Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani si implinirea tuturor dorintelor pentru cele care si-au serbat ziua de nastere!
Singura75, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca flacaul!
Teodora te-am admirat, pe tine si pe sora ta, sunteti doua fete frumusele foc! Nu stiu daca culoarea parului este de vina dar ai niste ochii superbi! Frumoasa distractia de dumninca!
Danielle,m-am indragostit de Ebonee! Ii statea asa de bine in fustita si cu jacheta verde! Este o dulceata cu codite! Sa-ti traiasca fetele ,sa te bucuri de ele!
Papanash refacere rapida socrului! Sanatate multa!
Mariana, voi ce mai faceti? S-a imprietenit Eliza cu patul cel mare?
Devylla, sanatate si insanatosire grabnica cumnatei!
Erina, ce draguta este Daria! Si ce bine ii sta tunsa asa! Am admirat si tinuta de ocazie, sigur vei face senzatie, micutei accidentate!
Simona,bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine! Tu nu te-ai schimbat deloc, in continuare esti simpatica foc, iar Stefanut infloreste pe zi ce trece.
Cecilia, micului stelist.Andrei l-a recunoscut in poze mi-l tot arata cu degetul si ii face cu mana! Am vazut si vestile minunate! Pune-te pe treaba si poate te alaturi si tu cumnatelor! Felicitari pentru finuta, sa creasca mare si frumoasa si sa fie sanataoasa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Greyeras, felicitari Adelinei! Sa ne spui si noua reteta!
Sabina, felicitari pentru terminarea tezei!
Betty, minunat! Ai grija de tine si de samburica! Despre proiect sunt sigura ca vei face o figura buna si iti vei atinge telul!
Aniast, sanatate lui Vladi si refacere rapida! Eram si noi la un pas de pneumonie, am avut noroc sa am mers la timp ,iar tratamentul a dat rezultate! Am vazut si micul iubitor de animale!
Alehiam, dragalas Robert, un adevarat domnisor!
Danuta, sa traiasca Miru! Sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!
Gabriela, Sarei cea dulcica!Mor dupa freza ei!
Tunsoarea Sarei imi aminteste de picea mea!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Cecilia,sper sa reusesc sa vin si eu maine in parculet, dar nu cred ca reusesc inainte de ora 12!Trebuie sa ajung neaparat la medicul de familie sa iau o trimitere pentru un gastroenterolog! Spre ghinionul meu banuiala Erinei s-a adeverit.Unul dintre anticopri antigliadina IgA a iesit pozitiv. Acum incep sa-mi fac tot felul de scenarii, nu cred ca voi fi destul de puternica pentru a tine toata viata o dieta fara gluten! Am citit pe net ca sunt sanse foarte mari ca un om sanatos sa faca boala la un moment dat daca are rude de gradul I cu aceasta boala. Mi-e teama pentru copii,incerc sa nu ma mai gandesc la asta, dar nu prea reusesc! Sa vedem ce spune si medicul.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, multumesc pt toate urarile, in vara am si eu planuri de bb2, daca iese anul asta e ok, daca nu asta este...de treaba nu ne-am apucat, ma repet astept vara, din mai multe motive.

maine daca se voteaza parc, eu vin, nu mai stiu ce spunea Andreea, suna-ma dimineata dupa 10 si vorbim, ca sa iau papa la caserola si stam mai mult, acum depinde si de vreme.
Andreea da un semn daca vi maine in parc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor

Noi avem o primavara ploioasa...buni tot o scoate afara pe pitica ca altfel e jale

Sabina complimente ptr lucrarea terminata...cred ca nimic nu se poate realiza fara mici, mari sacrifici

Erina unde te duci cu rochita?

Ricea frumusica tunsulica

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Betty numai bine samburelului

Aniast imi pare rau ptr micut...referitor la lapte nu cred asa ceva...cand erai gravi e normal ca bb sa-ti pape din "resursele tale" de fier

Rox despre Sardenia iti pot spune ca e super...o mare(apa) super , dar la mare ai mai fost...in rest nu am vazut ,dar Gran Canarie cred ca ar fi ceva varietati de vazut

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Numai buna nu a fost pentru mine, am stat la servici pana aproape de 10, abia am gasit aranjament pentru copii. I-am anuntat pe ai mei in ultimul moment si prin sms. Ce sa mai zic...Decat ca am stat si degeaba si zau e prima si ultima data cand accept ineficiente din astea. Deh, mi-am varsat si eu oful la voi. Oricum in afara de munca nu am ce sa va povestesc. Ma rog, controlul de medicina muncii a fost oarecum tragi-comic ca aveam tensiunea crescuta, insa in rest nimic notabil. Ba pardon, am reusit sa imi rezolv pe fuga cateva aspecte de infrumusetare.

Am reusit in seara asta sa vad pozicile, numai dulceturi si papanashi scumpi foc!

Cam mai sunt si nabadaiosi li se iarta. Asta e varsta, si Andrei mai are crizute. Eu aplic ignorarea urmata de deturnarea atentiei, ma rog, stiu ca nu e tocmai tehnica agreata de voi dar asta mi se pare mie cea mai eficienta. Daca incerc sa ii distrag atentia atunci sau sa il imbratisez nu fac decat sa ii accentuez criza, motiv pentru care ii precizez ca eu nu ii mai vorbesc pana nu se linisteste si il las pe jos, abia cand e liniste ii ofer o alta alternativa. In cea mai mare parte a timpului functioneaza.

Multumesc mult pentru raspunsurile si indicatiile legate de locatia de concediu. Mi-a placut mult ideea de a merge in Malta daca e asa romantic si linistit. O sa pregatesc propunerile si le trimit sotului cu rezumat. Sigur ca si un shopping ar fi bun, dar cred ca e mai simplu sa imi rezerv un singur weekend pentru asta, mie imi ajunge si o sambata sa decavez magazine. Dar croazierele alea...zau imi merg la suflet.

Cam atata. Sunt si franta si capsata, asa ca va las in seara asta. Noapte buna si linistita! Ceea ce imi doresc si mie si nu am avut parte ieri.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara fete dragi. Va mai amintiti de noi?
Valentina stiu sigur ca isi aminteste. Cam asa si la mine cu anemia si fierul greu asimilabil.

Cat despre noi, suntem relativ bine. Eu abia ce m-am intors ieri de la Is, plecasem cu bagajelul facut, fusesem invitata de dr gine la o internare. Am avut vreo 3 crize de rinichi in 2 luni, plus dureri de noada si de burtica.
Uterul meu iar isi face de cap, se contracta aiurea.
Am trecut si pe la Parhon, m-a intors doctorasu' meu pe toate partile. Sunt mai bine decat credeau ei, calculi mici insa muuulti, si m-au trimis acasa.
Burtik creste si abia ce am aflat ca poarta roz. Deci s-ar parea ca ii fac pereche lui Teo. Shoricica e mai mare cu 3 zile decat varsta cronologica, lungimea femurului mai mare cu 6 zile. Deci clar seamana cu sotul la craci.
Am facut DT si a iesit bine. In rest e sanatoasa si sper sa ramana asa pana la termen si dupa.

Teo e un nastrushnic si un zgubilitic.
De la inceputul lui martie il ducem la o batranica (,) care mai ingrijeste inca 5 copilasi. Are o adevarata gradinitza. Teo e fericit acolo. De sapt. trecuta nu mai plange dimineata cand il ducem. A facut progrese mari, in toate privintele. Ne imbratiseaza mereu si ne topeste cu dragostea lui.

Alina 17 s (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Danuta ai o domnisoara tare frumoasa !

Betty , Alinush sarcina usoara in continuare

Greyeras , astazi am fost pe la voi prin zona si tare ne-am mai lungit gatul sperand sa va vedem

Roxana , am pus cateva din multele si proastele poze pe care le-am facut - aparatul era nou , habar n-aveam sa umblam la el , de facut poze nici atat , iar o mare parte din insula am vazut-o fara aparat ca am plecat fara el
http://travel.webshots.com/photo/2803874210104704476saDzEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si la toata lumea
cred ca iar am ceva restante

Sabina felicitari, esti cea mai tare

Andreea multa sanatate lui Vladi si insanatosire grabnica, e tare dulce si haios rau cu lesa

Cecilia -ici stelistului

alinush sarcina usoara in continuare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput