Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 7
prisi spune:
la capitolul fitze si trantit pe jos si batut din picioare stam si noi ffff bine, dar inca nu nu ne panicam
, o ignor (cu greu) si in max 5 minute se linisteste incepe sa se joace singura si cauta singura alta treaba ,pai daca as sta dupa ea pai eu as fi un fel de sclava pe plantatie la ordinele mariei sale 

si asa cand ma iubeste dupa ce ma pupa si ma imbratiseaza ma trezesc si cu o palma peste ochi
eu sper sa treaca repede fazele astea cu trantitul si zbieratul ca eu abia ma abtin sa nu o iau in brate, numai sa nu o aud cum urla
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Rox noua ne-a placut tare in Tenerife, chiar ne gandeam sa facem un repetir, dar anul asta nu stam prea bine cu banii si sa mergi fara bani de shoping in zona e periculos
e paradis fiscal si au preturi foarte bune , de vazut sunt f multe lucruri interesante: vulcan, parcul zoo, croaziere pe insule, cluburi, distractie, dar plajele sunt mici, amenajate de ei in mare parte cu nisip negru care se incinge cam tare , nu treb sa te iei dupa astia de la agentii ca si descriere ca noi am luat o mare teapa cu locul ales, noroc ca am luat biletele de la o prietena si ne-a ajutat si am schimbat si hotelul si statiunea, noi am stat in Costa Adeje unde este si o plaja cu nisip auriu si a fost f bine , dar daca mai mergem am vrea sa stam www.jardin-tropical.com/esp/index.htm" target="_blank">aici
poze
prisi spune:
va doresc sa aveti o zi superba din toate unghiurile ![]()
pupicei
poze
prisi spune:
am uitat , vroiam sa o strig pe Luy si pe Maria , daca voi nu ne vreti noi va vrem ![]()
poze
valentina_22 spune:
'neata fetelor!
Alinus, ce ma bucur sa aud ca sunteti bine! Aveti grija de voi, sa nu ne dati emotii! Felicitari pentru samburica!!!Sa-ti de-a Doamne Doamne o fetita sanatoasa, frumusica " cu craci lungi" (e de bine pentru fete)si mancacioasa!
lui Teo cel nazdravan, asteptam sa ne povestesti ce nazdravanii face la "gradinita din povesti" si in special cu dedicatie multi
celor doua fete cucuiete!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
Buna dimineata si 
pentru toata lumea.
Cam urata vremea azi, asa ca o sa sarim parcul,o sa iesim pe langa bloc... i-am luat ieri o piscina in care i-am pus bile, este tare fericit, ma lasa sa respir cateva minute, se arunca in bile, sta in fundulet si arunca prin casa bilele, apoi le strange si le pune la loc si o ia de la capat...momentan e bine.
Prisi
, din ce stiu eu, sper ca nu gresesc, Luy are calculatorul stricat si din cauza asta nu a mai intrat....si mie mi-e dor de postarile ei si mai ales de frumoasa Maria, pe care o strigam mereu cand sarin in pat opa-opa![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
neata!
va las un set de poze aici(din oras) si unu pe mail(cu plozii
)
http://www.flickr.com/photos/degetica/sets/72157614913080343/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
am apucat sa vad pozele cu Sara!
Loool, ce dulce-i!!!
Andreea de Ploiesti, pneumonia asta e interstitiala, nu? A facut si Sofia....n-are legatura stat in casa/ mers afara. A fost un nenorocit de virus 
Pupam baiatu curajos si mami necajita.
Alinushu, mama, te iau in brate tare de tot 

prisi, si Gh a inceput nitel cu palumte la ma-sa si niste urlete de sactionare...ma uit la el si-i spun ca nu-mi place, si ca la mama se face gigea:) Acuma ca sunt mai mult cu el din nou s-a calmat extraordinar.
Valentina, imi pare rau sa aud de analiza aceea.
te pup, sa ai grija de tine!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Rox, pana la 10 la birou?
hmmm.
le dau telefon ca-mi sechestreaza prietena
. Pai cum asa domne?
Beeeeeerniiiiiiiiiiiiiiiiiix!!!!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Neataaaa. Gata, la munca pe plantatie.
Insa nu stiu prin ce miracol azi am accesat poze.
De cand mi-au instalat imprimanta noua, paradoxal pot vedea site-uri cu poze. Incredibil! Mi-am pus si mess prin Imo, desi la unii colegi merge chiar messengerul prin yahooo. In fine...
Ceamica, am vazut pozele si este tare tare frumos acolo. Ma rog, tu arati minunat si ai cam eclipsat peisajele. 
Prisi,
super ideea cu Tenerifele. O sa te mai sun sa iti cer ponturi pe tema asta. Noi nu ne speriem de plaje stancoase si nici de pietris vulcanic, am mai experimentat. Insa am ezitat initial legat de Tenerife pentru ca mi se parea foarte aglomerat avand in vedere abundenta de oferte. In alta ordine de idei mai ai cumva vreo programare donabila?
Alexandra are febra si nu se simte bine si nu gasesc nici un loc la Medicover, la nici un doctor. Am niste nervi pe ei...Probabil o voi duce azi in urgenta.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi