruncam repede la wc "lucratura" lor. Si cand o facem, s-o facem impreuna. La noi merge, sa vedem cat va dura, dar sigur ca Razvan fiind diferit, posibil sa dureze ceva mai mult.
S-a trezit si micutul meu, i-am dat lapticul sa bea.
Revin.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Eu...mai rarut pe aici, dar apuc sa mai citesc din cand in cand.
Vad ca au fost spiritele cam incinse pe aici
Noi suntem bine; urechile ne-au trecut (speram noi definitiv), dar oricum acum e bine mersi la gradi.
A inceput sa ne zapaceasca cand mergem la mare....
In rest, multa munca si cam atat

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata!

Silvi, mersi pentru intrebare. Da, din fericire parul Roxanei s-a regenerat in zona in care a fost smuls.
A observat si frizerita saptamana trecuta cand am fost cu ea s-o tund ca i se regenereaza pe tot scalpul. Roxana are parul rar si firul subtire, dar frizerita mi-a spus ca daca o tund scurt, se va regenera mai usor. Si intradevar, are multe fire de par care cresc.

Ma bucur sa vad ca Razvanelul face progrese si mami e fericita.
Felicitari, Cris!

Giova, de multe ori ma gandesc la tine. Ma bucur ca esti bine. O sa incerc sa mai intru, dar... nu promit si, sa fiu sincera, regret ca fetele se tot supara intre ele.

Noi am luat deja bilete la mare. Pentru ca oricum vroiam sa mergem la acelasi hotel ca si anul trecut, am profitat de programul "inscrieri timpurii". Asadar, in perioada 24-30 iunie, vom fi la Mamaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Dana, ce ma bucur sa te "vad"! Poate functioneaza telepatia ca tare mult m-am gandit la voi in ultima vreme. Ce mai fac fetele nazdravane, Roxanica merge a gradi?
Cristina, am vazut tarziu aseara apelul tau (si cand spun tarziu ma refer la 1.46 am cand m-am culcat eu). Eu am restrictie la tel ca ma cert cu nesimtitii astia de la Orange, ca mi-am schimbat tipul de abonament si mi-eu trimis 3 feluri de facturi si ne tot certam pe la tel asa ca pt moment am restrictie la sunat! Bravo pt prestatul la olita
Iuliana, bine ca s-au rezolvat urechiusele lui Matei. Sper sa nu mai aveti probleme. Vi s-a recomandat scoaterea polipilor? Noua da, ca cica sunt f mariti si exista riscul sa faca multe multe otite, dar uita ca prima si singura a facut-o la 1 an si 11 luni si de atunci nimik.....doar infectii respiratorii

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetele dragutele, am o propunere:
Stiu ca e criza si tuturor ne este greu dpdv financiar dar m-am gandit ca ar fi foarte frumos din partea noastra daca am reusi sa ne mobilizam si sa strangem niste banuti sa cumparam un cadou de IEPURAS pt micuta Mariuca (anul asta cred ca s-a omis ziua ei de nastere). Sa dam cat poate fiecare, oricat e bine primit si sa-i luam ceva oricat de putin ca sigur pt ea va fi o bucurie iar pentru noi o multumire sufleteasca. Ce ziceti?
Valabil si pentru fetele care scriu la celalalt subiect si sunt interesate de propunere

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare,

EU ca de obicei, intru doar sa va salut ca am si eu 2 ore sa imi strang prin casa.
Analizele Anastasiei nu au iesit stralucit, are in continuare leucocite si VSH marit, dar au scazut totusi la jumate si ganglionii nu mai sunt. Continuam cu tratament injectabil pana duminica.
Pup gasca

Mergi la inceput