Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, ca sa vezi ironia sortii, directorul financiar plecase acasa si noi asteptam degeaba. Dar deh, imi e invatatura de minte si de acum ia sa vezi cum pun eu lucrurile la punct. Dar tu da telefon, cine stie?!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ca tot vorbeati de pupici. E atat de haios Andrei, cand ii zici sa iti dea pupici intinde asa dragalas boticul si se ridica pe varfuri. E minunat. Ciocane la usi inainte sa intre. Dar a invatat sa invarta pana si cheile in broasca, noroc ca nu ii reuseste mereu. E un omulet in miniatura, in sfarsit m-am linistit si eu pentru ca pare ca intelege multe din ceea ce ii spui.

Gata, ma apuc de munca. Va pup, sa aveti o zi frumoasa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox multa sanatate Alexandrei , nu am nici o programare ca e Dr Oros plecata luna asta din tara la un schimb de experienta, dar zicea ca pot sa o sun sau sa ii dau mesaj ca-mi raspunde, dar cred ca treb vazuta daca e racita , eu zic sa mergi la urgenta poate o gasesti pe dr Radu, e mai de treaba , succes

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana,sanatate Alexandrei.

Alinus, ai grija de tine si de bbita in roz

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Buna dimineata, fetelor! dau la toata lumea
Tare greu cu scrisul ca Mihnea nu ma lasa deloc.De ex, acu sta la mine in brate sa vada ce lucruri interesante face mami
Vreau sa urez si eu lui betty78 si lui alinus sarcini usoare pana la capat si sa va bucurati alaturi de copiii vostri
ceciliaL, mult succes cu proiectul bb2 la vara,sa-ti iasa asa cum doresti tu
Am admirat si pozele papanasilor, toti sunt niste scumpi si taaaare dulci, manca-i-ar mama pe ei
Mihnea al meu vrea joaca numai cu mine, nu stiu daca mai e vreun copilas asa.Va spuneam ca vb fff mult si zice(pe limba lui, dar inteligibil) toate cuvintele pe care i le spun.Am citit despre crizutele unora dintre puiuti,am noroc ca , deocamdata, mihnea nu face asa ceva.E f sensibil la zgomotele puternice sau daca vb cineva mai tare, urlaaa, mama, mama.
De ceva vreme nu mai vrea sa pape mai nimic dimineata(el isi bea biberonul cu lapte pe la 6-6.30), nici cereale, nici paine cu unt si miere, nici fructe....nu stiu ce-o fi avand.
Sa va spun ca de vreo saptamana face scurte propozitii gen:veau batzi(sa-l iau in brate), u fi tata(unde o fi tata), adu badudu(balonu), da api(lapte) si ca orice copil, se catara peste tot, isi baga mainile in galeata de gunoi cand nu sunt atenta,vine dupa mine peste tot, cand termina de mancat zice "gata", e un haios.A! si stie sa spuna cati ani are(zice"unu")
Cam atat deocamdata,revin cand am timp
va pupicesc

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

al meu prichindel a adormit pe la 1 juma azi noapte si acum doarme
am dormit si eu pana la 11 ce-i drept si acum sunt la cafea sa-mi revin.

Valentina , imi pare rau sa citesc de analiza ta , asta e rezultatul final ? am admirat-o pe Alexandra!

Cecilia succes cu proiectul bebe2

Prisi , ce dor mi s-a facut de cumparaturile de acolo ....

Roxana , sanatate Alexandrei !Prisi are mare dreptate - teneriffe e cea mai evoluata dintre ele - bifat in luna de miere . toate au ceva in comun : sunt disperati daca aud ca esti roman sau marocan !

Sabina , ce poze frumoase faci !

singura 75 si al meu tot numai cu mine se joaca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor.
alinush - felicitari pentru burtica roz..sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
am fost si eu in tenerife si mi-a placut foarte mult...ce vremuri....
in rest, n-avem noutati.
va pupam dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

SABINA, ce dragalasi sunt copiii Sofia nu prea avea cu ce sa muste covrigulDanuta merci de ajutor dar eu sunt pretentioasa cand vine vorba de poze adica as vrea pe flirck ca acolo am mai pus si as vrea sa le trimit cu invitatie pe mail, adica nu pt tot poporul, ar putea sa ma ajute sotul dar nu vreaAlinus ma bucur ca ai scris si ca bebe e rozzz, cu contractiile esti obisnuita deja sper sa treaca cat mai usor si fara probleme perioada sarcinii si sa o tii pe soricuta in brateBetty sarcina usoara si nu te stresa prea mult, ai grija si de fetita acumCecilia a mea s-a saturat deja de bileeee doar daca se joaca cineva cu ea e interesata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Burtik creste si abia ce am aflat ca poarta roz.
Am facut DT si a iesit bine. In rest e sanatoasa si sper sa ramana asa pana la termen si dupa.

Felicitari! Sa fie asa cum iti doresti tu!
Si bravo lui Teo pt. mersul la 'gradinita'.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Valentina, imi pare rau de vestile tale, dar sunt sigura ca vei avea grija de tine si va fi ttul bine! Alexandra ta e adorabila!!!

Roxana, sanatate Alexandrei!!!

Ceamica, ce poze frumoase am vzut, iar protagonista pe masura

Sabina, pe mine asa ma sensiblizeaza fotografiile tale...mi se par...incredibile!Transpira emotie si sensibilitate!

Mey fetele, eu as da ignore la crizele Sarei ca sigur asta ar functiona, dar nu pot ca ea nu urla, ci se tranteste pe jos si mi-e frica ca da cu capul, asta e ...Ma inarmez cu rabdare si sigur va trece! Culmea e ca intelege atunci cand e calma, dar cand o apuca nu mai functioneaza nimc

Ce vreme frumoasa e

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput