Minunate Scorpiute*67*Dormi in pace,ingeras Emma !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Off, doamne. Emma Dumnezeu sa te odihneasca in pace. ce tristete si ce durere.

Ana, maine vin cu trupa in parc. Daca aveti timp si chef poate ne intalnim. Da te sun eu sa vorbim.

... ma duc ca/s gata micii si gratarelele.
V:am pupat dragelor

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mira,vorbim,mai bine.maine zau ca nu stiu ce voi face dupa amiaza,asa ca ami bine ma suni....cum soui si tu.Duminica la ora 14 este inmormantarea....cumplit!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, Fii tare pentru Aida, draga de ea, cat trebuie sa sufere !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Daca am fi locuit mai aproape de Timisoara, eram si noi acolo, cu o lumanare aprinsa pentru sufletelul Emmei, rugaciuni si o coroana de flori multicolore.
Si imbratisari stranse pentru Aida, aceasta super mama !
Merg sa aprind o lumanare pentru ingerasul Emma.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ana, esti o prietena adevrata...atat tu cat si toate timishorencele care sunteti alaturi de Aida , suflet greu incercat...am vazut ca au venit fete de la bucuresti, arad... asa cum spune nina...macar cu gandul, rugaciunea si o lumanare sa putem fii si noi prezente maine
Dumnezeu sa-i dea putere Aidei si famiiei ei, aveti grija de ea...
Dumnzeu sa o odihneasca in pace pe Emma

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ana

Asa aratam noi

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Salut fetele...acum aproape 2 ore am ajuns acasa...mi-s fara cuvinte...poate va intra Aida sa va povesteasca mai multe,eu,va rog sa ma credeti,nu pot...e durerea mare...
A fost multa lume...a fost kay si NOE,astept mesaj de la kay ca au aterizat cu bine la Bucuresti...au venit fetele din Arad...majoritatea fetelor din Timisoara...Pe Aida am lasato bine...ce-o fi la noapte sau maine,cand va fi ea si sotul ei?!Nu mai stiu sa va spun...

Dodolica draga...ti-am admirat cu mare bucurie flacaiasul si printesa...niste scumpi si niste frumosi!Sa-i tina Dumnezeu sanatosi si sa iti aduca numai bucurii!

Monica,Nina,Dodolica...nu am facut nimic extraordinar...si eu tot om sunt...pur si simplu fiecare dintre noi,cele ce i-am fost Aidei alaturi si fizic,am facut ce am crezut noi ca e mai bine,ce ar ajutao,in limita timpului fiecareia si atat cat am putut....am fost,pur si sinplu,alaturi de prietena noastra draga...atat!

Va pup dragelor...si pretuiti fiecare clipa si traitio ca si cum ar fi cea din urma....Sa fiti sanatoase!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor scorpiute
celor cu nume de floare, sa fiti sanatoase
despre durerea Aidei...off...numai ea stie ce-i fii in sufletelul ei...azi ne-a ajutat Dumnezeu si a venit preotul si la biserica noastra si am aprins si noi o lumanare pentru Emma...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Mira,am vrut sa-ti scriu,insa m-am luat cu alltele si am uitat...
Sper,in primul rand,ca ati ajuns cu bine acasa.In al doilea rand ,imi cer scuze ca nu am ajuns in parc ieri...imi pare tare rau,as fi vrut tare mult sa ii revad pe David,pe Daria si pe Sellin....imi si facusem un scenariu despre cum sa ma bag sub pielea lor....insa nu a fost sa fie..Zilele astea au fost explozive,la propriu si eu cred ca poti intelege prea bine ce vreau sa spun.
Sa pupi cu drag mult copilasii tai frumosi si minunati ,din partea mea si sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si ai nostri la fel,ca sa ne putem revedea cu bine si cu veselie!
Va imbratisez cu tot dragul!!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
va doresc o zi/saptamana frumoasa si numai bine.

In aceasta saptamana trebuie sa ma hotarasc ce o sa mancam de paste...in afara de oua si cozonac(de cumparat)

Astrele spun:
Este momentul sa va ocupati de situatia financiara. Partenerul de viata va sustine si este convins ca veti reusi.

Aveti de semnat documente oficiale. Nu intampinati probleme deosebite, dar va sfatuim sa fiti prudent.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput