Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor!
Noi ne pregatim sa iesim in oras, soare si frumos.
Marco la gradi, l-am dus ca sa nu-si iasa din program.
Aseara a facut circ la culcare, asa ca tat-su' la dus la el in camera si culmea a adormit singurel. Am adormit si eu...caci vroiam sa-l verific...m-am trezit doar la ora 3, cand am si papat un corn cu marmelata.
Toanca ma bucur ca totul e ok, doamne ajuta sa se termine cu racelile...vine caldura.
Danate asteptam cand poti, chiar ne bucuram ca intri sa ne mai zici de printese.
Silvia nu mai intru sa ma uit, caci numai mor de inima. Mi-am umplut cosul de laredoute de 2x pana acum. mai am de asteptat pana la reducerile din iunie..pana atunci nu cumpar nimic de pe net.
Ralu imi pare rau ca nu au iesit tocmai bine analizele. doamne ajuta sa fie totul bine dupa tratament.
Ioana eu sunt de acord cu majoritatea.

va pe toate si o zi buna sa aveti.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine.
Eu ieri am fost in centru sa imi scot cartea de munca...si cand am ajuns cu ea acasa am observat ca tampitii aia nu mi-au inchis bine cartea de munca, au inchis-o cu data la care mi s-a dat decizia de restructurare, eu urmand a mai lucra in 15 zile. Tampiti...acum trebuie sa ma duc sa corecteze....habar nu am cum vor corecta in cartea de munca greseala asta. Si tot sapatamana viitoare merg sa imi depun somajul, mai am nevoie doar de un singur act si astept sa se faca statul de plata pe luna martie. Alt drum si stat la coada . Apoi m-am intalnit cu prietena mea si am fost la o cafea la mall, mi-au curs balele dupa mancarea de la KFC dar m-am abtinut cu greu.....si m-am gandit la Giova care mancase saptamana trecuta mancare de la ei . Eu doar o data am mancat aripi picante ca mi-a spus Cosmi ca sunt bune..noi frecventam MC` sau restaurant.
Seara am fost la teatru ieri...superb. Am luat-o pe fica-mea, pe nepoata-mea si ne-am dus. Am intalnit o gramada de profesori de-ai mei ca piesa era exclusiv pt studentii de la facultatea mea.
Dana, ma bucur ca ai scris si nu cred ca s-a suparat nimeni de la subiectul asta pe cineva.
Giova, Silvia..cu musafiri ..as vrea si eu...
Toanca, bine ca sunteti sanatosi si puteti frecventa gradinita.
Ralu, sananante la puiutza sa iasa bine analizele dupa tratament. Ati fost la Mures? Ce ati rezolvat cu soacra ta?
Ioana eu propun sa strangem banii aia dar sa facem o bucurie unui copil intr-adevar nevoias care ar avea nevoie de un cadou de paste. (asta daca vroiai sa sti parerea mea). pana cand mai lucrezi?
Maraki...hai draga ca nu ai de ce sa iti ceri scuze pt un simplu bonjur. Am vazut clar ce mi-ai trimis pe mess noroc ca ai tinut minte unde gasesti replicile respective. Mda ...ce sa zic..urate cuvinte si neasteptate...

Eu am pus masina de spalat la treaba si am pus sa fac o ciorba de salata pt Nelu.
Maine am examen la limba engleza...mi-e ciuda ca as fi vrut sa iesim la gratar ca e superb afara. Sa vad cand scap si poate fugim ca examenul e de la 10 la 14...e scris si oral si daca ma invart mai prin fata la 12 poate termin . Sa vedem maine cum va fi.
Si de slabit tot nu am mai slabit...asa ca sunt pe drumul cel bun

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana draga meau eu sunt deacord ca intotdeauna o sa ma gandesc la o modalitate de a face sa ajunga banii al tine, sincer cred ac doar sa ii pun in o felicitare ca altfel nu vad cum, ai mei sunt prinsi in proiectul cu renovat casa de vacanta de la tara nu o sa ajunga pe la Bistrita si nu am alta varianta ma mai gandesc si mai vb la tel. Putem sa ii luam chiar ceva simbolic ca nu are ea lipsa de nimic dar sa fie asa ceva din partea noastra .
Ralu...off nu ati terminat cu tratamentul injectabil va tin pumnii sa scapati cat mai repede pupici de la noi!
Dana deci s-a refacut super ! Cred ca anul asta si piticii nostri vor fi altfel la mare cel putina asa sper eu ca anii trecuti era numai fuga aiurea si baie ...anul asta sper la castele de nisip si alte activitati.
Eu ma laud ca am fost asa de harnica azi mi-am inceput si programul de alergare podometru ala merge ca naiba...dar nu conteaza ca incerc sa imi fac traseul meu deocamdata de 15 minute si apoi mai cresc sa ajung la vreo 2-3 km pe tura.
PS Ca am uitat, Bianca sa stii ca si eu stagnez cu greutatea si ieri chiar am tinut cum trebuie ziua de fructe, cred mai sunt etape din astea de tagnare.
Nu stiu cand si daca ami intru azi, o zi buna tuturor!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am vazut mesajele, Giova sa stii ca au reduceri mereu mie mi-au trimis ceva cu cod de reducere 40 % mereu daca o sa vrei iti dau codul meu, de Laredoute vb.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ioana, ba da ne-au recomandat scoaterea polipilor; dar numai unii medici; altii au spus ca nu e nevoie; parerile sunt impartite, iar noi, sincer nu prea vrem sa ii scoatem.
Speram ca acum vine caldura si poate scapam.
Te sustin pentru Mariuca.
Ziceti unde, ce si cum
Bianca, cat ai slabit pana acum?
Te intreb pentru ca ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de aceasta minunata cura

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Gata si la mine ciorba de salata..m-am si ars la limba gustand-o .
Silvia macar tu ai vazut rezultate chiar daca stagnezi acum dar eu.. Analizand mesajul lui Maraki sa sti ca nu iti dau dreptate...ea pentru ce isi ceara scuze? Si de ce? Eu cred ca nu ar mai trebui sa o lungim aici si sa discutam pe mess eventualele neintelegeri....nu de alta dar colegele de despura cred ca sunt in extaz....si se stapanesc cu greu sa nu intre la noi sa ne spuna cateva vorbe....hehe..."let them come " .
Toanca putin...in aproape 2 saptamani oscilez intre 2 si 2.5 kg date jos. Foarte putin dupa parerea mea.
Giova..distractie placuta cu finii. Drum bun maine si sa gasiti preturi mici.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

da..cam putin.
da de ce dai examen la engleza?
cu ce ocazie?

poze

Mergi la inceput

Toanca.. dau examenul de competenta lingvistica ca fara ala nu pot intra in licenta. In iunie am licenta.

Mergi la inceput

Se da si asa ceva?
Eu nu am dat inainte sa intru in licenta......
Dar probabil ca s-au schimbat lucrurile de atunci (deci sun baba)
Bafta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Iuliana, sanatate multa lui Matei. Polipii eu i-as scoate, sunt suparatori si focar de infectii. Ca si amigdalele... Sper sa uitati de otite pt. totdeauna.
Bianca, lasa fata, ca nu suntem noi buricul forumului, si daca citesc si alte persoane pe aici, care-i problema? Pacat ca a trebuit sa stricam atmosfera, dar sper sa se refaca. NU mai pune si tu paie pe foc (iar!!!).
Maraki, ai un stil... sa zicem deosebit . Ti-e teama sa raspunzi pe mess? Hai maaa.....
Silvi , dar stiu ca esti ambitoasa sa tii dieta si sa mai mentii si pacea la subiect.
Ieri am aflat ca s-au terminat inscrierile la gradinite . Va fi o mare pb., sa vedem ce solutii vom gasi.
Azi am fost in vizita la prietenii nostri, s-au jucat copiii frumos tare, a fost o zi superba si este in continuare.
Ana de France, vreau si eu sa vad pozeleeeee! Nu stiu cum am scapat .
Mai citesc putin si plec la odihna.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput