Fulguleti de nov-dec 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ruxandra, Acs
Danutz si noi facem la pampers, nici macar nu vrea sa stea pe olita sau WC. O data pe luna poate o prind, dar mai mult nu are rabdare. Dc ii pun chilotei face pe ea si incepe sa tipe ca e uda, dar nimic mai mult.
Cat despre crize, a mea tipa cat o tin plamanii si se incordeaza, da o iau pe sus. Iizic hai sa vorbim, explic da de geaba.
Va doresc o seara placuta si poate scap si eu in vreo ora.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dupa cum ati aflat, vineri 03.04.2009 am nascut-o pe Ioana, sora zmeului, o fetita de 4 kg.

andrei e foarte incantat. toata ziua vorbeste despre ioana. deocamdata andrei sta la socrii si il aduc destul de des la noi.
dimineata au fost andrei cu soacra. cand au intrat in casa andrei mi-a spus: andei faca cafeuta a ioana.

Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

dupa cum ati aflat, vineri 03.04.2009 am nascut-o pe Ioana, sora zmeului, o fetita de 4 kg.

andrei e foarte incantat. toata ziua vorbeste despre ioana. deocamdata andrei sta la socrii si il aduc destul de des la noi.
dimineata au fost andrei cu soacra. cand au intrat in casa andrei mi-a spus: andei faca cafeuta a ioana.

felicitari ,sa va traiasca !!!!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Citat:

sa va traiasca, sa creasca mare sa fiti sanatosi cu totiiii !!!
pupici !!!
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

CHRIS80 ; LA MULTI ANI !! sanatate si bine tie si celor dragi tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Monique, sa va traiasca minunea! si vrem pozeeeee...ai nascut normal? a fost greu?

Vazut si eu cu mare drag poze de Dani la iarba verde si poze de Antonia cea frumusica foc!

Noi suntem relativ bine. Brusc si dintr-o data pe Denis l-a apucat azi dupa-masa o raguseala mare...altceva nimic...asta dupa ce ieri am fost cu el la doctorita si a spus sa nu-i dam nimic ca copilul e ok...eventual ceai de ceapa. Daca pana maine dimineata nu-si revine, ne prezentam iar la medic!

Va pup. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Fusei la Universitate, cu mama. Dupa exact 19 ani in acelasi loc.. doar alta generatie de "golani".. Pfui ce-a mai trecut timpul.. copiii ce scandau langa noi.. unii poate nici nu erau nascuti atunci, cei mai multi erau inca in scutece sau la gradinita.. Cand ma gandesc peste alti 20 de ani.. dar intr-o lume ideala n-ar mai fi cazul.. numa ca unde e aceea??

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

mi s-a zburlit pielea pe mine pe 14 iunie atunci aveam intalnire cu proful de proiect de diploma, ca a doua zi urma sa o prezint; am dat sa intru in fac (de mate) si un miner mi-a zis ca pot sa intru, dar nu am cum... am deschis usa si am vazut casca de miner langa casca de miner inauntru... cand in sf am reusit sa intram dupa cateva zile in facultate inca mai era sange cu par pe scari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:

monica sa-ti traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

acs, multumim. Si Stefy mai gusta....una alta....insa boala ei e sa stranga mucurile de tigara din parc si sa le puna la cos....

Laura, e un dulce Dani.

Donia, si la noi incepe sa se raceasca, spun cei de la meteo....

Monica, sa va traiasca minunile. Un lui Andrei cel iubaret.

asiza, un lui Denis sa-i treaca.

Noi tot prin parc.... murdarici....dar e foarte fericita. Mergem cu tricicleta, dar o imping eu.... daca ma opresc... ramanem pe loc.... dar o sa vina vremea sa mearga si singura.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

M-monique ca dolofana este Ioana. Bine ca are cine sa te ajute.
Oana sa scapati repede de ragusala.
Mamaana urate amintiri. ai fost in mijlocul evenimentelor.
Lacramioara important e ca fata e fericita.
Noi suntem bine sanatosi, a cam crescut parul si, nu stiu dc v-am spus , dar e imposibil sa se apropie cineva de parul ei pt ca zice ca doare. Poate pana la vara o intelege ca nu. In rest joaca la greu, nisip, fotbal, tobogan cat cuprinde. O voi lua pe printesa cu mine la inviere, ca asa am fost si anul trecut. Voi cum o sa procedati? Ce cadouri le luati de Iepuras?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput